Lesboseksi kipu orgasmin jälkeen

lesboseksi kipu orgasmin jälkeen

Kynsien täytyy fistatessa olla lyhyet. Leikkaa siis kynnet lyhyeksi ja viilaa ne mahdollisimman tasaisiksi mikäli olet fistausta antava osapuoli. Poista käsistäsi sormukset ja korut. Riittävän hyvän liukasteen runsas käyttäminen on fistatessa myös erittäin tärkeätä, joten lisää liukastetta runsaasti fistauksen aikana.

Varatkaa fistaamiselle runsaasti aikaa. Fistaus ei sovi pikapanosessioon, ellette molemmat ole erittäin kokeneita fistaajia. Ohjeita vaginafistaukseen - antajalle Panosta esileikkeihin tavallista enemmän. Kumppanin on ehdottomasti oltava erittäin kiihottunut kun kokeilette fistausta.

Keskity siis hänen klitorikseensa ensin, aloita vaikkapa suuseksiä antamalla ja sormettamalla. Älä myöskään yritä heti tunkea kaikkia sormiasi kumppanisi vaginaan, vaan etene asteittain sormi kerrallaan, yhdellä sormella aloittaen, ja peukalo vihoviimeisenä lisäten. En käy ihan kaikkea sormettamiseen liittyvää asiaa läpi tässä, koska olen kirjoittanut esileikeistä ja penetraatiosta aikaisemminkin, eli lue ensin vaikkapa aiempi Nautintoon sormin ja käsin-postaus , jotta saat hyvän käsityksen fistaamista edeltävästä emättimen stimuloinnista.

Mikäli kumppanisi ei ole entuudestaan kovin kokenut penetraation suhteen älkää kokeilko fistausta vielä. Fistaaminen sopii naisille, jotka jo tuntevat oman itsensä ja oman emättimensä ulottuvuudet sekä nauttivat vaginapenetraatiosta erityisen paljon. Käytä runsaasti liukastetta, enemmän kuin luulet sitä tarvitsevasi ja vielä vähän lisää.

Sekä emättimeen suoraan laittamalla, että kämmenen sisä- ja ulkopuolelle lisäämällä, niin että sitä on ranteeseen asti. Liukastetta tulee kulumaan paljon eli varaudu tilanteeseen mieluiten isolla pumppupullolla liukastetta. Mikäli ette normaalisti käyttäisi liukastetta penetraatiossa, käyttäkää sitä nyt. Anna kumppanin päättää etenemisvauhti. Käsi tulee viedä sisään mahdollisimman suppeassa muodossa ja erittäin h-i-t-a-a-s-t-i edeten , muutama millimetri kerrallaan.

Mieluiten niin, että rystyset ovat käännettynä selkärankaa kohti ja kämmenen sisäpuoli vaginan etupuolta päin. Paras vaihtoehto on edetä sormi kerrallaan vagina hiljalleen totuttaen, sitä mukaa kun hänen kiihottumisensa kasvaa.

Jos tunnet vastustusta, hidasta ja jatka vasta kun tunnet hänen lihastensa rentoutuvan. Lisää siis uusi sormi kun hän rentoutuu lisää ja tahtoo lisää. Lisää liukastetta sekä käteesi, että hänen vaginaansa sitä mukaa kun se vaikuttaa kuivuvan, mieluiten joka kerta kun pidät pienen tauon etenemisessä. Kysele samalla kumppanisi tuntemuksia, mikäli hän ei ole niistä itse puhunut. Säilytä katsekontakti koko ajan. Voit pitää häntä kädestä toisella kädelläsi tai silittää kumppanisi vatsaa tai rintaa, mikä sitten onkin teitä kahta eniten lähentävä tapa.

Älä missään nimessä hosu vaan etene hitaasti. Jos hän liikuttaa kehoaan, myötäile hänen liikkeitään. Pieni kiertävä liike voi olla välttämätön rystysten saamiseksi sisään emättimen suuaukosta rengasmaisten lihasten ohi, mutta ole varovainen. Tämä vaihe on fistauksessa teille molemmille kaikkein epämukavin ja mahdollisesti eniten kipua aiheuttava vaihe. Kun käsi on sisällä rystysten osalta se ikään kuin lopsahtaa sinne sisään.

Jotkut naiset pitävät pienestä rystysten liikkeestä silloin kun rystyset ovat jo menneet sisään emättimen aukosta, sillä se hieroo emätintä ympäröiviä lihaksia ja saattaa auttaa niitä rentoutumaan. Voit siis koettaa avata sormiasi hiukan, jos kumppanisi niin pyytää. Älä kuitenkaan tee niin ellei hän pyydä niin tai jos emätin tuntuu erittäin tiukalta rystysten ympärillä. Kun kaikki sormesi ovat olleet supussa jo jonkin aikaa hänen sisällään, käännä kätesi hänen sisällään kämmen ylöspäin, jos se ei jo niin ole ja koeta laittaa kätesi nyrkkiin hitaasti ja rauhallisesti hänen vaginansa seinämien myötäisesti.

Älä missään nimessä käytä voimaa ja jos tunnet vastustusta kädessäsi, pysähdy tai laita käsi takaisin suppuun. Joko hän pystyy mukautumaan nyrkin leveyteen tai sitten ei. Voimaa ei saa käyttää. Mikäli saat kätesi nyrkkiin vaivatta ja voimaa käyttämättä, anna nyrkin myös olla paikallaan ellei kumppanisi ehdottomasti pyydä sinua liikuttamaan sitä sisällään. Kaiken, jokaisen liikkeen, tulee olla kumppanisi tahtoma ja toivoma, älä siis tee mitään pyytämättä.

Jos kumppanisi kuitenkin on jo kokenut fistingin vastaanottaja, ja hän antaa sinulle siihen luvan, voi fistaamisen tehdä ns. Toinen vaihtoehto kokeneen fistattavan sisäänmenovaihtoehto on fistata sormet suorana niin, että peukalo on muiden sormien alla suojassa. Ikään kuin yrittäisit kurotella sipsejä Pringles-paketin pohjalta.

Jos kumppanisi toivoo sinun liikuttavan nyrkkiäsi hänen sisällään, tee se erittäin varovasti, ehdottomasti hänen ehdoillaan. Voit kiertää kättäsi hänen sisällään tai liikuttaa sitä hitaasti sisään-ulos-suuntautuvalla liikkeellä. Jotkut naiset nauttivat korkkiruuvimaisesta kiertävästä liikkeestä, toiset naiset inhoavat sitä. Toiset haluavat nyrkin olevan paikallaan, toiset haluavat siihen liikettä. Älä kuitenkaan poista nyrkkiäsi hänen sisältään edestakaisen liikkeen aikana, sillä nyrkin edestakainen liikuttaminen tiukalla emättimen suulla voi sattua.

Edestakaisen liikkeen tulee olla hyvin pieni, senttimetri kerrallaan edestakaisin, hitaasti tehtynä. Liikettä voi pidentää ja nopeuttaa sen mukaan kun fistattava kiihottuu ja tahtoo lisää. Ota huomioon myös virtsarakon sijainti. Rystyset, jotka painavat virtsarakkoa, voivat tuntua hyvin epämukavilta.

Varo myös raapimasta kumppaniasi kynsilläsi. Pienet liikkeet ovat fistingissä sen nautinnollisuuden a ja o. Silloin kun naisen vaginassa on niin paksu stimulointiväline kuin kämmen tai käsivarsi, pienikin liike tuntuu erittäin voimakkaalta. Älä siis tee mitään isompaa, laajempaa tai voimakkaampaa liikettä, ellei kumppanisi nimenomaan pyydä sitä.

Voit myös stimuloida kumppaniasi ihan vain avaamalla sormiasi. Kuuntele häntä ja kiinnitä huomiota hänen reaktioihinsa. Kun opit mistä hän pitää, voit mahdollisesti käyttää voimakkaampia liikkeitä. Tee niin kuitenkin vasta kun hän niin pyytää, jottet satuta häntä vahingossa.

Jos et ole varma mistä hän pitää, kysy. Kokeneet fistaajat sanovat, että kämmenen ulkopuolen eli rystysten pitämisen selkään eli anuksen puolelle suunnattuna olevan fistattavalle mukavin vaihtoehto, sillä peräsuolen ja emättimen väliset kudokset ovat ohuemmat ja joustavammat kuin alavatsan ja emättimen väliset. Rystyset saattavat tuntua epämukavilta myös edessä olevaa häpyluuta vasten. Venytä kättäsi siis ennemmin anusta kuin emättimen etuseinää kohti.

Voit luonnollisesti stimuloida kumppanisi klitoristakin samalla kuin fistaat häntä. Se todennäköisesti rentouttaa häntä lisää, nopeuttaa ja voimistaa orgasmia. Voit myös kehottaa häntä hyväilemään itseään sillä tavoin josta hän pitää eniten. Kumppanin emätin voi fistauksen aikana laajentua niin paljon, että kättä pystyy liikuttamaan siellä laajalti ja voimakkaastikin.

Älä kuitenkaan odota näin tapahtuvan, naiset ovat anatomialtaan erilaisia. Antajan saaman kokemuksen ei tule olla tässä tärkeintä, vaan sen, että vastaanottaja nauttii mahdollisimman paljon. Vaikka se tarkoittaisi sitä, että kättä pelkästään pidettäisiin paikallaan hetken verran.

Vaikka jotkut naiset pitävätkin mahdollisimman pitkästä, emättimen koko pituuden huomioivasta penetraatiosta, varo kohdunkaulan herkkää aluetta, äläkä runno sitä. Emätin tulee pitenemään kohdunkaulan taakse juuri ennen orgasmia, jolloin voit kumppanisi niin halutessa syventää liikettä joka tapauksessa.

Kun kumppanisi on saanut orgasmin tai pyytää sinua poistamaan kätesi, älä hosu. Älä panikoi ja kiirehdi, vaikka orgasmin aiheuttama puristus tuntuisi kovaltakin. On hyvin epätodennäköistä, että sen voimakkuus riittäisi murtamaan yhdenkään sormesi. Laita siis sormet mahdollisimman suoraksi ja poista kätesi hellästi ja erittäin hitaasti. Ikään kuin tekisit sisäänvientiliikkeet takaperin.

Käytä samalla myös liukastetta poistumisen helpottamiseksi. Jos tuntuu siltä, että jäät jumiin, pyydä kumppaniasi opastamaan sinua. Jos hänen emättimensä tuntuu ikään kuin imevän kätesi sisällään, käytä toisen kätesi yhtä sormea apunasi. Jos saat ulkopuolelta ilmaa kätesi ja emättimen seinämän väliin, alipaine poistuu ja käden liikuttaminen helpottuu.

T yönnä siis yksi toisen käden sormi varovasti käden ja emättimen seinämän väliin, jotta emättimen paine tasoittuu. Käden väkisin poisvetäminen voisi nimittäin olla kumppanillesi erittäin epämiellyttävä kokemus. Kuukuppia käyttäneet tietävät kuinka voimakas emättimeen muodostunut alipaine voi olla. Jotkut naiset pitävät erityisen paljon siitä, että käsi poistetaan mahdollisimman nopeasti orgasmin aikana.

Jos kumppanillasi on taipumus kokea kipua orgasmin jälkeen silloin kun hänellä on vielä esimerkiksi dildo sisällään, voi olla hänen kannaltaan miellyttävämpää poistaa käsi juuri orgasmin hetkellä.

Kolmas vaihtoehto on kiihottaa kumppani uudelleen. Kun emätin alkaa laajeta kiihottuessa uudelleen, on käsikin helpompi vetää pois emättimestä. Keskustelkaa mahdollinen paras tapa kuitenkin selväksi hänen aiempien kokemustensa pohjalta ennen kuin ryhdytte fistingiin.

Ole myös valmis reagoimaan hänen käskyynsä välittömästi kun orgasmi alkaa tai kun se on saatu. Tärkeintä on toimia juuri tarkalleen sillä tavalla kun hän toivoo ja on hänen kannaltaan parasta. Muistakaa myös jälkihoito, eli olkaa lähellä toisianne ja puhukaa tilanteesta: Fistausta sanotaan olympiatason penetraatioksi ja sitä voi parantaa ainoastaan keskustelemalla.

Nauttikaa siitä intiimiyden tunteesta, jonka kokemus teille mahdollisti. Vaginafistausta suositellaan vain varauksella naisille, joilla on alhainen estrogeenitaso esimerkiksi vaihdevuosien tai jonkin lääkityksen takia. Siksi, että emättimen on oltava hyvin liukas vaginafistausta tehdessä ja estrogeeni on hormoneistamme se, joka tekee emättimestä liukkaan.

Alhainen estrogeenitaso myös ohentaa emättimen seinämiä ja aiheuttaa siten suuremman riskin vahingoittua fistatessa. Mikäli fistaaminen on jotakin sellaista, josta on jo kokemusta tai se koetaan välttämättömäksi osaksi hyvää seksielämää, on vieläkin tärkeämpää käyttää hyvää liukastetta riittävän paljon kun estrogeenitaso on erityisen alhainen.

Fistaamisen onnistuminen voi vaatia useamman yrityksen. Älkää siis murehtiko mahdollista epäonnistumista vaan keskittykää nauttimaan tilanteesta ja koettakaa säilyttää positiivinen fiilis tilanteesta, kävi miten kävi.

Liiallinen suorituskeskeisyys ei helpota tilannetta, koska siitä aiheutuu turhia paineita teille. Rentoutukaa ja nauttikaa, onnistuu fistaaminen tai ei. Fistaaminen ei ole suoritus, vaan prosessi. Fistaaminen ei myöskään välttämättä onnistu silloin, jos kumppanilla on isot kädet ja siihen on silloin vain sopeuduttava.

Kyse voi olla pelkästään siitä, ettette käden ja vaginan koon osalta ole toisillenne sopivat, tai vaan siitä, että ajankohta on väärä. Lantionpohjan lihasten säännöllisestä harjoittamisesta voi olla fistaamisessa paljon hyötyä.

Mitä paremmin niitä on harjoitettu, sitä elastisempia lihakset myös ovat. Lantionpohjan lihaksia voi harjoitella vaikkapa kokeilemalla virtsasuihkun katkaisemista kesken virtsaamisen ja toistamalla harjoituksen yhä uudelleen ja uudelleen. Fistauksen sanotaan olevan sen antajalle hyvin ainutlaatuinen kokemus, mahdollisuus tuntea kumppanin kiihottuminen ja hänen seksuaaliset reaktionsa ja orgasminsa aivan eri tavalla.

Fistaus ei siis välttämättä ole nautinnollista pelkästään sen vastaanottajalle. Älä kuitenkaan missään nimessä painosta kumppaniasi fistaukseen, koska se, että hän vaatii sitä sinulta, on ehdoton edellytys fistauksen onnistumiselle.

Vääränlaisesta fistauksesta johtuvat riskit kohdistuvat häneen ja hän päättää niistä. Sinun uteliaisuutesi hänen orgasminsa tuntemisen suhteen ei saa olla pääasiallinen tai ensisijainen syy fistaamisen kokeilemiselle.

On myös hyvä tietää, että emättimen koko ja kostuminen vaihtelevat kuukautiskierron aikana. Vaginafistaus voi tuntua mukavalta tiettyyn aikaan kuukaudesta kun taas toisena ajankohtana se voi olla epämukavaa. Sama pätee muuhunkin vaginapenetraatioonkin. Älkää siis ihmetelkö, jos fistaaminen ei ensimmäisen onnistuneen kokeilun jälkeen tunnukaan yhtä mukavalta seuraavalla kerralla vaikka olisitte tehneet kaiken samalla tavalla.

Syy voi olla kuukautiskierron ajankohdassa ja emättimen erilaisessa paksuudessa tai sinä, että kohdunkaula laskeutuu alemmaksi kuukautisten aikana tehden penetraatiosta epämukavan. Fistaamisen tekeminen naiselle, joka on jo synnyttänyt, on luonnollisesti helpompaa. Hän ensinnäkin tietää, että emättimestä mahtuu isompiakin asioita, kuten esimerkiksi vauva eikä jännitä yhtä paljon. Jos laukeaa koskematta kikkeliin, on kyseessä harvinaisen hyvä anaaliseksi. Harva homomies on myöskään ehdoton sen kanssa, eiköhän jokainen mies myös tykkää itse panna.

Kyllä sillä vastaanottavallakin yleisesti seisoo kun sitä pannaan. Tietysti riippuu monesta asiasta, kuten yllä onkin mainittu.

Se, että tuntuuko peppuseksi hyvältä riippuu myös monesta asiasta. Jos hirveän meisselin tyrkkäät kylmiltään persiiseen ni kyllä siinä hetken saa huutaa Hoosiannaa. Suoli on myös hyvä huuhdella ennen niin ei tule suklaamunia. Hyvin valmisteltu peppuseksi tuntuu hyvältä mutta tulemaan ei pysty runkkaamatta kuin harvat ja valitut. Top, bottom, versatile roolit on yksilöllisiä. Yleisesti kai melko pysyviä kuitenkin ymmärtääkseni.

Bottom tyydytetään yleensä runkkaamalla tai suihinotolla. Poppersista en osaa sanoa, kaipa se hetkellisen aistiherkkyyden aiheuttaa. Tämä oli hyvin avartava: Itse en tykkää yhtään että tekojutuilla jyystetään mua, puolisoni kylläkin tykkää. Eli vaihtelee mistä tykkää: Anaaliin sukupuolesta riippumatta pätee kaksi sääntöä, niin onnistuu ja tuntuu kirotun hyvältä. Vaalikampanja-aikana Sanomatalon jättiaulassa tullaan oletettavasti pitämään suorana televisioitava pressaehdokkaiden "kysy mitä vain" -tilaisuus.

Olen aina miettinyt lesboseksissä tuota dildohommaa Jos pitää jotain peniksen tapaista saada sisäänsä niin eikös sitten olisi sama ottaa munaa ihan mieheltä?

Ja jos ei niin entäs sitten ladyboyt? Siinä kihottumisessa ei taida se sauva olla se olennaisin tekijä vaan sen sauvan käyttäjä. Ihan noin ajatusleikkinä seuraava, olettaen että olet mies. Tykkäätkö kun joku ottaa suihin? Ihan kivaa, no varmaan sitten on ihan sama vaikka se munan imijä olisikin mies, samanlaillahan miehilläkin on suu. Hauskaa on se, että monet heteromiehet kauhistelevat homojen peppuseksiä kun samalla haluavat tuikata muijaansa kakkoseen Oletteko muuten kokeilleet katsoa "oman genren" ulkopuolista pornoa?

Monet heteromiehet varmaan tykkää lesboseksistä mutta värähtääkö viisari homopornossa? Itse homostelijoiden edustajana en saa kiksejä tyttöjen välisistä jutuista mutta heteropornosta kyllä, liekö syy sitten mukana olevassa miehessä Vaikka olisi kovana kun aloittaa homopornon katsomisen, lörpähtää välittömästi.

Taas tätä että homoseksissä pelkästään töks töks!. Samalailla kuin heteroseksissä, on ennen yhdyntää kunnon lämmitys. Puhtaan pepun ja reiän nuolentaa. Se saa haluaamaan kalun sissään.

Tämän jälkeen naitava on lämmitetty yhdyntään, naiminen voi alkaa. Kalu painetaan totuttaen sisään. Sitten voi naiminen alkaa. Ei siinä tarvitse olla bottom tai top. Jos on hyvä partneri voi vaihtaa ja nauttia puolin toisin. Aina ei tarvitse naida. Toisen hyvänä pitäminen on taito laji, joka on tämän päivän seksimaailmasta hävinnyt.

Ja samaa juttua olen myös aikaisemmin kelaillut suu kuin suu ja persereikö kuin persereikä. Onhan se ihan kivaa ennen yhdyntää mutta en koskaan ole "saanut" kun muija on ottanut poskeen. En tiedä mikä siinä on mutta näin "tylsästi" on asiat menneet. Minä homomies ainakin saan orgasmin aina, kun saan mieheni sisääni. Se ei johdu vain fyysisistä tunteista, vaan myös siitä mielihyvästä, jonka saan kun mies haluaa minut ja saan palvella häntä ottamalla hänet takapuoleeni. Joskus itken samalla, kun hän hellii mua.

En muuten ole kauhean tunteellinen. Lesboseksissä dildon käyttö on satunnaista. Ja parasta siinä on se,että sen voi jättää laatikkoon, jos ei tunnu siltä, että sitä haluaisi. Ihmisillä on erogeenisiä alueita, ja naisilla niitä on tuolla emättimen sisäpuolellakin riippumatta siitä, onko nainen hetero vai lesbo. Panovyön käyttö ei ole mikään must-juttu, ja monesti Se Juttu siinä ei ole heteroseksin jäljittely, penetraatiosta saatu nautinto, vaan se, että toinen "ottaa" ja toinen "antautuu" täysin.

Sellaista "omistamista", joka on joskus ihan parasta.

Lesboseksi kipu orgasmin jälkeen -

Oon v tyttö ja oon Lesboseksissä dildon käyttö on satunnaista. Tama saatiin selville naytteesta joka otettiin Ne ovat olleet kokoajan epäsäännlliset heittänyt jollain viikoilla- kuukausilla ja kerran ne olivat puoli vuotta poissa, Moi Oon 17 poika ja olen miettinyt tätä asiaa joka vaivaa minua: Sillä täytyy olla joku muu funktio kuin "jäännös". Bottom tyydytetään yleensä runkkaamalla tai suihinotolla. Nautin muutenkin suuresti lämmöstä. Moni lesbo on mielellään kokeilukappaleena. lesboseksi kipu orgasmin jälkeen

0 thoughts on “Lesboseksi kipu orgasmin jälkeen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *