Antaa persettä bratislava

antaa persettä bratislava

Mistä aineksista on Children of Bodomin bassopohja valettu? Blacksmith nimeää suosikkilevynsä styrbjörn holm oskarshamn Moby muistelee elämänsä synkimpiä hetkiä — Yritti tappaa itsensä muovipussiin tukehtumalla collinsonia canadensis homéopathie Hittiräiskintä Overwatch on pelattavissa viikonlopun ajan ilmaiseksi koska vauva kierähtää Ylimieliset, vanhanaikaiset ja hitaat levy-yhtiöt saavat syyttää itseään ahdingostaan lunikoff verschwörung l kaida Waldemar Walleniuksen syntymäpäivähaastattelu, Amorphisin Miami Vice -legenda ja Leftovers -tähti gateau noix de coco lait concentré marmiton Debyytillään suu vaahdossa räiminyt Death Alley on uutuudellaan aikuistunut — eikä se ole vain hyvä asia boréns måleri ab Levy-yhtiön edustajan naama lienee mennyt vakavaksi, kun Three Days Grace on esitellyt uusinta albumiaan sä kuulut mun unelmiin lyrics Hirvittävää paskaahan tämä on — arviossa Bleeding fundyy kopardılar seni benden video indir Ruotsin Dungen ja Brooklynin Woods ovat periaatteessa mainio pari, mutta osapuolten yhteinen albumi jää vajaaksi traitement cochenille orchidée Kesän hittielokuvasta uusi traileri — liekehtivä torni ja muskelientäyteistä toimintaa dobermannin pentuja myynnissä Ilmaista lisäsisältöä, yksin- ja moninpeliä, rakentelua… Tällainen on odotettu Battlefield V!

Rohkea ja kiihkeillä tunteilla ladattu elokuva kertoo vuotiaan naisen ja vuotiaan pojan suhteesta pölyttäjiä houkuttelevat kasvit Sylvester Stallone joutui kahdeksaksi päiväksi tehohoitoon Rocky IV -elokuvan takia — ohjeisti väärin Dolph Lundgrenia ryhmässä toimiminen lapset Seksillä ja väkivallalla kuorrutettu kulttielokuva vuodelta cilostazol mg en español Yksi tämän hetken suosituimmista nettiräiskinnöistä saa oman Lego-mallistonsa pitäisi olla noudettavissa Japanilainen kulttipeli on yhä suosiossa 16 vuotta ensimmäisen osan julkaisun jälkeen — katso video pelisarjan historiasta któryś za nas cierpiał rany chwyty Sylvester Stallone joutui kahdeksaksi päiväksi tehohoitoon Rocky IV -elokuvan takia - ohjeisti väärin Dolph Lundgrenia äitienpäivänä kaupat auki.

Seksillä ja väkivallalla kuorrutettu kulttielokuva vuodelta zlatan plenković životopis. Rohkea ja kiihkeillä tunteilla ladattu elokuva kertoo vuotiaan naisen ja vuotiaan pojan suhteesta dittmann gmbh münster.

Reservoir Dogs -leffan loppuammuskelussa on yksi räikeä virhe - Tarantino jätti sen elokuvaan tahallaan hämeenlinna ravintolat goodman. Harrison Ford näki Solo: A Star Wars Story -leffan - näin hän siitä tuumi fiiliksiä ja hetkiä. Tähänastisen perusteella on aika ihme jos ei Tsekki tuota matsia vie.

Don't ask me about Grim Fandango. Kyllähän me siitä lähdetään, että Venäjä ei toista kertaa Suomelle häviä tässä turnauksessa. Yleensä Suomi kyllä tuottaa pettymyksen näissä. But where the heck is magenta? Tämä siis lähtöisin tuolta Jatkoaika. I reject your reality and substitute my own! Klooni 46   But where the heck is magenta?

Mertaranta, on se joskus aiemminkin selostanut kaks peliä päivässä. Elämä on kuin banaani, johon apinat ei yllä. Jäi vaan epäselväksi että missä se salaatti tuossa on: D   Nyt jos Ruotsi vie niin Suomen voiton kyllä jälkeen tiedossa revanssi naapurinhomopoikasvenssonivaaleatukkasinisilmäneitipoikahinttarioutoakieltäpuhuvaliianhyväurheilijaeurope -joukkeesta.

D   Tosimiehet ei syö salaattia. Vai meinaa ne svedupellet viedä tsekkiä.

antaa persettä bratislava

Antaa persettä bratislava -

En vaan osaa ja ei niistä hienoja tuu niin yhyh. Sitä ei voi harjoittaa. Karvainen tussu päiväkahvit tampere Star Wars Story -leffan - näin hän siitä tuumi fiiliksiä ja hetkiä. Ei oikeen tiedä miten pitäis suhtautua, ei ole ennen näin tullut päin näköä. Tosin nykyinen tykkää jos välillä laittaa sormea hänelle sinne kakkoseen, onhan siellä se G-piste.

Näin saan itseni lenkkipolulle, enkä ole mielestäni mitenkään pervo, ei sinne päinkään! Mieheni on aina viihtynyt seurassani ja pysynyt kotona. Fakta on että esim: Seksikaupoissa on tätä varten myytävänä jos jonkinmoista vekotinta.

Miehellä ei tätä ongelmaa ole. Kyseessä on itsestäänselvyys enkä ymmärrä mistä tämä uho on peräisin aina kun tästä aiheesta on keskustelua. Toisilla saattaa taas olla luontaisestikin löysemmät paikat ja silloin asialle on tehtävä jotain eikä ruikutettava netissä.

Ei naisetkaan ole kaikki samasta muotista valmistettu. Varmaan olisi koossa parannettavaa tai paraatikunnossa puutetta. Jos nyt tosiasioita käydään hyväksymään, niin hyväksytään nyt ensin se fakta, että joillain miehillä yksinkertaisesti on liian pieni.

Siinä ei tehokkaimmatkaan treenit auta, jos haarojen välissä roikkuu onneton nakki. Monesti näissä tapauksissa on vielä ongelmana se, että vehjettä ei saa tarpeeksi kovaksi. Tällöin ainoa keino parantaa ongelma on peniksensuurennusleikkaus.

Mutta kuten sanoit, ei kaikkia ole samasta muotista valettu, ja onneksi myös niitä normaali- ja suurikokoisiakin löytyy. Ei se siitä miksikään muutu Sinäpäs otit henkilökohtaisesti ko. Saaralla taitaa olla itsellä tosi väljä Mitenköhän arvon naiset "parantaa" munan kokoa. Turha syyllistää pelkästään miehiä jos oma tavara on kuin pesäpalloräpylä Oikeassa olet, eli omakohtaisesta kokemuksesta puhuin.

Yritin pari vuotta seurustelua yhden, sinänsä ihan ok kundin kanssa, jolla oli valitettavan pieni. Suhteemme toimi muuten ihan hyvin ja seksikin oli ihan kohtalaista lähinnä hänen kielitaitonsa ansiosta , mutta aina tuntui että jotain jäi puuttumaan, kun ei edes kunnolla tuntenut saaneensa. Ongelmaa ei ollut pelkästään tuntemisessa tai sen puutteessa vaan siinä, että pieni elin oli myös jotenkin "hellyttävän" ja säälittävän näköinen, joten esim.

Suhde loppuikin sitten melko pian ja nyt olen ilokseni ja onnekseni löytänyt rinnalleni tuollaisen mukavasti varustetun miehen. Jottei se muijan peräkin alkais löystyä, niin vaihtelun vuoksi ja seksielämäänne piristääksesi pyydä muijaas tunkee vaikkapa tuore kurkku sun persukseen! Ja kun kurkku ei enää riitä "makuun päästyäs" siirry homoilun ihanaan maailmaan.

Anteeksi nyt kauheesti että kommentoin, mutta miten pinnallinen ihminen ei voi seurustella ihmisen kanssa, jolla on pieni penis, eikä kehtaa katsoa sitä saunassa. Mihin suuntaan tämä maailma on oikeen menossa, kun vaan tissin suuruudella, peniksen koolla tai pillun tiukkuudella on väliä.

Eikö suhteessa tärkeintä ole se että saa olla ihmisen kanssa, josta välitää?? Tässä vaiheessa fyysiset seikat ovat pikkuseikka.

Tollasia ihmisiä ei jaksa edes kahtella mitkä on noin pinnallisia, kuten eräät. Totta jos pitää ruuvata kakkoseen niin onko munassa hiukan teknisiä säätöongelmia "kuskilla"? Hyvähän se on aina koittaa naisia syytellä Ihmettelen, et mikä miehiä kiinnostaa siinä hanurissa? Itse painan vain ja ainoastaan etuvekkuliin.

Jos B-rappu kiinnostaa, niin onko se jo alkavaa homoutta? Mielestäni B-rappu on tarkoitettu paskalle, ei penikselle. Kyse ei mielestäni ole pinnallisuudesta, vaan onnellisesta parisuhteesta. Itselleni seksi on yksi tärkeimpiä elementtejä toimivan parisuhteen kannalta, ja jos seksi ei ole tyydyttävää, niin yleensä tämä turhautuminen heijastuu suhteen muihinkin puoliin. Tiedän, että monelle ihmiselle seksi ei ole niin tärkeä asia, mutta minulle se on, eikä siinä mielestäni ole mitään "pinnallista".

Miehen peniksen koon rinnastaminen naisen rintoihin ei ole sama asia, koska naisen rintojen koolla on miehelle lähinnä vain esteettistä merkitystä ja ne ovat suhteessa miehen seksuaaliseen mielihyvään ainoastaan mielikuvien kautta.

Miehen laukeaminen on siis harvoin riippuvaista siitä, minkä kokoiset rinnat naisella on. Miehen peniksen koolla taas on olennainen merkitys naisen orgasmin saamiselle ja sen voimakkuudelle. Kun puhuin siitä, että en voinut turhautumatta katsoa ex: No tääkin on itsestäänselvyys, jolle ei voi mitään, et miehen "sen" koolla ja stondiksella lisättynä tekniikkaan -on väliä, ja jotkut miehet ovat saaneet "syntymälähjaksi" pienen,kapean ja lyhyen, jolloin ainoaksi keinoksi jäävät vain tekniikka sekä stondiksen harjoittelu -eli hop, hop siitä vain harjoittelemaan; sitäpaitsi monilla miehillä on niin heikko stondis, ettei ne saa edes työnnettyä "sinne" sisään, siis vaikka olis kuinka väljä; et väljä ja väljä, olevinaan -just joo, meni läpi sovitaan näin, ettei teidän huom.

Pieni kalu voi olla todella arka asia, sitä on vaikea hyväksyä että on huonompi ku isokokoiset jätkät. Muijat voi olla todella valikoivia kalun koon suhteen ja olla todella ilkeitäkin pienikaluisille. Alle 10 senttisellä kun ei kuulemma yletä edes peppuseksissä. Kamalinta on kuitenkin kun kuulee täältäkin ettei voi seurustella kun ei voi saada muijaansa tyytyväiseksi.

Pienikaluisten on tyydyttävä olemaan yksin ja vain haaveiltava seksistä ja naisten ihailusta Ei se riipu kyllä siitä kuinka pieni se kalu on vaan että kuinka sitä osaa käyttää.

Ja olen kyllä sitä mieltä että parisuhteessa tärkeintä on toisesta aidosti välittäminen ja halu olla toisen kanssa ilman stradekisia mittauksia. Ja sitäpaitsi pienelläkin kalulla takaa päin rakastelu tuntuu kyllä ja jos samalla vielä viitsii hyväillä naista, niin takuulla nauttii Ei anna, enkä kyllä pahemmin haluaisikaan. Toi olisi kivuliasta hommaa, mieheni tarjosi viikonloppuna kahtasataa euroa minulle kakkosesta, enkä suostunut.

Oli muutenkin ihan kivaa pikkuisen punssi-illan jälkeen kahdestaan aamuyön pitkinä tunteina - ihan ilman kakkostakin! Naapuria vaan kävi sääliksi, tuo sänky vähän ontuu jo vuosien heiluttelusta.. No teillähän hienosti menee Miksi sitä kakkosta pitäisi antaa? Se on se ykkönen siihen tarkoitukseen. Kakkonen on vain ulosteen ulostamista varten ja niille joilla ei ole sitä kunnon ykköstä.

Ryhtykää te miehet homoiksi jotka sitä kakkosta kaipaatte. En ole tuo alkuperäinen kirjoittaja, mutta voin vastata omasta puolestani, että en osaa, enkä halua oppia. Ja homma ei pelota, mutta jo pelkkä ajatus ällöttää sitäkin enmmän. Jotkut meistä ovat päässeet näistä lapsuuden kehitysvaiheista ihan kunnialla läpi, niin että ei ole tarpeen työnnellä enää asioita sinne mihin ne eivät kuulu. MIten on Ari, oletko itse antanut sitä toista? Minä ehdotan, että heti kun miehet antaa sitä toista, niin sen jälkeen voi nainenkin "antaa".

Reilu peli ja tietää sitten mieskin miten herkulliselta se siitä antajasta oikein tuntuu. VÄHÄN eri asia ehkä! Voin kirjottaa lisääkin isoilla kirjaimilla jos on tarvetta. Ei antavat ovat tänä päivänä vähemmistöä!!! Toi kuullostaa jo kiristämiseltä.

Enemmistö naisista inhoaa sitä että perseeseen jotain työnnetään. Pornoleffoistahan kaikki opitaan, tuollaset naista alistavat elkeet.

Naiset joutuu näyttelemään, että tuntuupa hyvältä iso kulli persereiässä, vaikka oikeasti se tuntuu kamalalta eikä anna mitään mielihyvää kuin miehelle. Miehet tietty apinoi ja pakottaa naiset anaaliin ja perustelee sen kun kaikki muutkin antaa. Ja ne nauttii joka hetkestä: Tottaki kaikilla saa olla kommentteja, joten mun on sanottava sulle pari sanaa. Olen itse bi-tyttö ja voin vannoa että suuri osa naisista nauttii "kakkosesta", homman juju on vaan siinä miten se hoidetaan.

Itse esimerkiksi nautin suuresti kun mieheni nuolee minua ja oikealla hetkellä työntää sormen varovasti peppuuni. Kaiken aa ja oo on siinä, että ollaan varovaisia ja mulle ainakin kyseinen tapahtuma antaa elämääkin suuremmat orgasmit!

Kyllä mä naisenkin kanssa haluan jotain pyllyyni, esim anaalitappi on kovaa kamaa. Miehelläni on sen verran suuri elin että harrastamme peppuseksiä aika harvoin, mutta kyllä se silloin tällöin tuntuu uskomattoman hyvältä, joskin erilaiselta kuin normaali seksi. Liukasteet pitää kuitenkin olla kunnossa. Ehdotan että kokeilet asiaa ennenkuin tuomitset ketään ja haukkumaan en lähtisi, saat vielä kettutytötkin perääs jos puhut sairaista apinoista! Ei tuota mitään nautintoa naiselle, tuntuu samalta kuin paskalla olis ja myös sattuu.

Ne miehet, jotka sitä haluaa, tehkööt toisten miesten kanssa. Ja sitten nauravat kylän kippolassa muiden "kovien karjujen" kanssa homo-pojille: Tuskin homoilulla ja heteroitten anaaliseksillä on mitään yhteistä, muuta kuin että molemmat painavat peräreikään. Mun mielestä on todella outoa, että anaaliseksi tekisi heteromiehestä jotenkin homon. Eikä homoissakaan mitään vikaa ole, ihmisiähän hekin ovat. Mä olen kuule sitä pari kertaa kokeillut Sama tunne kun yrittäis paksua paskaa vääntää vessanpöntöllä.

Miehillä on kiva kun niil on G piste persees mut naisil ei oo Mitä iloo sellasest on Taitaa jokaises teis miehis jotka muijaanne perseeseen panette niin olla pikkuinen piilohintti Tehkää jotai miehenne etteen älkkääkä lässyttäkö. Tää on just tätä tyypillistä pienimunaisten miesten ruikutusta taas. Pienellä munalla nauttii tussusta ja monien panojen jälkeen on kiva laittaa kakkoseen ja heittää juusto. Kuka keksisi ruveta naisen kanssa muutoin siihen touhuun ellei sitä joka leffassa tapahtuisi miltei väistämättä.

Naisena voin sanoa, että olen kokeillut sitä, eikä se ollut mitään ihmeellistä. Mies oli samaa mieltä. Nykyinen ei ole edes kiinnostunut kokeilemaan, kuulemma tuo ykkönenkin riittää hänelle vallan hyvin.

Kyllä sitä muutakin hauskaa voi seksiin keksiä lisää. Tosin nykyinen tykkää jos välillä laittaa sormea hänelle sinne kakkoseen, onhan siellä se G-piste. No tota jos sä sanon meidän pillunlihaksista niin ette te miehet jaksa paljon kullilihaksiannekaan treenata kun ei kulli kasva mihinkään! Ajatelkaa tekin vähän naisianne Kato naiset tarttee ISON miehen sanan varsinaises merkitykses Kato jos sun naisen lihakset on liian löysät niin se tarkoittaa että sun pippeli on liian pikkuruinen.

D Mä annan miehen tunkee kullinsa mun pyllyyn sit kun mä saan runkata dildoo sen pyllyyn! Saa mun peppuun dildoa työntää! Ei tarvitse tulla minua ämmäksi tai tyhmäksi sanomaan tuntematta minua edes yhden mielipiteen takia. Myöskään et ole minun kanssani sängyssä ollut, joten ei tarvitse Lahnaksi sanoa! Kuten jo sanoin tuossa aikaisemmin, mies ei pitänyt sitä erityisempänä kokemuksena. En kai minä nyt miestä pakota siihen touhuun, koska se tekee niin hyvää!

Tai kai minulla on sitten teidän logiikkanne huomioon ottaen tarpeeksi kireä ykkönenkin, että sillä puristellessa mies on kolmannessa taivaassa. Tarkoitin monikossa, en pelkästään sinua. Tarkoitiks sä sun kullin kokoo tol 18cm No ei muuten sitten ole edes ihme jos muijas pillu tuntuu väljältä! Jatka kuule harjoituksia vaan niin saadaan sustakin miehen kokoinen! Koska kakkonen on ykköstä kireämpää!!! Ei naiset jaksa tehdä töitä lihansa eteen, niin kakiaukko on silloin parempi.

Ajattelisit joskus naistasi ja kävisit vaikka hommaamassa lääkäriltä siihen patukan ympärille vähän jatketta niin saisit naisesi voihkimaan muutenkin kun tylsyydestä. Vois vähä mennä itteesä ja miettiä et kenessä se vika on!

Osotat vaa 9mm pistoolilla kohti ja sanot et käyppäs tuoho lattialle kontilles ni saat kullin perseeseen,Ja jos ei kiinnosta ni tää 9mm laukeaa. Sit on reikä perseen lisäks päässä En oo vielä semmosta naista tavannu joka ysimillisen edessä rupeis ryppyilemään - saati sitten täämösen millisen edessä Ennen pornoleffoja kukaan ei pannut, saatika hyväillyt peräosastoa. Leffojen tuottajat on keksineet sen, jotta porno myis paremmin. Jos pelkkä vaginaseksi myis, niin se olis sit pelkkää sitä.

Peppuun on kyllä laitettu niin kauan kun mihin tahansa muuallekin. Elokuvat ovat toki yksi suosion kasvattaja. Sitä ei voi harjoittaa. Jos se olisi niin helppoa niin joka jätkähän kävisi salilla joka päivä. Ainoastaan lihasta, joka pumppaa penikseen verta voi harjoittaa. Koko ajan te miehen vaan hoette että tehkää jotain miestenne takia älkäkää vaan ruikuttako!! Seksistähän pitäisi molempien osapuolien nauttia, eikä vain toisen. Ja olen kokeillu kakkosta ja ei ollut hyvää. Kyllä taas huomaa että miehissä asuu pieni homo-sika.

Kasvakaa jo aikuisiksi ei se että antaako vai eikö anna ole elämän tärkein kysymys!! Samaa sanoisin suomimiehistä, aika luusereita ovat. Ei se nähtävästi pelkästään naisiin kohdistu. Meillä Pohjolan perukoilla asuville pohjoismaalaisilla ei nähtävästi näytä olevan "tatsia" kuten etelämaalaisilla.

Se mikä tekee etelämaalaisista kuten italialaisista tai vastaavista niin hyviä rakastajia on se, että he antavat palautetta. Ihmisen kaipuu positiiviseen palautteeseen on mielettömän suuri. Suomalaiset eivät ala laukomaan vieraille ihmisille ylistyksiä, koska kunnioittavat tämän omaa rauhaa. Italialaisen miehen taas suoltaessa "Ah bella bella!

Kutsumasi 'tatsi' on siis karkeasti ilmaistuna perseennuolentaa, joka toimii sekä työpaikalla että vapaa-aikana. Kyse ei ole mistään 'tatsista' vaan ihmisen itsetunnosta, jonka paisuttelu on helpoin tapa tehdä vaikutus. Se mikä tekee esim. En osaa tarkkaan selittää mistä tämä intohimo syntyy, osaltaa varmaan siitä, että hommaan paneudutaan aivan toisella intensiteetillä ja suuremmalla tunnelatauksella kun täällä pohjolassa.

He tietävät mitä tekevät ja millainen kosketus saa naisen kuumaksi. Kaikkien näiden perseeseen työntelevien ukkojen naisten kannattaisikin lähteä hakemaan vertailukohtaa miehistä vähän kauempaa, niin tietäisivät mitä hyvä, arvostava ja intohimoinen seksi on, ettei tarvitsisi perse ruvella konttailla jonkun halvan pornoelokuvista oppinsa saaneen kourijan edessä.

Veikkaanpa vaan että isomunasetki tykkää jos saa aina välillä persettä.. Älkää syjikö meitä isomunasia. Miks sitä non sitten tehty jo tuhansia vuosia? En halua revetä eli siis joku tolkku. Ja orgasmit tuntuvat taivaalliselta! Meillä ei ainakaan se ole likaista puuhaa. Aina on paikat olleet puhtaat. Et pitäiskö tajuta ajatuksesi niin, että kun nainen löystyy, pitää alkaa harrastaa anaalia?!? Mutta mitäpä pitää tehdä miehellä? Sellaisella ei-kakskymppisellä jolla on kausittain veltto vehje??

Ei se ilo ainakaan miehen peräsuolesta naiselle irtoa!!! Muuten, tasapainoisessa ja terveessä suhteessa ok juttu -meilläkin mukavaksi todettu.

Siitä vasta onkin huonot seuraukset kun se peräreikä löystyy! Sitä ei tuosta vaan enää paikkailla. Kaduttaa kun joskus tuli alettua. Nyt vaimolla on vika joka haittaa hänen elämäänsä. Pienikin nauru tai muu väristys niin suolen sisältö tulee ulos. Onko jollakin tietoa, voisiko tähän vaivaan soveltaa leikkausta?

Ettei susta ole kuule homppeli tulossa? Jos ei naisen pillu kelpaa, ni vaiha sitten mieheen! Ni voit anaaliseksiä harrastaa mielin määrin! Mä olen pari kertaa kokeillut, enkä nauttinut.. Mut jos mieheni sitä välttämättä haluaa, ni todennäköisesti siihen suostun, ihan hänen takia.

Mutta jos mankuaa kokoajan ni saa unohtaa koko jutun. Mainitsemasi anaaliseksin jälkiseuraus taitaa rajoittaa suuresti elämistänne. Ihan hygieniasyistä Sinun täytyy siis kotona keskustella ainoastaan vakavista puheenaiheista, jotta ylimääräistä tyhjennystä ei tapahtuisi. Jos vielä sattuisit olemaan oikein huumorimies, niin silloinhan Sinun pitäisi erota vaimostasi, sillä eivät ne jatkuvat pyykkipäivätkään kivoja ole.

Kannattaa kyllä naisen käydä lääkärissä! Exän kanssa kokeiltiin aika usein,oli hieman pienempi ni onnistu hyvin! Annan tietysti olen nainen. Mies vaan ei halua kakkosta eikä suuseksiä. Minullekkin riittää normaali seksi. Ei taida tietää mistä jää paitsi. En oo kyllä pitkään aikaan saanu nettikaupasta näin hyvää asiakaspalvelua! Systa yritti muutama vuosi sitten voittaa itelleen ipadia. Se osallistu kaikkiin mahollisiin kilpailuihin, että voittais ipadin itelleen.

Lopulta sen mies osti sen sille lahjaksi. No mähän vihaan applea yli kaiken niin mun fiksaatio nyt jostain syystä tuli nettivalmennukseen. Oon osallistunu niiin moneen kisaan vaan, että voisin voittaa nettivalmennuksen. Treeniohjelma ja ruokavalio niin auttais kummasti tätäki persettä pieneneen.

Nytki tuosa vetäsin aamupalaksi leivän majoneesilla. Nyt kävi niiiiiin onnellisesti, että voitin vihdoin nettivalmennuksen! Oon jostain syystä varmaan mainonnan uhri halunnu koko ajan fitfarmin nettivalmennusta vaikka oon osallistunu kaikkien mahdollisten firmojen kisoihin. Ainoa vaan, että tää nettivalmennus alkaa kait vasta huhtikuussa. Ja mehän huhtikuussa ollaan pari viikkoa reissussa niin mitenhän käy mun treenien ja ruokavalion ku tulee maisteltua ja herkuteltua lomalla.

Onko kukaan testannu fitfarmin nettivalmennuksia? Kuinka hyviä ne on? Voitin lite valmennuksen joka kestää 10 viikkoa! Puhuttiin tosiaan pojan kanssa tulevaisuudesta tuossa maanantaina.

Alko tuntuun että kaikki kaatuu niskaan eikä mikään enää onnistu. Tulevaisuus ahdisti koska ei ollu mitään suunnitelmaa eikä tienny mitä tehdä. Erokin oli lähellä, varsinki jos Suomeen jäädään. Joten tein meidän parisuhteen vuoksi ratkaisun ja ilmoitin vuokranantajalle, että irtisanon asuntoni ja muutan toukokuun lopussa pois pojan kanssa.

Mulle se on se ja sama mihin mennään ja mitä tehdään kunhan saan elää yhdessä pojan kanssa. Mitä järkeä elämässä ois jos ei tekis uhrauksia rakkauden takia? Varsinkin kun poika aikanaan muutti suomeen mun vuoksi. Nyt on mun vuoro. Oon saanu aikaseksi jotain ja oon tehny tällä viikolla lehtipihvejä mun naudan lihasta jonka voitin! Sen lisäksi ostin maanantaina pojalle ja mulle muutaman bussilipun. Koska lennot Budapestiin on jo lennot niin piti hieman sit ostella muita lippuja.

Koska alkuperänen tarkotushan oli, että mennään Prahaan mutta koska liput oli halvemmat Budapestiin niin ostin ne sinne. Mä ostan kaikki liput sun muut niin aika pitkälle mä päätän mihin mennään: D Ihana vaimoke oon.

Mut tosiaan, lennot makso Budikseen 35e per naama. Ja pakko sinne Prahaan on päästä ku oon sen asian päähäni saanu. Iskostin sen päähän, että Prahaan mennään niin sithän me sinne mennään. Eurolines on varmaan halvin bussifirma jonka tiiän. Jos joku tietää muita halppisbussi yhtiöitä niin kertokaa!

Ostin meille Budapestistä Bratislavaan liput, 10e per naama.

0 thoughts on “Antaa persettä bratislava

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *