Milla in pussy

milla in  pussy

Ensimmäiset bileet olivat minulle todella voimakas kokemus, Lehto muistelee. Lehdon yli kymmenen vuoden ajan kestänyt uran on vienyt naisen keikkaillessa ympäri Suomea ja maailmaa.

Itse en niitä keikoilla käytä. Samaan aikaan se on kuitenkin ehkä helpottunut liian paljon. Monet kutsuvat nykyään itseään DJ: Lehdon mukaan Helsingistä ei tarvitse enää hakemalla hakea konemusabileitä, vaan ne ovat ottaneet paikkansa osana kaupungin yöelämää.

Olen monilta heistä saanut palautetta, että täällä on hyvä meininki. Myös Kallion uudet paikat, kuten Kaiku ja Kuudes Linja, ovat mielenkiintoisia. Niissä on hieman erilaista klubimusiikkia. Parin tunnin setin aikana on mahdollista luoda tanssilattialla oleville ihmisille kokemus, johon he voivat eläytyä mukaan.

Tarkoitus ei ole pelkästään soittaa kappaleita peräkkäin. Minulla on muun muassa DJ-Orkidean kanssa työn alla yhteinen biisi. Milla Lehto esiintyy 1. Juhlavuoden päätapahtuma The Circuksessa Sister Bliss tunnetaan Faithless-yhtyeen suurimpien hittien tuottajana ja eteerisen kauniina kosketinsoittajana. Legendaarisesta Faithlessin perustajajäsenestä on tullut yksi suosituimpia Brittien elektronisen musiikin persoonia ja supertähti-DJ, joka on nähty myös Ministry of soundin Lontoo ja Pachan Ibiza residenttinä.

Sister Bliss on todellinen musiikin multilahjakkuus. Sister Bliss on klassinen pianisti, kosketinsoittaja, tuottaja ja säveltäjä, joka on säveltänyt mm. Myös yhteistyö Faithlessin Rollo Armstrongin kanssa jatkuu. DJ Katerina on julkaissut musiikkia arvostetulla saksalaisella Get Physical -levymerkillä ja hänen ääntä kuullaan myös niin ikään Berliniläisen Mood Musicin julkaiseman Deux Tigresin Dragon Fly -kappaleella. Tällä hetkellä Katerina työstää studiolla albumia, joka julkaistaan vuoden aikana.

Klubien lisäksi Katerinaa pääsee kuuntelemaan festivaaleilla, kuten Helsingin Flow Festivaaleilla ja Turku Modernissa. Katerina liikkuu pehmein liikkein housen ja teknon välimaastossa.

Kokemuksen jälkeen nuori nainen päättää kokeilla kuulemansa musiikin soittamista DJ: Ensimmäiset bileet olivat minulle todella voimakas kokemus, Lehto muistelee. Lehdon yli kymmenen vuoden ajan kestänyt uran on vienyt naisen keikkaillessa ympäri Suomea ja maailmaa.

Itse en niitä keikoilla käytä. Samaan aikaan se on kuitenkin ehkä helpottunut liian paljon. Monet kutsuvat nykyään itseään DJ: Lehdon mukaan Helsingistä ei tarvitse enää hakemalla hakea konemusabileitä, vaan ne ovat ottaneet paikkansa osana kaupungin yöelämää. Olen monilta heistä saanut palautetta, että täällä on hyvä meininki. Myös Kallion uudet paikat, kuten Kaiku ja Kuudes Linja, ovat mielenkiintoisia. Niissä on hieman erilaista klubimusiikkia.

Parin tunnin setin aikana on mahdollista luoda tanssilattialla oleville ihmisille kokemus, johon he voivat eläytyä mukaan. Tarkoitus ei ole pelkästään soittaa kappaleita peräkkäin. Minulla on muun muassa DJ-Orkidean kanssa työn alla yhteinen biisi.

Juhlavuoden päätapahtuma The Circuksessa Sister Bliss tunnetaan Faithless-yhtyeen suurimpien hittien tuottajana ja eteerisen kauniina kosketinsoittajana. Legendaarisesta Faithlessin perustajajäsenestä on tullut yksi suosituimpia Brittien elektronisen musiikin persoonia ja supertähti-DJ, joka on nähty myös Ministry of soundin Lontoo ja Pachan Ibiza residenttinä. Sister Bliss on todellinen musiikin multilahjakkuus. Sister Bliss on klassinen pianisti, kosketinsoittaja, tuottaja ja säveltäjä, joka on säveltänyt mm.

Myös yhteistyö Faithlessin Rollo Armstrongin kanssa jatkuu. DJ Katerina on julkaissut musiikkia arvostetulla saksalaisella Get Physical -levymerkillä ja hänen ääntä kuullaan myös niin ikään Berliniläisen Mood Musicin julkaiseman Deux Tigresin Dragon Fly -kappaleella. Tällä hetkellä Katerina työstää studiolla albumia, joka julkaistaan vuoden aikana.

Klubien lisäksi Katerinaa pääsee kuuntelemaan festivaaleilla, kuten Helsingin Flow Festivaaleilla ja Turku Modernissa. Katerina liikkuu pehmein liikkein housen ja teknon välimaastossa.

Milla in pussy -

Pussy Club syntyi legendaarisessa Lepakossa 14 vuotta sitten. Niissä on hieman erilaista klubimusiikkia. Tulevaisuudessa Lehto haluaisi tehdä itse musiikkia, eikä pelkästään soittaa sitä. Sister Bliss tunnetaan Faithless-yhtyeen suurimpien hittien tuottajana ja eteerisen kauniina kosketinsoittajana. Parin tunnin setin aikana on mahdollista luoda tanssilattialla oleville ihmisille kokemus, johon he voivat eläytyä mukaan. Tunnetaan laajasta musiikillisesta paletista, joka vaihtelee yleisön ja yleisön fiiliksen mukaan housesta teknoon. Verkkosivusi osoite Henkilökohtainen verkkosivusi kotisivu, blogi tms.

0 thoughts on “Milla in pussy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *