On naisia virosta

on naisia virosta

Samanlainen kova luonne kuin Anu Saagimilla. Toivottavasti he saavat pian omia lapsiakin suomalaisen huippujuristi Heikki Lampisen kanssa. Mikä huippujuristi tuo lampela on, täysi loinen. Suoli24 on virolaisen idiootin raamattu.

Pelkää miehensä ihastuvan Kesäisen Tallinan upeisiin naisiin jotka kävellessään liehauttavat hiuksiaan niin ihanasti: D On se niin mahtavaa!! Itse istun paljonkin eestiläisen tyttöystäväni kanssa Tallinnassa raekojan aukion katukahvilassa ja monia kertoja katsellut miten suomalaiset etenkin nuoret jäävät katsomaan Eestin tyttöjen perään. JOPA siinämäärin että muutama törmännyt liikennemerkkiin tai bussin seinään: Geeneistä se johtuu, ei mistään muusta. Suomalaiset ei ole orjakansaa kuten eestiloiset.

Mitäs sä oikeen tuut selittää orjuudesta???? Suomi oo mitäänmuuta ollukkaan ku toisten orja vuosisatojen ajan. Virolaiset akat on ehkä ns. Mutta mitä ne on sisältä, ei yhtään mitään!!! Niiden sydän on jäätä! Jos jotku on bimbo blondeja ni ne! Se on karu totuus, myös hyvin moni virolais mies sen on itse sanonut! Ne ajattelee vain rahaa ym. Mutta suomalaisella naisella on sydän jolla ne osaa rakastaa ja antaa toiselle hyvän elämän.

Nainen on nainen kansallisuudesta riippumatta. Onko se virolainen tai venäläinen tai suomalainen, rakkautta haluavat he kaikki.

Jos haluat jotakuta heistä nopeasti sänkyyn, niin venäläinen nainen suostuu siihen nopeasti, sen jälkeen tulee virolainen ja vasta häntäpäässä suomalainen. Poikkeuksia on, ja ne vain vahvistavat sääntöjä. Valittavia, tyytymättömiä ja kateellisia nuo suomalaiset naiset on. Huonolle vartalolle vetää vertoja vain huono luonne! Täytyy sanoa että verrattuna kotimaiseen, ero on kuin yöllä ja päivällä,virolaisen hyväksi.

Ulkomailla käydessä oikein vituttaa jos joutuu näkemään näitä suomalaisia molottavia lyllertäjiä! Olet ihan oikeassa meille suomalaisille virossa kaikki oli halpaa ja soomi mies makso seksistä joka ei todellisuudessa maksanu suomalaisille oikeastaan mitään vaikka se summa voi olla virolaisen kahen viikon palkka. On niitä suomalaisiakin naisia jotka rahasta rakastaa, se on vaan joku tabu et kaik virolaiset on huonoja naisia, kuka sielä työt tekee ja lapset hoitaa jos kaikki viron naiset on kadulla tienaamassa.

Poikkeuksen tekee vain ne jotka osaavat pitää elämänsä kasassa. Sä oot joko katkera suomipöllö jonka ukko lähti laadukkaan ja itseään hoitavan Eestintytön mukaan TAI oot vaan rasistinen suomalainen juoppoukko joka vaan huvikseen provosoi palstalta toiselle,. Viina on hyvää ja siitä tulee metka olo. Virolaiset naiset ovat kauniimpia ja naisellisimpia kuin suomalaiset. Se vaan on niin,johtuu sitten geeneistä tai ties mistä. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Täytyy käydä niiltä kysymässä jahka komennukselta palaavat.

Mitään komeita ne ei kyllä ole, niin kuin eivät ole suomalaismiehetkään, mutta muuten mukavia. Minua taas viehättää suomalaisissa naisissa raikkaus ja onnellinen ja tasapainoinen asenne elämään.

Virolainen nainen voi olla kaunis, mutta yleensä kauneus menee pilalle tunkkaisen meikin ja tympeän asenteen vuoksi. Mutta jos ovat naiset Virossa kauniita, vastapainona virolaiset miehet ovat ehkä rumimpia maailmassa. Vaikka ei näissä Suomen miehissäkään paljon kehuttavaa ole. Seal on tööl vaid venelased ja odavat "võlts" kaupa otsivad vaesed soomlased. Kus te kyll käinud olete ja mida näinud olete? Vist mitte midagi, tormate esimese ettejuhtuva otsa ja kohe arvamus olemas. Aga eks ölu ja hotellid ole igal pool yhesugused, vahetuvad vaid hinnasildid.

Kaugemale ju teie silm ei kyyni. Niin, ei Sadamarketissa ja Merekeskuksessa mitään Virolaisia naisia näe,myyjät ovat venäläisiä ja ostajat suomalaisia. Kukaan itseään kunnioittava virolainen ei näihin kauppakeskuksiin mene. Tuntuu että osaavat paremmin suomea kuin viroa?

Onkohan moni viron kansalainen? Sulle vastattiin etä eestiläiset naiset eivät ole siellä van venäläiset naiset myyijinä ja suomalaiset ketkä etsii halpaa piraattitavaraa Tällästä rehellisyyttä osaat sinäkin arvostaa? Ma austan naisi sellest hoolimata kust nad tulevad. Minä kunnioitan naisia huolimatta siitä mistä he tulevat. Ne ketkä siel haisee on luultavasti suomen-akat, sama haju tääll ratikas ja metrossakin D Pahasti lõhnavad seal soome purjus turistid: D komantaar - eesti naine on ilusam kui soome oma on provakatsioon: D See on konnasilm soomlaste väikesel varbal.

Hygienia ei ole Ex-Neuvostoliitossa korkealla tasolla vieläkään. Tuskin vaihtavat edes pikkareita kun kerran viikossa. Siinä huomaa taas että yks vitun suomipelle äänessä jonka tallinnan matka on suuntautunut vain ja ainoastaan sadamarkettiin ja sataman alueelle.

Ihan turhaan tuut laukomaan naamaas jos et muualla ole Eestissä tai edes tallinnassa käyny.. Ja kyllä hirvittävin haju lähtee Suomalaisita turisteista. Itse käyn joka kuukausi Tallinnassa sukulaisten luona. KUKAAN itsekunnioituksen ja ylpeyden omaava Virolainen ei mene tuohon suomalaisten täyttämään ja vanhan viinan hajun täyttämään läävään pilaamaan identtiteettiään.

Mun paikat on Keskturg,Baltijaamaturg ja vanha kaupunki. Tuotevalikoima on lähinnä Italia Ranska ja Belgia. Mutta onneksi se rajoittuu vain Tallinnan Sataman sektoriin. Joo mä olen ihan samaa mieltä kanssasi,kivaa jee. Minusta virolaisissa naisissa viehättää, vaatimattomuus. Kaikki ovat kiinnostuneita, eikä juuri kellään ole pankkilainaa! Ei enää näitä Femareita 7. Eestiläinen nainen osaa arvostaa miestä ja kunnioittaa tätä suuresti. Pistä Suomi lyyli pihalle ja hae lahden takaa onni joka kestää taatusti ja niin saat arvoisesi puolison.

Eestiläiset naiset on kyllästyneet Eestin "napsu" mehi jotka vetää laua viinaa joka viikonloppu ja siksi raitis härmän kundi on kovaa valuuttaa. Virolaiset miehet ovat kovia viinamiehiä!

Suomalainen joka ei juo, on kova sana melkein joka kylässä missä olen käynyt! Viron pojat juo siinä missä suomalaiset , mene kesällä Tallinnaa niin tunnistat oikein suomalaisen öykkärin Mutta viron naisista hohkaa kunnioitus ihan eri tavalla kuin suomalaisista naisista Vähän niin kuin jostain sketsistä.

Ei millään pahalla, oma mielipide vaan. Kuka nainen halusi olla EI huolitellut ja läski? Anteeks, se on vaan tottumuksen kysymys ja! Suomalaiset naiset vaan syövät ja komentavat miehiä, suuresti ovat samanäköisiä punattukkaisia Myyn-näköisiä Myy on ihan jees tyyppi, ainakin elokuvassa, muttei muualla: Kosmetologi olla miellyttävän näköinen ja meikattu, mutta voi kauhistus, kun hän avasi suunsa.

Suu oli täynnä kellastuineita ja hoitamattomia hampaita ja hengitys haisi mädäntyneelle. Kannataisi varmaan vironkin naisten hoitaa terveyttään ja hampaitaan ensinnä ja vasta sen jälkeen miettiä vaatteitaan ja meikkejään.

Hammashoito on paikalliseen palkkatasoon verrattuna kylläkin kallista, mutta silti Peaks ma ytlema, et voi-voi? Igast stuffi siia maale ka om valmis nikerdatud Y!!! Õeks õpitakse 3 aastat, kosmeetikuks 1. Mingi kosmetoloog küll sinu vinne-punne ei pigistanud. Ära käi mingites nurgatagustes kohtades ja kui mingeid pretensioone on, siis esita need kohapeal, mitte ära käi siin anonüümselt kaebamas.

Jätad endast väga odava mulje. Aga noh, sai jälle naerda — inimene maksab raha, et saada pasahaisu hingata. Olen juuksur olnud nii siin, kui sealpool lahte - see räpasus, mis valitseb soome salongides on kohutav. Ka soomlased siis töesti ei näe oma vigu omal maal - appikene!!! Tyypillinen kehitysmaan piirre tuo virolaisten naisten ylenpalttinen laittautuminen eli kun ei ole rahaa tai muutakaa vaikuttamismahdollisuuksi elämässä etenemiseen, niin ainoaksi asiaksi jää oma kroppa jolla tulla toimee.

Ilmiö nähtävissä kaikissa köyhissä maissa. Te pole üksi kes naerab nende idiootsuste üle. Sellise saastaga debateerimine oleks enda alandamine! Kust see väljend, tõmmata herneid ninna? Pole nagu varem kohanud seda eesti keelest. D väga ilmekas, eks ole? Ja meie pedakoog on pidevalt "komas kinni" jah: Väljend on huvitav, kuid mida see tähendab? Mis oleks analoog eesti keele omaga? Kas te ei oleks nii kenad ja ehk teeksite paar hiireklöpsu ja koliksite oma palstale. Seal te saate eestlasi taga klatsida nii palju kui syda lustib.

Siin on ikka eestlaste oma foorum. Kui eesti naised on teie jaoks nii päh! Mina kyll ei viitsiks koguaeg porode peale möelda!! Nemad harjunud vaatama lühikeste jalgade,lumivalge keha ja ümmarguse näöga naisi ja nüüd kus neil on võimalus vaadata beibesid ka mujal kui ameerika seriaalides siis lähevad segamini. Suomalaiset nuoret miehet on valovuosia edellä virolaisrumiluksia! Sillävälin kun 18 v Eestiläiset painuu jo ulkomaille töihin täällä 18 v istuu terasseilla ja jauhaa tyhjää sontaa ja roikkuvat sossutuilla toisten elätettävinä melkein 30 siksi.

Eestinpojat on ainakin rakennusalalla fyysisesti X voimakkaampia kun suomen pojat. Kaljaa ja lenkkimakkaraa pitää vaan kiskoo: D Eestin pojat on iltasin kokoajan tossa mun talon kulman kuntosalissa.

Mistäs vitusta sä tiedät virolaisten kyylä kuka roikkuu milläkin tuilla,Sovitte vitun hyvin yhteen. Siitä että heidät on opetettu lapsesta asti miellyttämään miestä.

Esikoulun ajoista asti polvet ristissä ja kuitenkin kaikille haluaville auki. Kuhan vain mies on tyytyväinen. Nykyajan suomalaiset naiset eivät ole eläneet miehisen vallan alla, suomessa tasa-arvo on toiminut pitempään kuin virossa.

Kun suomessa pistää korkokengät jalkaan ja menee kavereiden kanssa kaupunglille niin kaikki ihemttelee että "miks sulla on korkkikset?? Totuus on, että pitää luiden ympärillä olla muutakin kuin nahkaa.. On kuitenkin,että suurin osa kaikista naisista hakee itselleen ja kustannuksilleen maksajaa. Tämä on totuus valitan,nainen rakastaa miestä rahapussin suuruuden mukaan. Ruotsalaiset vasta muoti- ja trenditietoisia onkin, eikä varmasti ole tasa-arvon puutteesta kyse.

Ruotsi on Suomeenkin verrattuna hyvin feministinen. Mäpä kerron sulle muutaman faktan!!!! Halpoihin fakkuihin tai hameisiin. A olen käynyt Venäjällä ja Eestissä tuhansia kertoja. Täällä kun asun kerrostalossa ihan torin kupeessa. Kuulen kuinkä känniset suomalaiset akat nauraa noitamaisella äänellä mieskuoron laulaessa pikkumattia.

Miksi tälläistä ei näe esim Tallinnassa tai Viipurissa tai Pietarissa. Mitä hemmettiä ne kauniit naiset siellä mettässä muutenkaan tekisivät: Suomalaiset naiset on kyllä kaunistuneet.. Virolaiset naiset ovat häikäilemmättömiä valhetelijota, kaksi tai kolmekin vuotta osataan esittää ihanaa kunnes alkaa oikea karva paljastua. Jos jotkut naiset ovat oppineet käyttämään meitä tyhmiä miehiä hyväkseen niin he.. Itse jo olen läksyni oppinut, mielumin vaikka paksu ja rahellinen nainen kuin pitkä hoikka petollinen nainen.

Olen huomannut saman asian. Häikäilettömiä valehtelijoita ja petollisia naisia. Kokemusta on täälläkin virolaisesta naisesta. Kirjoittaja on poistanut tästä viestin. Virottaret on kauniita, naisellisia ja tyylikkäitä, enkä näe mitään syytä haukkua heitä, koska en olekaan mikään kateellinen suomalainen laardiperse, vaan hyvännäköinen, hoikka ja huoliteltu suomineito joka saa kyllä ´huomiota niin suomessa kuin virossakin ; Tyhmät katkerat suomiämmät tulee tänne haukkumaan virolaisia, kyllä meilläkin olisi prostituutiota ollut helvetisti enemmän jos oltaisiin jouduttu neukkuvallan alle.

Ja virolaiset ei todellakaan ole sama asia kun venakkonaiset joille hyvä maku on harmittavan usein todella vieras käsite. Menepä suominainen katsomaan suomalaisiin tissibaariin miltä eukot näyttää ja vierailepa vastaavanlaisessa virossa. Niiden stripparit kin on melkoisia kaunottaria. Virolaisille pahoittelut, ei me kaikki suomalaiset olla yhtä oksettavia katkeria juoppoja poroja kuin nuo ;. Ei kait stripparin ammatissa voi ruma nainen toimia alkuunkaan.

Menkää landelle Tallinnan ulkopuolelle, ei ne naiset siellä enää ole niin huoliteltuja, hoikkia, minihameissa ja korkkareissa. Yhtä väsyneitä, elähtäneitä ja ylipainoisia kuin muuallakin. Kyllä missä tahansa maailman pääkaupungeissa asuvat nuoret naiset ovat kaunottaria! Joo varmasti ja kaupam päälle saat kassillisen älytöntä ylpeyttä ja koppavuutta.

Uskumatu, kui madal on siin kirjutajate enesehinnang. Peeglike peeglike seinapeal, kes on kaunim kogu maailmas: D Muuseas - ilu on vaataja silmades! Samuti ei saa rääkida maitsetust ja maitsekast riietumisest. Igal maal on oma stiil. Me ei saa nõuda, et soomlased, kes enamikus armastavad mugavust, ja musta värvi peaksid kandma kõrgeid kingi ja värvilisi kleite - samas ei saaks ka soome naised halvustada eestlasi, kui nad armastavad ilusaid riideid ja värve.

Soomlastel on tavaks öelda - se kuuluu olla näin - ega ikka ei kuuluu küll. Meid on erinevaid ja see ongi rikkus. Ilu on vaataja silmades! Olen juba kohtunud soomlasega, kes haiseb nagu mädanenud liha! Vaatasin ehmatusega tema poole Sorry, igal maal omad probleemid: Nad on nagu kartulikottide modellid! Mielestäni suomalainen mies pukeutuu hyvin ja on olemukseltaan kansainvälinen.

Seksiä hänessä on aivan yhtä paljon kuin muunkin maalaisissa miehissä, Regina sanoo. Mielestäni suomalainen mies on reilu ja hyväntahtoinen ja aika tavalla samanlainen kuin virolainen mies. Molemmat ovat nimittäin yhtä sulkeutuneita, Liisi pohtii. Minun mielestäni suomalaiset miehet käyttäytyvät Tallinnakin pohjoismaalaisen miehen tavoin eli ovat äärimmäisen kohteliaita ja myös avoimia omalla jäyhäjöpöttäjämäisellä tavallaan, Greete kuvailee.

Suomalainen mies on hyvä mies, joka kuuntelee vaimoaan ja on perusluonteeltaan ystävällinen. Olen myös käynyt Helsingissä, jossa miehet tulevat aina kysymään, että voinko auttaa teitä, Laine kehuu. Onko kevätaurinko saanut virolaisten naisten päät sekaisin, sillä Tallinnasta on mahdoton löytää enää naista, joka ei ylistäisi suomalaisia miehiä maasta taivaisiin?

Täällä Suomessahan elää vahvana sellainen mielikuva, että omanarvontuntoiset virottaret nyrpistävät nenäänsä uunoturhapuromaiselle suomipojalle, joka parhaimmillaankin tuoksuu vain viinalle ja hielle. Viron tunnetuin malli olisi tuskin valinnut itselleen suomalaista miestä, ellei hän olisi aivan erityisen komea, toteaa komeaan turkikseen sonnustautunut Regina Tallinnan Vapaudenaukiolla. Hän viittaa Ly Jürgensoniin , joka avioitui jalkapallotähti Jari Litmasen kanssa ja on pyöräyttänyt tälle jo kaksi lasta.

Seksiä hänessä on aivan yhtä paljon kuin muunkin maalaisissa miehissä. Keski-ikäinen Laine kertoo työskentelevänsä pienessä myymälässä Tallinnan Raatihuoneentorilla ja näkevänsä suomalaisia miehiä joka päivä. Taskuvarkaat työntävät niitä sinne, kunhan ovat ensin tyhjentäneet ne rahasta. Vien lompakot Suomen suurlähetystön postilaatikkoon Toompealla.

Toikkaroivatko suomipojat Tallinnassa niin kännissä, että he ovat helppoja uhreja taskuvarkaille? Lompakkojen joukossa on naisten rahapussejakin. Itse asiassa en edes muista, milloin olen viimeksi nähnyt humalaisen suomalaisen. Suomalaismiesten ylistämistä jatkaa parikymppinen Liisi , joka rientää kouluunsa vanhan kaupungin Kullassepa-kadulla. Molemmat ovat nimittäin yhtä sulkeutuneita, hän analysoi.

Suomalainen mies on yleensä itsevarma, mistä minä pidän. Liisi kehuu suomalaismiehiä myös seksikkäiksi, mutta muistuttaa, että seksikkyydellä tarkoitetaan eri kulttuureissa erilaisia asioita. Puhelias, ylisosiaalinen, joka suuntaan tuulimyllyn lailla heiluva espanjalaismies ei ole virolaisen naisen mielestä ollenkaan seksikäs. Jos pitäisi verrata virolaiseen mieheen, niin suomalainen mies tuskin on yhtä itsekäs, nuuka ja kateellinen kuin virolainen.

On naisia virosta -

Keski-ikäinen Laine kertoo työskentelevänsä pienessä myymälässä Tallinnan Raatihuoneentorilla ja näkevänsä suomalaisia miehiä joka päivä. Oletko varma, että haluat jatkaa?

: On naisia virosta

VILNA ESCORT SEKSIPELIT Kokemusta on täälläkin virolaisesta naisesta. Kyllä se vaan valitettavasti on niin että prosentuaalisesti virolaiset naiset ovat kauneudeltaan ja luonteeltaan huomattavasti miellyttävämpiä kuin suomalaiset. Suomalaiset ei ole orjakansaa kuten eestiloiset. Suomalaismiesten ylistämistä jatkaa parikymppinen Liisijoka rientää kouluunsa vanhan kaupungin Kullassepa-kadulla. Soomlastel on tavaks öelda - se kuuluu olla näin - ega ikka ei kuuluu küll.
TYRMÄYSTIPAT VAIKUTUS SEKSISEURAA FORSSA Sex nainen hot thai massage sex
POSTIMYYNTIVAIMO NURU MASSAGE FUCK Nuru massage suomi suomi pornovideo
TURKKU SEX MUNAA PERSEESEEN 825

Kas te ei oleks nii kenad ja ehk teeksite paar hiireklöpsu ja koliksite oma palstale. Seal te saate eestlasi taga klatsida nii palju kui syda lustib. Siin on ikka eestlaste oma foorum. Kui eesti naised on teie jaoks nii päh! Mina kyll ei viitsiks koguaeg porode peale möelda!! Nemad harjunud vaatama lühikeste jalgade,lumivalge keha ja ümmarguse näöga naisi ja nüüd kus neil on võimalus vaadata beibesid ka mujal kui ameerika seriaalides siis lähevad segamini.

Suomalaiset nuoret miehet on valovuosia edellä virolaisrumiluksia! Sillävälin kun 18 v Eestiläiset painuu jo ulkomaille töihin täällä 18 v istuu terasseilla ja jauhaa tyhjää sontaa ja roikkuvat sossutuilla toisten elätettävinä melkein 30 siksi.

Eestinpojat on ainakin rakennusalalla fyysisesti X voimakkaampia kun suomen pojat. Kaljaa ja lenkkimakkaraa pitää vaan kiskoo: D Eestin pojat on iltasin kokoajan tossa mun talon kulman kuntosalissa. Mistäs vitusta sä tiedät virolaisten kyylä kuka roikkuu milläkin tuilla,Sovitte vitun hyvin yhteen.

Siitä että heidät on opetettu lapsesta asti miellyttämään miestä. Esikoulun ajoista asti polvet ristissä ja kuitenkin kaikille haluaville auki. Kuhan vain mies on tyytyväinen. Nykyajan suomalaiset naiset eivät ole eläneet miehisen vallan alla, suomessa tasa-arvo on toiminut pitempään kuin virossa.

Kun suomessa pistää korkokengät jalkaan ja menee kavereiden kanssa kaupunglille niin kaikki ihemttelee että "miks sulla on korkkikset?? Totuus on, että pitää luiden ympärillä olla muutakin kuin nahkaa.. On kuitenkin,että suurin osa kaikista naisista hakee itselleen ja kustannuksilleen maksajaa. Tämä on totuus valitan,nainen rakastaa miestä rahapussin suuruuden mukaan. Ruotsalaiset vasta muoti- ja trenditietoisia onkin, eikä varmasti ole tasa-arvon puutteesta kyse.

Ruotsi on Suomeenkin verrattuna hyvin feministinen. Mäpä kerron sulle muutaman faktan!!!! Halpoihin fakkuihin tai hameisiin. A olen käynyt Venäjällä ja Eestissä tuhansia kertoja. Täällä kun asun kerrostalossa ihan torin kupeessa. Kuulen kuinkä känniset suomalaiset akat nauraa noitamaisella äänellä mieskuoron laulaessa pikkumattia.

Miksi tälläistä ei näe esim Tallinnassa tai Viipurissa tai Pietarissa. Mitä hemmettiä ne kauniit naiset siellä mettässä muutenkaan tekisivät: Suomalaiset naiset on kyllä kaunistuneet.. Virolaiset naiset ovat häikäilemmättömiä valhetelijota, kaksi tai kolmekin vuotta osataan esittää ihanaa kunnes alkaa oikea karva paljastua. Jos jotkut naiset ovat oppineet käyttämään meitä tyhmiä miehiä hyväkseen niin he.. Itse jo olen läksyni oppinut, mielumin vaikka paksu ja rahellinen nainen kuin pitkä hoikka petollinen nainen.

Olen huomannut saman asian. Häikäilettömiä valehtelijoita ja petollisia naisia. Kokemusta on täälläkin virolaisesta naisesta. Kirjoittaja on poistanut tästä viestin. Virottaret on kauniita, naisellisia ja tyylikkäitä, enkä näe mitään syytä haukkua heitä, koska en olekaan mikään kateellinen suomalainen laardiperse, vaan hyvännäköinen, hoikka ja huoliteltu suomineito joka saa kyllä ´huomiota niin suomessa kuin virossakin ; Tyhmät katkerat suomiämmät tulee tänne haukkumaan virolaisia, kyllä meilläkin olisi prostituutiota ollut helvetisti enemmän jos oltaisiin jouduttu neukkuvallan alle.

Ja virolaiset ei todellakaan ole sama asia kun venakkonaiset joille hyvä maku on harmittavan usein todella vieras käsite. Menepä suominainen katsomaan suomalaisiin tissibaariin miltä eukot näyttää ja vierailepa vastaavanlaisessa virossa. Niiden stripparit kin on melkoisia kaunottaria.

Virolaisille pahoittelut, ei me kaikki suomalaiset olla yhtä oksettavia katkeria juoppoja poroja kuin nuo ;. Ei kait stripparin ammatissa voi ruma nainen toimia alkuunkaan. Menkää landelle Tallinnan ulkopuolelle, ei ne naiset siellä enää ole niin huoliteltuja, hoikkia, minihameissa ja korkkareissa. Yhtä väsyneitä, elähtäneitä ja ylipainoisia kuin muuallakin. Kyllä missä tahansa maailman pääkaupungeissa asuvat nuoret naiset ovat kaunottaria!

Joo varmasti ja kaupam päälle saat kassillisen älytöntä ylpeyttä ja koppavuutta. Uskumatu, kui madal on siin kirjutajate enesehinnang. Peeglike peeglike seinapeal, kes on kaunim kogu maailmas: D Muuseas - ilu on vaataja silmades! Samuti ei saa rääkida maitsetust ja maitsekast riietumisest.

Igal maal on oma stiil. Me ei saa nõuda, et soomlased, kes enamikus armastavad mugavust, ja musta värvi peaksid kandma kõrgeid kingi ja värvilisi kleite - samas ei saaks ka soome naised halvustada eestlasi, kui nad armastavad ilusaid riideid ja värve.

Soomlastel on tavaks öelda - se kuuluu olla näin - ega ikka ei kuuluu küll. Meid on erinevaid ja see ongi rikkus. Ilu on vaataja silmades! Olen juba kohtunud soomlasega, kes haiseb nagu mädanenud liha! Vaatasin ehmatusega tema poole Sorry, igal maal omad probleemid: Nad on nagu kartulikottide modellid!

Olen pikk ja kaalun 62 kilo, sest mul ON peegel kodus ja k-a-a-l!!!! Tervitades, kunagine Lôuna-Eesti eestlane. Eeestlane olen ja eestlaseks JÄÄN!!!! Tässäpä sitä puhutaan suoraan suomalaisten miesten ja naisten ulkonäöstä Ei viedä kukkia naiselle.

Ei vastaanoteta vieraita eikä saateta vieraita ovelle Olet oikeassa, että ei voi arvostella toisten tapaa pukeutua, mutta ikävä kyllä suomalaisilla on tapana olla kateellisia ja ilkeitä jos joku pukeutuu paremmin Minä pukeudun vapaa-ajalla välillä paremmin, mutta sitä pidetään meillä pahana juttuna Jos joku haluaa pukeutua ja näyttää missille, hyväksyn sen kuin myös senkin, että joku haluaa olla verkkareissa ilman meikkiä. Jokaisella on vapaus valita itse. Osoittaa jonkin näköistä tyhmyyttä mennä arvostelemaan toisia Saaks veel aru, kui võrreldaks eri rassist inimesi.

Kas senini pole selgeks saanud, et nii eestlaste kui soomlaste, nii meeste kui naiste seas on esteetiliselt hästi ja halvasti mõjuvaid inimesi? Pealegi on Eestist saamas ka "heaoluriik": Samamoodi võiks hakata vaidlema teemal, kus naiset ilusamad on: Tallinnas või Pärnus, Helsngis või Tamperes. Virolaiset naiset ovat kyllä helvetin hyvännäköisiä! No ihan vanha ja väsyneen näköinen. Ilus Soome naine Vaatimattomuudesta sinua ei ainakaan voi moittia.

Siellä Komsomolissako vai pioneereissa tuo rajaton röyhkeys ja ylimielisyys opetettiin. Halpaa hajuvettä karvaiset kainalot täynnä, huoran saappaat jalassa ja maalit naamassa. Et sinä ketään rikasta nappaa. Onpa tyhmiä kommentteja kaikkialta löytyy kauniita naisia ja miehiä!

Se ei ole kansallisuudesta kiinni. Ilmeisesti tämän jutun aloittaja on niitä katkeroituneita miehiä, jotka ei kertakaikkiaan saa vakituista ja hyvää suhdetta kehenkään Ja miksi pitää täällä kirjoitella Minäkään en etsi suomalaista mörökölli miestä enää. Ulkomaalaiset osaavat käyttäytyä ja kohdella naista. Itsellä ei ole ulkomaalaista miestä vielä ollut, mutta kavereilla on ja kyllä kohdellaan kuin prinsessaa Toisaalta minulle on aivan sama minkämaalaisten kanssa sitä ollaan kunhan osaa olla ihminen.

Suomalainen mies ei kestä älykkäämpää ja varakkaampaa naista. Omat lapseni olen kasvattanut maailmankansalaisiksi. He osaavat käyttäytyä ja arvostaa muita. Sulla vähän pätäkkää ja luulet koko maailman omistavan ja miesten lankeavan jalkojesi juureen. Varkaita ne ainakin ovat. Eikös näiden oma sankari Suomessa kirjoittanut Tuoppiojan isoäiti, että ""Virolaiset on historiallisista syistä rikollista kansaa". Ainakaan ei voi miesystävni pojan valintaa kehuskella millään lailla.

Ei ole kummosen näköinen ja eipä ole tuota ammattiakaan. Kauneus on katsojan silmissä. Ketjun aloittaja taitaa olla Anu Saagim: D Olen tavannut muutamia virolaisia naisia. Toiset olivat erittäin kauniita ja toiset puolestaan ihan tavallisen näköisiä. Jaa että tallinnassa ei muka ole "laardiperseitä"? Ihan äskettäin näin tv: On tyhmää olettaa, että jokainen tallinnalainen olisi huippumallin näköinen. Ihmetyttää, miksi Anu Saagim väittää virolaisnaisilla olevan "slaavilaista charmia".

Luullakseni virolaiset eivät tosiaankaan halua samaistua slaaveihin vaan haluavat jättää Itä-Eurooppaan kuulumisen menneisyyteen. Ja on niitä "hiljaisia hiiriä" Anu Saagimin termi Virossakin. Ilman Ratiaa tuo jätekasa olisi ollut jo kauan sitten työntämässä nurmea. Ihmetyttää joidenkin itäeurooppalaisten pohjaton julmuus. Juuri kellään ei isojen pomojen kakaroita ja äpäröitä lukuunottamatta ollut juuri yhtään mitään.

Nyt kun nämä Putinit ja Saagimit saavat maistaa "makeata elämää", niin purkautuu se pelon sekaisena katkerana vihana kanssaihmisiin. Olen kaotanud oma sära Soomes elamisega, sest riietun "maassa maan tavalla", soomlannade kombel mitte midagi ütlevatesse rõivastesse.

Kontsadest pole aga loobunud. Millaisia ne virolaiset miehet sitten on? Taitaa iso osa Viron sauhuttelijoista olla venäläisiä. Veli venäläisellehän tupakka on aina maistunut.

Neuvostoajan perintönä toisaalta varmasti monet virolaisetkin polttavat. Mun mielestä Anu Saagim on herättänyt suomalais naiset, kyllä te ymmärrätte pointti? Olen virolainen nainen ja totean joka päivä oman suomalaisen komean miehen suusta Hän on ylpeä , että olen oman alan paras. Olen piisavalt ennast koolitanud ja hetkel hea töökoht Juhataja kiidab taevani, et eestlased tööl.

Olen ylpeä , että oon virolainen! Kirjutan just nimelt kahes keeles, et ka Teie kallid soomlased , kui tulete eesti foorumisse , õpiks meie keelt - pisutki.

Käite ju eestis kõva häälega omas keeles karjumas Ei te pääse meistä! Olenhan teidän virolaisten asiakkaana käynyt. Hyvät kyydit olen saanut Suomalainen, ruotsalainen ja virolainen nainen - näin he pukeutuvat! Miten pukeutuvat suomalaise, ruotsalaiset ja virolaiset naise? Nooh narsisti nyt luulee omaa tyhmyyttään "yleiseksi mielipiteeksi". Peräkylän pojille ja muille rumille läskeille virolainen jäte sopii vaimoksi varsin hyvin. Eikö ne rahat riitä ees siihen Tallinna reissuu.

Eikös maataloustuki oli kolmekymmentätuhatta euroa tilaa kohden. Ylväyttä näissä tupakkaa ja viinaa vetävissä sosialismin kasvateissa? Nooh suomalaiselle maalaistollolle kelpaa vaikka se oma sika siihen pahimpaan tarpeeseen.

Risto-Matti Ratiasta näkee hyvin minkälainen ukko valitsee virolaisen ämmän. Litmasenkin eukko oli muistaakseni pannut kolmea muuta tunnettua virolaista ennen Jaria. Eihän toi Risto-Mattikaan saanu sitä naisenkuvatusta pidettyä vaikka rahaakin oli. Kuka toisaalta sen näköistä kotkaa olisi kestänytkään. Raha niillä vain mielessä , naimisiin pitäisi päästä ilman avioehtoa.

Ja kun huomaa että avioehtoa ilman ei mennä , niin tehdään aborttia sun muuta aivan sekavaa. Ja yleensä sitäkään ei edes nämä surkimukset saa. Virolaisten heikkous on suuruudenhulluudesta johtuva tyhmyys. Komsomolissa on uskoteltu, että kansan on jotain A-luokkaa, vaikka on lähinnä parasiitin tasolla. Itäeurooppalaisilta puuttuu eteläeurooppalaisten tavoin kyky ajatella pitkällä aikavälillä.

Ite kyllä ottaisin vaimoksi mielummin virottaren kun suomalaisen naisen.. Duunissa kun noita Viron tyttöjä jututtaa päivisin niin kyllä ne ihan eri luokkaa on tämä nyt on vain tullut todettua. Tästä varmasti joku läski suomineito vetää hernepalkonenään mut siitäs vedät kato viddu peiliin. Onko ne sikoja paimentamassa siellä Alavuksessa.

Äläkä yritäkkään väittää olevasi joku suurituloinen. Ja paljonkohan tämänkin avauksen tehnyt peräkylän poika on rehellisiltä suomalaisilta niitä lapsilisiä ämmänsä kanssa varastanut. Viroon menee vuodessa pelkästään lapsilisiä 10 miljoonaa euroa.

Taas näitä juttuja Sairaan ahneita rahan perään. Tekevät ihan mitä vaan päästäkseen lompakolle, mutta maininta avioehdosta saa ajatukset sekaisin. Raha on niille ainut mikä merkitsee. Eikö se vähän yleensäkin idässä ole. Noei pitäis mennä kehumaan virolaisia naisia,Kintut ja perse kun joulupotkat ja niin kieroja ettei osuisi edes kirnussa päähän. Virolaisilta kavereilta kuullut, että vitut löysät ja yleensä tippuri, HIV tai joku yllätys mukana.

Suomalaiset kuulemma tiukkoja ja puhtaita. Karvoja ei ajeltu neuvostotunkiossa sen enempää kuin nykyään.

Kustaan seisaaltaan kun ei osata sisävessaa käyttää neuvostokasvatuksen takia. Meinaan että on se varmaan eestinämmällekin järkytys huomata ettei se Tarton tai Pärnun slummi ole Suomen maaseutua tai Helsingin Kalliota kummempi.

Hafvalla menestynerllä suomalaisella on virolainen puoliso. Liisi kehuu suomalaismiehiä myös seksikkäiksi, mutta muistuttaa, että seksikkyydellä tarkoitetaan eri kulttuureissa erilaisia asioita.

Puhelias, ylisosiaalinen, joka suuntaan tuulimyllyn lailla heiluva espanjalaismies ei ole virolaisen naisen mielestä ollenkaan seksikäs. Jos pitäisi verrata virolaiseen mieheen, niin suomalainen mies tuskin on yhtä itsekäs, nuuka ja kateellinen kuin virolainen. Oopperalaulajaksi esittäytyvä Greete puolestaan muistuttaa, että vain aniharvalla Viron naisella on syvempiä kokemuksia suomalaisista miehistä.

Niinpä mielipiteet heistä pohjautuvat kliseisiin ja ennakkoluuloihin. Minun mielestäni suomalaiset miehet käyttäytyvät Tallinnakin pohjoismaalaisen miehen tavoin eli ovat äärimmäisen kohteliaita ja myös avoimia omalla jäyhäjöpöttäjämäisellä tavallaan, hän miettii Suur-Karja-kadulla. Virolaiselle miehelle on oma äiti aina tärkeämpi kuin oma vaimo, mikä voi olla naisen kannalta melko turhauttavaa.

Suomipoika ei ehkä vieläkään saa virolaisten naisten sukkahousuja liekkeihin, mutta hänen markkina-arvonsa on noussut Tallinnassa suorastaan rakettimaisella vauhdilla. Eihän siitä ole kuin kymmenisen vuotta, kun virottaret kiihdyttivät askeliaan aina suomalaismiehen kohdalle osuessaan. Suomalaisen askelet tunnisti Tallinnassa puolestaan jo kaukaa siitä, että niitä säesti tuulipuvun kodikas kahina.

Suomijuntit ovat siis oppineet pukeutumaan ja ehkä käyttäytymäänkin ja osa heistä — tai meistä — ei ole juntteja enää ensinkään. Tuoppioluen sijaan monen käteen istuu Tallinnassa paremmin jo lasi viiniä — mikä tosin saattaa johtua osin siitäkin, että oluen hinta lähentelee Raatihuoneentorilla jo kymmenen euron maagista rajaa.

Muuttuneita ovat virottaretkin, eivätkä he pidä kaikkia ulkomaalaisia miehiä enää voittajina ja valloittajina. Virossakin on lupa ottaa jo vähän rennommin, myös miesasioissa. Hän sanoo, että hänen käy suomalaisia miehiä Tallinnassa vähän sääliksi. Hän kertoo asuneensa viisi kuukautta Suomessa, joten hänellä on vertailupohjaa. Parhaat miehet Greeten mukaan löytyvät kuitenkin Venäjältä.

Hän on sitä mitä on, eikä häpeä sitä. Suomen täydelliset venäläisnaiset 9. Nämä kolme asiaa riittävät miehelle parisuhteessa 6. Sinkku — uskotko sinäkin näihin myytteihin? Millainen tyyppi lähtee sinkkuohjelmiin? Kohusarjan tuottaja paljastaa Näissä ravintoloissa myydään eniten kondomeja 5.

D komantaar - eesti naine on ilusam kui soome oma on provakatsioon: RussianCupid kokemuksia — näin löytyy venäläinen deitti. Mikäli naisella ei ole Viron on naisia virosta, on hänen vaikeampaa muuttaa Suomeen, mikäli suhteessa näin pitkälle edetään. Ruotsalaiset vasta muoti- ja trenditietoisia onkin, eikä varmasti ole tasa-arvon puutteesta kyse. Virolaiset miehet eivät ole vielä mitään täysin feminisoituja nyökyttelijöitä, vaan siellä mies on mies ja nainen on nainen.

0 thoughts on “On naisia virosta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *