Voimakas orgasmi iso kyrpä

voimakas orgasmi iso kyrpä

Jos on menty suoraan asiaan, niin emätin puristuu voimalla siitintä vasten ja orgasmin aikana on mies nalkissa. Uskoisin, että tästä on kyse, kun puhutaan oravapilluista. Ravistus ja puristus siitintä kohti on totaalinen, eikä mies pääse liikkumaan. Nuorempana tähän törmäsin jatkuvasti, mutten osannut tuota analysoida. Nykyisin suuseksillä ensin ensimmäinen orgasmi ja sen jälkeen aletaan vasta naimaan. Välillä oli vuosia, jolloin emätin oli vähemmän tiukka, mutta nyt vanhemmiten emätin jää halukkaaksi ja tiukaksi suuseksin ja sormettamisen jälkeen.

Tiukka tarkoittaa sitä, että kahdentuuman levyisen kalun joutuu tai saa työntää tuuman reikään, joka haukkaa halukkaasti kalusta kiinni. Emätin puristaa siten kokonaisvaltaisesti koko kalun mitalla kiinni. Vaimon antama suuseksi ei mitenkään pärjää tuolle nautinnolle.

Varsinkaan, kun monesti vaimo saa vielä uuden orgasmin ja mankeloi kalun turraksi. Minulle kaikki ovat olleet suhteellisen tiukkoja ison letkun takia. Aasialaiset ovat suorastaan olleet mahdottomia, mutta paskaako minä välitän. Tärkeintä on, että saa omat himot tyydytettyä. Aasialaisille akoille olen tehnyt selväksi, että minähän panen kakkoseen jos huvittaa. Rambo Llong jOHN , Onhan se tietysti mahtavaa, jos pimppi puristaa penistä koko pituudelta.

Mutta ei pimppiä voi löysäksi kuvailla, jos se aukonsuu puristuu kivasti. Tietysti peniksenvarsi ei ole yhtä herkkä kuin mitä terska on. Mutta mikä estää asettelemasta terskaa siihen renkaan kohdalle. Eikä pieni liikekään pahitteeksi ole.

Naiset kertovat pimpin laajentumisentunteen olevan ihanaa, niin onko se juuri tuo puheenaollut rengas? Enää ei ymmärrä , Iso penis on lahja. Kaupan kassajonossa tai harrastuksissa jos tapaa naisen, joka on ihana luonteeltaan, oman älyn tasolla keskustelussa, kaunis ja hyvin pukeutuva sekä ilmeisen lapsirakas niin hänelle kannattaa heti kertoa, että minulla on komea iso kalu, jota haluaisin rusikoida naisen suklaasilmään.

Ai että oliko muka provosoiva kannanotto. No niin olikin, eihän tuollaisia naisia oikeesti ole olemassa. Kyllä se kuule on niin että tällaisella vähän isommollakin melalla survoo paljon mieluummin tiukkaan pimppaan kuin semmoiseen väljään lörpöttimeen. Kokemus on opettanut, että nainen, jolla on lahtionpohjalihakset kunnossa, nauttii seksistä about 10 x enemmän ja lisäksi itse nautin saman verran enemmän. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Kirjoittaja on poistanut tästä viestin. Mää voisin antaa sulle kunnon orgasmin rakasteltas vaikka koko viikon loppu. Kullin mitat on 17cm pitkä 5cm paksu. Et varmaan tuu pettymään. Alat harrastamaan kuule Outi muita kuin niitä ulkomaalaisia miehiä. Isomunaiset sanoo että on tärkeetä ja pienimunaiset etttä ei ; T ärkeintä on mitä mielessä syttyy Iso kalu kiihottaa useimpia naisia, eikö?

Jos se on niin suuri että fyysisesti satuttaa - ja jopa tällainen perussetti 18 cm voi olla joskus jollekin liian pitkä Kyllä iso penis on ehdottomasti parempi ja jos se sattuu olemaan vielä sellaisella miehellä joka muutenkin olemuksellaan miellyttää.

Pienikaluinen mies saa olla tosi taitava yltääkseen lähes samaan,mutta silloinkin aina vaan upea vaginaorgasmi jää pelkäksi haaveeksi. On kuitenkin huomioitava se,että rakastetun kanssa seksi on yleensä aina parasta mitä voi olla ja silloin kalun koolla ei ole paljon merkitystä.

Klitoris sulle Outi O tärkeä kuten kaikille naisille, kihelmöintinä se sitten tuntuu nivusissa sekä miehillä ja naisilla, siinä vaiheessa lasti laatan kera lentää myös naisilla. Mä aloitin kunnon nuolemisella ja imemisellä klitoriksen kovaksi, enkä lopetttanut vaikka mussukkani sitä jo halus, kertanuolasu ja kunnon lipaisu kiellon päälle oli sanontana, ja kyllä maistui! Naiseni sai klitoris ja emätinorgasmeja ja ne sekoittuu sopivasti toisiinsa, kun pikkasen viitsii vaan esileikeille vaivata päätänsä, itse asiassa esileikeistä tulee kunnon nautintoja kun viitsii vähän enemmän molemmat käyttää suihkua, ja vähän enemmän kunnostaan ja kropastaan pitää, ja tietty kauneudestaan huolta.

Ihminen on kokonaisvaltainen olio, joten jos kokonaisvaltaisen ORRR-GGUN haluat mussukka-aloittaja saada, palaset kyllä kokonaisvaltaisesti loksahtelevat paikoilleen, mutta pikkaisen työtä tämä sulle vaatii, ei paljoa.

Ei anna se ottaa, mutta kaikkea kannattaa kokeilla — ainakin kerran. Hmmm, jonkin verran asiaan tutustuneena, voisin sanoa että koolla on väliä molemmin päin. Jos naisen värkki on sellainen nk. Ja sitten kun olen löytänyt jonkun nk. Naisiakin on moneksi asian suhteen. Muutamat pystyvät naimaan koko yön, saamaan jatkuvasti orgasmeja, tein sitten mitä vain. Ja toiset taas eivät saa, vaikka kuinka nuolisin, hieroisin, panisin, yms.

Kun ei tuu, niin ei tuu. Kun olen miettinyt sit asiaa, niin ainoo ehkä yhdistävä tekijä on että ne jotka saa orgasmeja, on hyvin aktiviisia seksin suhteen, olleet koko elämänsä. Mikä on tietty ymmärrettävää, kun siitä nauttii noin paljon. Ja ne jotka eivät saa, ovat todella passiivisia, eivätkä useinkaan tee sitä aloitetta, ja välillä jopa on tuntunut että se on heille sellanen välttämätön paha.

Eli, jos väittäisin että koolla on väliä, en mielestäni valehtele. Mutta enemmän koko juttuu mun mielestä vaikuttaa naisen orgasmialttius.

Jos nainen on löytänyt sellasen oman varman tien orgasmeihin, ja osaa käyttää sitä, eikä pelkää sitä puolta itestään, niin silloin sillä koolla ei ole paljoakaan väliä. Ehkä se helpottaa asiaa silloinkin: Itsellä 16cm pitkä eikä tähän mennessä ole tullut ongelmia vastaan sen orkun tuottamisessa. Oikea asento kun löytyy teikäläiselle niin kyllä se siitä sitten. Nuoren tytön ensimmäinen orgasmi.

Hierojan asiakas saa orgasmin. Seksikäs nainen saa useita orgasmeja. Latino teini saa suihkussa orgasmin. Kuuma beibi saa kovaa orgasmin. Helena Moeller masturboi ja saa orgasmin. Isotissinen kiimapillu nussii rajusti. Kaunis beibi haluaa munaa ja orgasmin. Seksikäs beibi masturboi kunnes saa orgasmin.

Erittäin seksikäs tyttö saa munaa sisään.

Eikä se ole naisen värkistä kiinni. Jos lähdet taisteluun nakin kanssa, on jokainen pimpsi liian väljä! Vai ei ole naisen värkistä kiinni. Kyllä se kuule on niin että tällaisella vähän isommollakin melalla survoo paljon mieluummin tiukkaan pimppaan kuin semmoiseen väljään lörpöttimeen. Kokemus on opettanut, että nainen, jolla on lahtionpohjalihakset kunnossa, nauttii seksistä about 10 x enemmän ja lisäksi itse nautin saman verran enemmän.

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Kirjoittaja on poistanut tästä viestin. Mää voisin antaa sulle kunnon orgasmin rakasteltas vaikka koko viikon loppu. Kullin mitat on 17cm pitkä 5cm paksu. Et varmaan tuu pettymään. Alat harrastamaan kuule Outi muita kuin niitä ulkomaalaisia miehiä. Isomunaiset sanoo että on tärkeetä ja pienimunaiset etttä ei ; T ärkeintä on mitä mielessä syttyy Iso kalu kiihottaa useimpia naisia, eikö?

Jos se on niin suuri että fyysisesti satuttaa - ja jopa tällainen perussetti 18 cm voi olla joskus jollekin liian pitkä Kyllä iso penis on ehdottomasti parempi ja jos se sattuu olemaan vielä sellaisella miehellä joka muutenkin olemuksellaan miellyttää.

Pienikaluinen mies saa olla tosi taitava yltääkseen lähes samaan,mutta silloinkin aina vaan upea vaginaorgasmi jää pelkäksi haaveeksi. On kuitenkin huomioitava se,että rakastetun kanssa seksi on yleensä aina parasta mitä voi olla ja silloin kalun koolla ei ole paljon merkitystä. Klitoris sulle Outi O tärkeä kuten kaikille naisille, kihelmöintinä se sitten tuntuu nivusissa sekä miehillä ja naisilla, siinä vaiheessa lasti laatan kera lentää myös naisilla. Mä aloitin kunnon nuolemisella ja imemisellä klitoriksen kovaksi, enkä lopetttanut vaikka mussukkani sitä jo halus, kertanuolasu ja kunnon lipaisu kiellon päälle oli sanontana, ja kyllä maistui!

Naiseni sai klitoris ja emätinorgasmeja ja ne sekoittuu sopivasti toisiinsa, kun pikkasen viitsii vaan esileikeille vaivata päätänsä, itse asiassa esileikeistä tulee kunnon nautintoja kun viitsii vähän enemmän molemmat käyttää suihkua, ja vähän enemmän kunnostaan ja kropastaan pitää, ja tietty kauneudestaan huolta.

Ihminen on kokonaisvaltainen olio, joten jos kokonaisvaltaisen ORRR-GGUN haluat mussukka-aloittaja saada, palaset kyllä kokonaisvaltaisesti loksahtelevat paikoilleen, mutta pikkaisen työtä tämä sulle vaatii, ei paljoa. Ei anna se ottaa, mutta kaikkea kannattaa kokeilla — ainakin kerran. Hmmm, jonkin verran asiaan tutustuneena, voisin sanoa että koolla on väliä molemmin päin.

Jos naisen värkki on sellainen nk. Ja sitten kun olen löytänyt jonkun nk. Naisiakin on moneksi asian suhteen. Muutamat pystyvät naimaan koko yön, saamaan jatkuvasti orgasmeja, tein sitten mitä vain. Ja toiset taas eivät saa, vaikka kuinka nuolisin, hieroisin, panisin, yms. Kun ei tuu, niin ei tuu. Kun olen miettinyt sit asiaa, niin ainoo ehkä yhdistävä tekijä on että ne jotka saa orgasmeja, on hyvin aktiviisia seksin suhteen, olleet koko elämänsä.

Mikä on tietty ymmärrettävää, kun siitä nauttii noin paljon. Ja ne jotka eivät saa, ovat todella passiivisia, eivätkä useinkaan tee sitä aloitetta, ja välillä jopa on tuntunut että se on heille sellanen välttämätön paha. Eli, jos väittäisin että koolla on väliä, en mielestäni valehtele. Mutta enemmän koko juttuu mun mielestä vaikuttaa naisen orgasmialttius. Jos nainen on löytänyt sellasen oman varman tien orgasmeihin, ja osaa käyttää sitä, eikä pelkää sitä puolta itestään, niin silloin sillä koolla ei ole paljoakaan väliä.

Ehkä se helpottaa asiaa silloinkin: Itsellä 16cm pitkä eikä tähän mennessä ole tullut ongelmia vastaan sen orkun tuottamisessa. Oikea asento kun löytyy teikäläiselle niin kyllä se siitä sitten.

Jumala loi mut nauttimaan seksistä. Mun g-piste on tossa ihan emättimen suulla. Orkut on valtavia, joudun huutaa ja se on spontaania. Sekä klitorisversioita, ne tulee napsauttamalla ajoittain.. Tiukka on p illu ja osaan käyttää lihaksiani. Saan orkkuja spontaanistikin, pelkästään ajattelemalla tiettyä miestä.

Ja sit se varsinainen ongelma Tiedän, hänen koko kiinnostaa Iso penis, nam tänne!!! Kalun koko tuskin ratkaisee paljon mitään. On vain tullut tavaksi vertailla peniksen kokoa. Naisen on helpompi antaa tarvittaessa pakit miehelle, kun keksii syyttää tätä pienimunaiseksi. Siis kun naisen kiinnostus mieheen lopahtaa tai hän ihastuu toiseen mieheen.

Se on vain yksi monista perusteluista jättää mies. Kaunis beibi haluaa munaa ja orgasmin. Seksikäs beibi masturboi kunnes saa orgasmin. Erittäin seksikäs tyttö saa munaa sisään. Kuuma koulutyttö masturboi sohvalla ja saa orgasmin.

Vahva nainen strippaa ja ratsastaa konen päällä. Tämä seksi-kone on hänen suosikki lelu. Kaunis blondi saa kyrpää munaa ja paljon orgasmin. Kuuma blondi ratsastaa konen päällä. Kuuma äiti nainen saa useita orgasmeja. Sidottu vaimo Cameron Amor squirttaa. Seksi-kone antaa naiselle orgasmin. Blondi beibi saa rajusti orgasmin. Blondi beibi saa rajusti munaa ja orgasmin. Superkuuma amatööri saa rajusti orgasmin.

Voit katsoa ilmaisia seksivideoita eri aihealueista ja sivustoista. Haluamme tarjota sinulle ehdottomasti maan suurimman valikoiman ilmaisia seksivideoita, siksi lisäämmekin joka viikko satoja uusia seksi- ja pornovideoita katsottavaksi ilmaiseksi.

Voimakas orgasmi iso kyrpä -

Lesboorgasmi Lisätty: Silloin kun nainen ei ole vielä kunnolla kiihottunut, niin emättimensuu on kiinni. Eikä pieni liikekään pahitteeksi ole. Vaimon antama suuseksi ei mitenkään pärjää tuolle nautinnolle. Hyvä kun olette sitämieltä, että olen vaimolleni täydellinen. Viesti on mainos tai massapostitus. Naisen on helpompi antaa tarvittaessa pakit miehelle, kun keksii syyttää tätä pienimunaiseksi. Mistähän tuo vois johtua? Tiukka on p illu ja osaan käyttää lihaksiani. Kun olen miettinyt sit asiaa, niin ainoo ehkä yhdistävä tekijä on että ne jotka saa orgasmeja, on hyvin aktiviisia seksin suhteen, olleet koko elämänsä. Kun orgasmi sitten tulee, niin puristus on suurta sormia vasten, eikä niitä saa kunnolla edes liikutettua. Hyvä kun olette sitämieltä, että olen vaimolleni täydellinen.

0 thoughts on “Voimakas orgasmi iso kyrpä

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *