Aihe venäläinen nainen kokemuksia

aihe venäläinen nainen kokemuksia

Osa palvelunhaluajista on ottanut ohjat omiin käsiin. Itseään normaalina, kilttinä herrasmiehenä lehdessä mainostava suomalainen mies vastaa puhelimeen, kun soitan hänelle kysyäkseni miksi hän etsii nuorta venäläisvaimoa. Hän kertoo asuvansa itärajan läheisyydessä ja matkustavansa paljon Venäjällä. Hän on työskennellyt aikaisemmin matkailualalla ja vielä nykyisin käy rajan takana lähes viikoittain. Voimakkaan yskimisen jälkeen mies sanoo, että haluaa venäläisen naisen seuraa, koska he ovat suomalaisia naisia suvaitsevaisempia.

Suomalainen nainen ei kuulemma ymmärrä rajan takana reissuamista. Herrasmiehen mukaan venäläinen nainen on muutenkin suomalaista verrokkiaan paljon suvaitsevaisempi kaikissa asioissa. Suomalainen nainen ei kuulema ymmärrä rajan takana reissuamista. Hämärän peittoon jää, mitä herrasmiehen Venäjä-reissut pitävät sisällään, jos niitä ei suomalainen vaimo sulattaisi.

Mies kertoo eronneensa lähes 20 vuotta sitten. Olisiko vaimo suivaantunut reissuamiseen? Jossain vaiheessa puhelua herrasmies korostaa, ettei vihaa suomalaista naista vaan hänelle on kuulemma kehittynyt vuosien yksinolon aikana omat tavat, joista suomalainen nainen ei pitäisi. Vaikka mies on reissannut Venäjällä, hän puhuu kieltä vain vähän. Kielitaito on kuulemma sellaista luokkaa, että tulee toimeen Venäjällä.

Herrasmies kertoo, että vaimoehdokkaita on elämän aikana ollut vaikka kuinka paljon. Tämä lehti-ilmoitus oli kuitenkin ensimmäinen laatuaan, jonka hän oli jättänyt hetken mielijohteessa lehteen, jota julkaistaan Venäjällä.

Kysyn etsiikö hän todella vaimoa, kuten ilmoituksessa lukee. Katso sää- Sää- ja sade-ennuste Vaihda paikka Vaihda. Vastaa 3 Ilmoita asiaton viesti. Ai niinku venäläisille töitä ja hullut suomalaiset ilman töitä. Laurukainen rekisteröitynyt käyttäjä 4. VeliVenäläisellä on se vika, että on väärän värinen. Siksi "ei ovet aukene Heille jne. Kyllä venäläisten kassa pärjää kunhan vaan pysyvät omassa maassaan Myös russofobiasta eroon pääseminen auttaa paljon venäläisten kanssa pärjäämisessä.

Kalliiksi tulee maksaa sitten lapsilisät kotimaassa olevalle lapselle. Vaikka opettamaan kielioppia ja yhdyssanoja. Suosituimmat Tänään Tänään 1. Lukija,siistit kattilat pelastin metallinkeräyksestä tarpeeseen myllyojalla! Enkeli tuo kultasiipi suojan ja turvan antaa Juttutupa Kuumin keskustelu nyt Orpo näpäytti Rinnettä punakapinasta viestiä Lue keskustelu. Päivän tykätyin viesti Orpo näpäytti Rinnettä punakapinasta Sisällissota oli yritys vapautua sortovallasta. Osa kansasta ajatteli, että on parempi kuolla vapaana kivääri kädessä, k Jari ja sarjakuvat Jari Uutiset osastoittain Oulu Höyhtyällä väkivallanteko, jossa käytettiin teräasetta — poliisioperaatio päättyi yhden henkilön kiinniottoon Parikymppinen Iikka Kivi sai helpotusta huonoon oloonsa rasistisista ajatusmalleista — "En voi ylpeillä menneisyydelläni", stand up -koomikko tunnustaa Parasta on, kun pääsee ajelemaan pienille teille Ihmisiä liikkeellä tungokseksi asti — myyntipaikkoja kappaletta Oijärvellä syttyi pieni maastopalo — leviäminen saatiin rajattua.

Kulotus levisi tulipaloksi Siikajoella, pieni talo tuhoutui palossa Suuri maastopalo työllistää pelastuslaitosta yli yön Kalajoella — jälkivartiointi kestää sunnuntaiaamuun saakka Kuski narahti huumeista Kemissä Herra Hyrre on ensimmäinen hypokoira oikeussalissa — tarkkanenäinen koira haistaa verensokerin laskun ja kiikuttaa syyttäjälle välipalapussukan Kun Lappiin tai Kanadaan suunnitellaan uutta kaivosta, rikastuksen aivot löytyvät Pohjois-Karjalan Outokummusta.

Koko maassa joko ruohikko- tai metsäpalovaroitus — lämmin ja kuiva sää jatkuu Kun poliitikko uhriutuu, todellisuus nyrjähtää Kokoomuksen puheenjohtaja Petteri Orpo on valmis harkitsemaan perustuslakituomioistuinta. Jos sinun tuttavapiirisi ihmiset ovat tuollaisia, niin eikö se kerro jotain sinusta? Joku taso pitää tuttavissakin olla - kuka tässä puhui että venakot kuulusivat vähimmässäkään määrin tuttaviini???

En pidä roskasakista, en loisista, enkä loisia puolustelevista nyhveröistä. Mutta kun maailmalla kulkee silmät avoinna, näkee ja kuulee kaikenlaista. Sinulla näyttää olevan iloisesti laput silmillä ja mikäs siinä.

Oletkohan muuten tosielämässä milloinkaan ollut tekemisissä venäläisnaisten, tai yleensäkään kenenkään venäläisen kanssa? Minun kokemukseni venäläisnaisista ovat hyvin toisenlaisia. Miehenä ajatellen harvempi suomalainen nainen todella enää sytyttää, kun olen saanut oman venäläissyntyisen kultani.

Hänen naispuoliset tuttavansakin ovat minulle kovin hyvän kuvan itsestään antaneet. Jokaisen heistä olen tavannut Suomessa, asuinpaikkakunnallani. Tottakai isoon joukkoon sopii hyvin monenlaista ihmistä, mutta tuommoiset ovat omat kokemukseni. Ettet vain olisi joku Venäjän suloluomuksille kateellinen supisuomalainen femakko? Kyllä nää tällaiset äärimmäisen törkeät viestit viittaavat feminismiin.

Sieltä löytyy koulutettua ääriainesta, joille feminismi on uskonnon asemassa. He ovat tarvittaessa valmiita tällaisiin "itsemurhaiskuihin" nettipalstoilla. Tarkoituksena on lähinnä aiheuttaa kaaosta.

Kysymys on ilmeisesti nuorista naisista, joita "isot tytöt" eli heidän feministiset esikuvat käyttävät törkeästi hyväkseen. Hulluinta on se, että tätä porukkaa koulutetaan yliopistoissa! Ainakin ne naiset, jotka olen tavannut, ovat olleet tosi herttaisia, fiksuja, kauniitakin ja mukavia, kaikenkaikkiaan ystävällisen oloisia ihmisiä.

Eipä ihme, että miehet ovat heidät Suomeen halunneet. Että viitsit kirjoittaa rasistisia tekstejä, ulkomaalaisviha näköjään kukkii syvällä kansan riveissä? Sukulaismiehellä oli vaimo Venäjältä. Liitto kesti vuosia, mutta ero tuli tyypin hakiessa itseään 25 vuotta nuoremman vaimon Thaimaasta.

Ukko on uskomaton ääliö ja kohtelee naisiaan kehnosti. Opiskeli sinnikkäästi suomenkielen ja sai työpaikan, jolla elätti itsensä. Mies ei liiemmin rahaa antanut; kitupiikki kaikilla tasoilla.

Ex-vaimo on erittäin vieraanvarainen, seurallinen ja palveli ukkoaan ja meitä kyläilijöitä aina kiusallisuuteen asti, liekö perua juutalaisesta perinteestä. Hän pitää kaikesta kauniista ja kiiltävästä, kulttuurista, matkustelusta ja muusta seuraelämästä. Ukko vain ei koskaan vienyt häntä moisiin rientoihin moukka kun on. Palkaksi kaikesta tästä ja muusta tämä jokapojan unelmanainen sai kengänkuvan takapuoleensa 20 vuoden jälkeen ja joutuu pienituloisena tyhjätaskuna avioehto sinnittelemään päivästä toiseen.

Yritämme häntä sitten autella ja pitää yhteyttä, ettei yksinäisyys kävisi ylivoimaiseksi, sukurakas kun on. Uusi vaimo on nyt ollut kuukauden päivät Suomessa ja olemme yrittäneet sanoa, että vähän tarttis nuorta naista viedä ulos ja viihdyttää. Ukko on ihan entisensä eikä ymmärrä asiaa. Yhteistä kieltäkään ei tunnu olevan, joten en oikein ymmärrä miten tuollainen voi toimia. Mutta toivottavasti olisi hyviäkin tarinoita, tarinoita, joissa kaikki sujuu hyvin?

P Käyn työn puolesta paljon Venäjällä ja täytyy sanoa se, minkä suomalaisnaiset jo tietävätkin: Suomessa saa tarpoa kaksi vuotta edestakasin, eikä oikeasti kaunista naista näe missään.

Kun olen Venäjällä, yhden pitkän kadun varrella tulee vastaan useampi hurmaava nainen! Venäjällä ollessani mulla on olo, kuin pikkupojalla karkkikaupassa! P Harmittaa todellakin, että joutuu asumaan Suomessa, kun täällä suurin osa naisista on melkosen ankeeta katottavaa: Entä ne laihat suomalaisnaiset? Kyllähän heitäkin löytyy, mutta silloin kroppa on yleensä laiha joka paikasta.

Venäläisnaisten rodullisiin ominaisuuksiin kuuluu, että naiset ovat solakoita, mutta muotoja löytyy silti juuri oikeista kohdista, eli takapuolesta ja rinnoista. Jalat ovat kauniin ohuet ja pitkät. Ei paljon kiinnosta suomalaiset persjalkaset! Olen harkinnut, että jos oikea löytyy joskus kohdalle, otan kyllä venäläisen naisen. Venäjänkielen taitoni ei ole vielä kovin hyvä, mutta englanti sujuu hyvin. Ja kyllä minäkin olen ehottomasti päätänyt ottaa vanäläisen miehen vaikka jotuisin sitä 50 vuotta etsimään.

Ei näitä kaljamahasia suomalaismiehiä jaksa kertakaikkiaan katella! Suomenkin viisi vuotinen armeija vai kauanko se sitten venäjällä kestääkään niin muotoutuisi suomalaisillekin vähän parempi vartalo. Kohta sotaväen voi varmaan suorittaa kirjekurssilla. Sellaisiakin tapauksia nimittäin olen nähnyt. Eihän liitto sinänsä riipu ulkonäöstä, mutta olenpahan havainnut joskus tuollaistakin.

Tätä tarkoitin osittain, kun aloin miettiä ko. Mutta kaipa sitten voi, tuskin tämä Suomi nyt maana on niin houkuttava, että tänne kannattaa yrittää hinnalla millä hyvänsä? Paksu lompakko kaunistaa miestä kummasti. Ja sen paksun lompakon perään ne venäläiset naiset enemmän ovat, kuin miehen.

aihe venäläinen nainen kokemuksia

Aihe venäläinen nainen kokemuksia -

Venäläisnaisten rodullisiin ominaisuuksiin kuuluu, että naiset ovat solakoita, mutta muotoja löytyy silti juuri oikeista kohdista, eli takapuolesta ja rinnoista. Ymmärrän kyllä naisten puolelta sen halun parempaan elämään, mutta eipä tuo kovin romanttiselta kuulosta Olen nainen enkä ole naimisissa venäläisen kanssa, mutta muista syistä ko. Kaikki ovat hemaisevan kauniita. Kyllä venäläinen nainen osaa olla kaunis. Uutiset Juuri nyt Kauppalehti toukokuu 27,

Kun sitten haastattelijat kyselivät, että missä suhteessa olette erilaisia niin vaimo valitti että kun mies on niin epäromanttinen. Mietin vain, että ne miehet jotka haaveilevat venäläisistä naisista, ovatko he tietoisia että nainen vaatii ihan jotain muuta kuin mitä suomalainen ""hyväjätkä"".

Suomalainen nainen ei varmaan jossain suhteessa vaadi mieheltä sellaista huomiota kuin esim. En kyllä yhtään ihmette, jos miehet ihannoivat itänaapurin naisia. Kyllä välillä itseäkin hirvittää suomalaiset kanssasisaret, jotka varsinkin maaseudulla hiihtävät aina tuulipuvut päällä. No niin tekevät kyllä miehetkin. Itseni on helppo arvostella, kun minua usein luullaan ulkomaalaiseksi, joten ilmeisesti poikkean tästä massasta. Toisaalta miehet ihannoivat kauniita venäläisiä, mutta monet itse eivät vaivaudu pitämään huolta omasta kehostaan.

Ei niissä ryssissä nyt sen enempää kauniita ole kuin muissakaan, mistä ihmeestä tuo on keksitty?! Jos on vaan laiha ja halvan näköinen, niin se tarkoittaa suomalaisen miehen mielestä kaunista! Suomipojat tosiaan ansaitsee venakkonsa!

Mulle ei mikään hikinen möhömahajuntti kelpaiskaan Niin, mistähän se on keksitty? Näin kadun miehenä kun olen niitä katuja ympäri maailman kierrellyt yli viiskymmentä vuotta, sanoisin että senhän näkee, ainakin isojen kaupunkien ""kaduntallaajia"" vertaillessa. Käypäs nyt ekaks isossa omenassa, tuolla jenkkilässä. Sitten voisit mennä vaikka Pariisiin, tai mihin tahansa länsimaiseen isoon kaupunkiin. Sit voisit käydä vaikkapa Pietarissa, niin johan alkaa mielipiteesi muuttumaan.

Tietysti jossain Thaimaassa tai Filippiineilläkin on erittäin kauniita ja siroja naisia, mutta heistä puuttuu se komeus. Eiköhän naiselle itselleenkin ole miellyttävää että on myös komea, sen kauneuden ja herkkyyden lisäksi.

Olen nainen enkä ole naimisissa venäläisen kanssa, mutta muista syistä ko. Venäläinen nainen on melko itsenäinen nykypäivänä ja vaikka he ovat perheasioissa ehkä hieman konservatiivisiä venäläisestä et mitään nyrkin ja hellan välillä heiluvaa elämätöntä kotirouvaa saa. Naiset meikkaavat, ostavat vaatteita ja käyttävät mielellään korkokenkiä. Tämä tosin koskee enemmän kaupunkilaisia. Venäjä on suuri maa ja korvesta löytyy kyllä ihan samanlaisia maatuskajuntteja kun täältäkin.

Tämä riippuu tietty paljon mm. Venäjällä on nykyään paljon myös opiskelleita naisia, joilla on kunnianhimoa työuran suhteen. Tottakai jokainen venäläinen on persoona siinä missä kuka tahansa muukin. Ja siinä maassa on paljon onnenonkijoita jotka tahtovat pois köyhyydestä hinnalla millä hyvänsä. Toisaalta venäläisiä asuu Suomessa paljon muutenkin ja jo valmiiksi kulttuuriin sopeutunut ja kieltä osaava venäläinen voikin olla paljon parempi valinta.

Yleensä tällaisella venäläisellä on työ ja muut asiat kunnossa. Venäjän kulttuuri on mielenkiintoinen ja kyseisen maan kulttuuri-, oppikirja- ja taidehistoriaan kannattaa tutustua vaikkei venäläisen kanssa olisi naimisiinkaan menossa.

Venäläiset tuntevat yleensä kulttuurinsa melko hyvin ja siihen kannattaa tutustua jos tahtoo kestävän ja pysyvän suhteen venäläisen kanssa. Kielen opettelu ei sekään ole pahasta. On epärealistista olettaa että vain toinen sopeutuisi, myös sinun on nähtävä vaivaa tutustuaksesi venäläiseen kulttuuriin.

Tämä ei tarkoita pelkkää Tolstoin lukemista: Venäjällä on aktiivinen ja kansan parissa seurattu popkulttuuri, johon kuuluu elokuvia, musiikkia ja tv-sarjoja. Näiden tuntemus on hyvästä, jos aikoo vakavampaa suhdetta venäläisen kanssa.

Jos tuli jotain kysyttävää, kysy vaan. Voin yrittää udella tutuilta venäläisiltä tarkempia tietoja. Eihän ulkolaisen miehen tarvitse kuin jotain murretta höpistä niin suomalainen nainen on levällään. Ei tarvitse olla yhteistä kieltä eikä puheen tarvitse olla kaunista, kun se uppoaa suomalaiseen naiseen. Näitä on nähty maailmaa kierrellessä. No eihän se rakastuminen kansallisuutta katso.

Jos reissussa rakastuu, niin minkäs sille voi. Ja suominaiset ovat enimmäkseen pirun hankalia nykyään. Jumppapallo herättää koko vartalon — personal trainer julistaa jumppapallon etuja Hyvä Elämä. Hymyilevän motoristin kevätpäivään Oulussa osallistunut Pekka Rantala: Parasta on, kun pääsee ajelemaan pienille teille Oulu.

Runsas ja ko­ris­teel­li­nen on Oulun Ki­vik­ko­kan­kaal­la sijaitsevan kodin sisustus Koti. Juttutupa Lukijakuvat Lukijavideot Mielipiteet. Katso sää- Sää- ja sade-ennuste Vaihda paikka Vaihda.

Vastaa 3 Ilmoita asiaton viesti. Ai niinku venäläisille töitä ja hullut suomalaiset ilman töitä. Laurukainen rekisteröitynyt käyttäjä 4. VeliVenäläisellä on se vika, että on väärän värinen. Siksi "ei ovet aukene Heille jne. Kyllä venäläisten kassa pärjää kunhan vaan pysyvät omassa maassaan Myös russofobiasta eroon pääseminen auttaa paljon venäläisten kanssa pärjäämisessä. Kalliiksi tulee maksaa sitten lapsilisät kotimaassa olevalle lapselle.

Vaikka opettamaan kielioppia ja yhdyssanoja. Suosituimmat Tänään Tänään 1. Lukija,siistit kattilat pelastin metallinkeräyksestä tarpeeseen myllyojalla! Enkeli tuo kultasiipi suojan ja turvan antaa Juttutupa Kuumin keskustelu nyt Orpo näpäytti Rinnettä punakapinasta viestiä Lue keskustelu.

Päivän tykätyin viesti Orpo näpäytti Rinnettä punakapinasta Sisällissota oli yritys vapautua sortovallasta. Osa kansasta ajatteli, että on parempi kuolla vapaana kivääri kädessä, k Jari ja sarjakuvat Jari Uutiset osastoittain Oulu Höyhtyällä väkivallanteko, jossa käytettiin teräasetta — poliisioperaatio päättyi yhden henkilön kiinniottoon Parikymppinen Iikka Kivi sai helpotusta huonoon oloonsa rasistisista ajatusmalleista — "En voi ylpeillä menneisyydelläni", stand up -koomikko tunnustaa Parasta on, kun pääsee ajelemaan pienille teille Ihmisiä liikkeellä tungokseksi asti — myyntipaikkoja kappaletta Oijärvellä syttyi pieni maastopalo — leviäminen saatiin rajattua.

Kulotus levisi tulipaloksi Siikajoella, pieni talo tuhoutui palossa Suuri maastopalo työllistää pelastuslaitosta yli yön Kalajoella — jälkivartiointi kestää sunnuntaiaamuun saakka Kuski narahti huumeista Kemissä Hänen naispuoliset tuttavansakin ovat minulle kovin hyvän kuvan itsestään antaneet.

Jokaisen heistä olen tavannut Suomessa, asuinpaikkakunnallani. Tottakai isoon joukkoon sopii hyvin monenlaista ihmistä, mutta tuommoiset ovat omat kokemukseni.

Ettet vain olisi joku Venäjän suloluomuksille kateellinen supisuomalainen femakko? Kyllä nää tällaiset äärimmäisen törkeät viestit viittaavat feminismiin. Sieltä löytyy koulutettua ääriainesta, joille feminismi on uskonnon asemassa.

He ovat tarvittaessa valmiita tällaisiin "itsemurhaiskuihin" nettipalstoilla. Tarkoituksena on lähinnä aiheuttaa kaaosta. Kysymys on ilmeisesti nuorista naisista, joita "isot tytöt" eli heidän feministiset esikuvat käyttävät törkeästi hyväkseen.

Hulluinta on se, että tätä porukkaa koulutetaan yliopistoissa! Ainakin ne naiset, jotka olen tavannut, ovat olleet tosi herttaisia, fiksuja, kauniitakin ja mukavia, kaikenkaikkiaan ystävällisen oloisia ihmisiä. Eipä ihme, että miehet ovat heidät Suomeen halunneet. Että viitsit kirjoittaa rasistisia tekstejä, ulkomaalaisviha näköjään kukkii syvällä kansan riveissä? Sukulaismiehellä oli vaimo Venäjältä. Liitto kesti vuosia, mutta ero tuli tyypin hakiessa itseään 25 vuotta nuoremman vaimon Thaimaasta.

Ukko on uskomaton ääliö ja kohtelee naisiaan kehnosti. Opiskeli sinnikkäästi suomenkielen ja sai työpaikan, jolla elätti itsensä. Mies ei liiemmin rahaa antanut; kitupiikki kaikilla tasoilla. Ex-vaimo on erittäin vieraanvarainen, seurallinen ja palveli ukkoaan ja meitä kyläilijöitä aina kiusallisuuteen asti, liekö perua juutalaisesta perinteestä. Hän pitää kaikesta kauniista ja kiiltävästä, kulttuurista, matkustelusta ja muusta seuraelämästä.

Ukko vain ei koskaan vienyt häntä moisiin rientoihin moukka kun on. Palkaksi kaikesta tästä ja muusta tämä jokapojan unelmanainen sai kengänkuvan takapuoleensa 20 vuoden jälkeen ja joutuu pienituloisena tyhjätaskuna avioehto sinnittelemään päivästä toiseen.

Yritämme häntä sitten autella ja pitää yhteyttä, ettei yksinäisyys kävisi ylivoimaiseksi, sukurakas kun on. Uusi vaimo on nyt ollut kuukauden päivät Suomessa ja olemme yrittäneet sanoa, että vähän tarttis nuorta naista viedä ulos ja viihdyttää.

Ukko on ihan entisensä eikä ymmärrä asiaa. Yhteistä kieltäkään ei tunnu olevan, joten en oikein ymmärrä miten tuollainen voi toimia. Mutta toivottavasti olisi hyviäkin tarinoita, tarinoita, joissa kaikki sujuu hyvin? P Käyn työn puolesta paljon Venäjällä ja täytyy sanoa se, minkä suomalaisnaiset jo tietävätkin: Suomessa saa tarpoa kaksi vuotta edestakasin, eikä oikeasti kaunista naista näe missään.

Kun olen Venäjällä, yhden pitkän kadun varrella tulee vastaan useampi hurmaava nainen! Venäjällä ollessani mulla on olo, kuin pikkupojalla karkkikaupassa! P Harmittaa todellakin, että joutuu asumaan Suomessa, kun täällä suurin osa naisista on melkosen ankeeta katottavaa: Entä ne laihat suomalaisnaiset? Kyllähän heitäkin löytyy, mutta silloin kroppa on yleensä laiha joka paikasta. Venäläisnaisten rodullisiin ominaisuuksiin kuuluu, että naiset ovat solakoita, mutta muotoja löytyy silti juuri oikeista kohdista, eli takapuolesta ja rinnoista.

Jalat ovat kauniin ohuet ja pitkät. Ei paljon kiinnosta suomalaiset persjalkaset! Olen harkinnut, että jos oikea löytyy joskus kohdalle, otan kyllä venäläisen naisen.

Venäjänkielen taitoni ei ole vielä kovin hyvä, mutta englanti sujuu hyvin. Ja kyllä minäkin olen ehottomasti päätänyt ottaa vanäläisen miehen vaikka jotuisin sitä 50 vuotta etsimään. Ei näitä kaljamahasia suomalaismiehiä jaksa kertakaikkiaan katella! Suomenkin viisi vuotinen armeija vai kauanko se sitten venäjällä kestääkään niin muotoutuisi suomalaisillekin vähän parempi vartalo.

Kohta sotaväen voi varmaan suorittaa kirjekurssilla. Sellaisiakin tapauksia nimittäin olen nähnyt. Eihän liitto sinänsä riipu ulkonäöstä, mutta olenpahan havainnut joskus tuollaistakin. Tätä tarkoitin osittain, kun aloin miettiä ko. Mutta kaipa sitten voi, tuskin tämä Suomi nyt maana on niin houkuttava, että tänne kannattaa yrittää hinnalla millä hyvänsä?

Paksu lompakko kaunistaa miestä kummasti. Ja sen paksun lompakon perään ne venäläiset naiset enemmän ovat, kuin miehen. Miehestähän aina pääsee eroon, kun haluttu päämäärä on saavutettu. Tämä on ihan totta, nämä ihmiset eivät vain pysty mainostamaan asiasta julkisesti, jotta oma maine ei menisi. Tartunnan saa kaikista helpoiten Virosta, Venäjältä, Thaimaasta ja Afrikasta. Eikä tartte olla tosiaankaan mikään hutsu, ihan tavan tyttösiä ovat!!! Heh heh heeee, et kai yritä sepostaa, että suomalainen nainen olisi jotenkin poikkeus tautien suhteen: Luulisi, että siellä infektiopolilla tiedetään, ettei pöpö kysy naiselta minkä maan kansalainen tämä mahtaa olla: Tauti tulee kuule aivan riippumatta naisen kansalaisuudesta.

Sitä paitsi kun seuraa suomineitojen huoraamista välimeren maissa, niin kukaan järkevä mies ei paina paljaalla sikäli kun yleensäkään kajoaa suominaisiin.

0 thoughts on “Aihe venäläinen nainen kokemuksia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *