Pikkuhousu fetissi eturauhasen hieronta

pikkuhousu fetissi eturauhasen hieronta

Kukahan tässä taas paljasti tyhmyytensä ja sivistymättömyytensä, kun alkoi nickin takaa solvamaan? Minulla on oikeus sanoa mielipiteeni, ilman että joku jonnetampio alkaa ѵittuilemaan. Niinpä, sinähän tiedät saavatko muut peppuorgasmeja vai eivät!? Ei se ole mikään mielipide, jos alat puhumaan toisten puolesta. Edelleen olen sitä mieltä, että nämä anerokset ja muut vastaavat ovat ihan vaan markkinamiesten keksimiä juttuja.

Kallis muoviväkkärä joka ei tee mitään muuta kuin venyttää ryppylihasta. Tämä on edelleen minun mielipiteeni. Mielipiteet ovat kuin perskoloja, jokaisella on yksi. Harjoittelu on kaiken aa ja oo. Mutta palkinto on upea! Miten paljon sinun ryppylihaksesi on venynyt? Viestisi vaikuttaa olevan niin täynnä katkeruutta, että oletko päästänyt ryppylihaksesi katkeamaan ja nyt valuu housuihin Kyllähän ne toimii,mutta voi vaatia piiitkän harjoittelu ajan. Kannattaa olla kärsivällinen ja kokeilla eri asentoja.

Suurin virhe aloittelijoilla varmaan on se,että jännitetään liikaa ja yritetään väkisellä saada orgasmi, ja silloin ei varmasti tapahdu mitään. Kannattaa olla kärsivällinen , olla kunnolla kiihoitttunut ennenkuin aloittaa ja kuunnella ja olla kropan vietävänä Mutta kun se tuntemus tulee niin huomaa että oli vaivan väärtti, tunne on UPEA!

Aneros helix on hyvä aloittelijalle. Tässä mietin, että onko se omituista jos hankkisi jonkin eturauhas-kiihdottimen heterona miehenä. Ei siis että väitän itse mitään, olen vain itse sellaisessa ajatuksien loukussa. Moi, olen tuota eturauhasorgasmia metsästännyt jo useamman vuoden ja voin sanoa vihdoin onnistuin. Lähes kaikki aneroksen mallit on kokeiltu ja värisevät anatomiset anustapit yms.

Tällä se vihdoinkin onnistui, ihan perusmallin edullinen vibraattori jossa on tuo moottori ihan kärjessä ja tehty kovamuovista, todella tehokas värinä ja halpa kuin mikä http: Itsellä toimi kun olin kyljelläni vasemmalla jalat hieman koukussa maaten sängyllä ja samaan tapaan kuin aneroksenkin kanssa rauhallisesti hengittäen samalla hiljaa hieroen. Tuli semmoinen jännä orgasmi mitä ei oikein edes tajunnut mutta äkisti huomasin että penispumppuun oli ilmestynnyt ihan kirkasta limaa ja paljon enemmän kuin vain normaalit touhutipat ja samalla myös oli semmoinen ihana tunne eturauhasen alueella.

Aivan ihanaa, pitää saada tuota vielä toistenkin. Mulla on kanssa tuollainen itsellä ja varmaan paras mitä on tullu käytettyä. Nexuksen malleja löytyy myös, mutta tuolla saan ehkä parhaan paineen aikaseks. Nexuksia mulla on Revo, O-max, Neo ja Gyro. Revo on siitä mukava, että voi vain olla ja antaa laitteen hoitaa hommat.

Hyvin siinä kiimatipat irtoo. Orgasmin saaminen vaatii harjoittelua. Se ei varmasti onnistu ekalla kerralla. Onko tuossa mallissa niin kova tärinä, että nainen saa sen kanssa squirtin tulemaan?

Kaipaan jotain yksinkertaista mallia sormien tilalle siis sormilla mulla lentää tosi helposti , mut kun tarjontaa on niin paljon, etten tiedä mitä ostaisin: Kyllä siinä melkoinen tärinä ainakin omasta mielestä on, mutta vaikea sanoaonko tarpeeks voimakas, kun en oo semmosella yrittänyt saada naista squirtaamaan. Kiitos kun kumminkin vastasit: Ehkä ne käyttää sitten vaan ukkojansa siihen tarkoitukseen. Mahtava video todella rajuista ja äärimmäisen nautinnollisista eturauhasorgasmeista käyttäen Aneros Euphoa.

Non-penis orgasms from prostate dildo while blinded http: Aneros full body orgasms highlights http: Eturauhasorgasmeja käyttäen Aneros Progasmia. Aneros Progasm no 1 http: Eturauhasorgasmeja käyttäen Aneros Peridiseä.

Aneros Peridise Session Highlights http: Ei ole mitään feikkejä! Jätkä ei selvästikään ole kuullut miehen G-pisteestä ja eturauhasorgasmeista! Joka on sinänsä harmi, sillä et tiedä mistä äärimmäisestä nautinnosta jäät paitsi. Nimittäin ainakin itselläni vaati kunnon kiihottimen löytäminen kokeilin kuutta ja sitten kunnon rentoutumisen harjoittelu.

Ja tietty varmuus ettei kukaan tule häiritsemään. Jep onnistuu kaikilla tuntemillani miehillä. Meillä kaveriporukka, hankki kymmenen eri vehjettä, jokainen sai kokeilla kaksi- kolme viikkoa itsekseen jokaista mallia ja kaikki löysivät omansa. Ja nyt vain porukoissa joskus puhellaan - ken malttoi kauvimmin, nautiskella, ennen kuin antoi räjähtää orkut. Aneros Eupho ja Helix ja Nexus Neo ollut jo kolme vuotta ja pois en antaisi!

Orgasmeja voi saada useita peräkkäin ja nautinto on aivan toisella tasolla kuin peniksen kautta ssaduissa orgasmeissa. Orkut voivat kestää jopa minuuttia ja heti perään voit saada toisen ja kolmannen samanlaisen. Penisorgasmeissa olisit jo väsynyt muutaman jälkeen ja "tyhjillä ampuminen" olisi jo siinä vaiheessa kivuliasta, mutta ei Aneroksella!

Orkkuja tulee vain toinen toisensa jälkeen ja heti ne saatuasi haluat kokea saman uudestaan ja uudestaan.

Itselläni meni melkein puoli vuotta saada eturauhanen "heräteltyä" Aneroksen hierontaan, mutta lopulta se onnistui! Kiire ei missään tapauksessa saa olla kun tätä käyttää. Kellon tarkkailu tai muut kiireet sekoittavat vain keskittymisen ja homma ei toimi. Aikaa ja yksityisyyttä pitää olla. Puhelin kiinni, ei vieraita, eikä tapaamisia tai kellon kyttäämistä ja vasta sitten voit rentoutua. Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan.

Etsi Toggle navigation Valikko. Asiasta on täälläkin ollut puhetta jokunen vuosi sitten, mutta siihen aikaan asenne oli ihmisillä erikoinen En mene siihen sen enempää, vaan kerron omista kokemuksista. Nythän tilanne on onneksi muutenkin muuttunut, eturauhasen "hyvinvoinnista" uskalletaan jopa puhua.

Edelleen vaan liian vähän Mutta miksei seksistä kannattaisi myös nauttia, täysillä? Eturauhasen hieronta antaa kokemuksemme mukaan miehelle aika ajoin aaltomaisen, pitkittyneen, oikeastaan useamman orgasmin sarjan. Olo on tämän jälkeen jollain tapaa muutenkin kevyt, kokonaisvaltaisen hyvä pidemmän aikaa. Vielä kun siihen liittyy miehen nännien kiusoittelua, peräaukon hyväilyä meillä hierotaan siis välilihan läpi, ei ole vaikeaa niin jopas Spermaa tulee kyllä ihan tolkuttomasti.

Eli kannattaa miettiä, josko tavanomaisen lähetyssaarnaajaa-asennon sijaan opettelisi nauttimaan hieman kokonaisvaltaisemmasta seksistä. Ja tätä suosittelen etenkin aviopareille. Seksielämä tuntuu saaneen aivan uuden ulottuvuuden, jolla on merkitystä koko avioliitolle Suomessahan ei tunnetusti saisi nauttia seksistä. Kun sitten Pirjo-Raija kaksi maailman hirveintä nimeä ja Manu-Kalle aloittavat onnettoman seksielämänsä yhden yhteisen baari-illan jälkeen, arvaammehan lopputuloksen Seksiä vuosi, neutraalia seksiä seuraava vuosi ja hampaat irvessä kolmas vuosi.

Sen siitä saa kun tunnetaan yksi ja ainoa lähetyssaarnaaja asento. Ja korkataan sixpack joka viikonloppu sitä halvinta kusilitkua mitä valintatalosta saa Miehen orgasmia on tutkittu vasta vähän, mutta nekin viisastelijat jotka väittävät pepun koskettelua ja hyväilyä ns.

Joten jos niiden koskettelut ja hyväilyt hyvien terveysvaikutteiden lisäksi kymmenkertaistavat nautinnon, niin ihmettelen miten yhä itketään, että ei sellainen ole sopivaa Se että sivistymättömät, mutta mielestään niin täydelliset pikkurouvatkaan eivät näe tällaista hyväksyttyvänä asiana, niin eläkööt sitten epävarmuuden täyttämää, näennäisen onnellista ja väkisin luotua kiireen täyttämää elämää kurahaalareiden ja ruostuvien lastenrattaiden keskellä

Pikkuhousu fetissi eturauhasen hieronta -

Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Kiire ei missään tapauksessa saa olla kun tätä käyttää. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Harjoittelin pikkupillu slovakia escort rauhassa yksin muutaman kerran Vielä en oo antanut naisen sitä ohjailla, pit'nyt vaan sisällä osan aikaa seksistä lopussa. Voit myös siirtyä Suomi Kukahan tässä taas paljasti tyhmyytensä ja sivistymättömyytensä, kun alkoi nickin takaa solvamaan? Kyllä siinä melkoinen tärinä ainakin omasta mielestä on, mutta vaikea sanoaonko tarpeeks voimakas, kun en oo semmosella pikkuhousu fetissi eturauhasen hieronta saada naista squirtaamaan. Eturauhasorgasmeja käyttäen Aneros Peridiseä. Kannattaa olla kärsivällinenolla kunnolla kiihoitttunut ennenkuin aloittaa ja kuunnella ja olla kropan vietävänä Vastaa alkuperäiseen viestiin Eturauhasen hieroja Kehukaapa nyt sitten, mikä on hyvä eturauhasen hieroja -lelu! Asiasta on täälläkin ollut puhetta jokunen vuosi sitten, mutta siihen aikaan asenne oli ihmisillä erikoinen Suurin virhe aloittelijoilla varmaan on se,että jännitetään liikaa ja yritetään väkisellä saada orgasmi, ja silloin ei varmasti tapahdu mitään. Joka on sinänsä harmi, sillä et tiedä mistä äärimmäisestä nautinnosta jäät paitsi.

Nexuksen malleja löytyy myös, mutta tuolla saan ehkä parhaan paineen aikaseks. Nexuksia mulla on Revo, O-max, Neo ja Gyro. Revo on siitä mukava, että voi vain olla ja antaa laitteen hoitaa hommat.

Hyvin siinä kiimatipat irtoo. Orgasmin saaminen vaatii harjoittelua. Se ei varmasti onnistu ekalla kerralla. Onko tuossa mallissa niin kova tärinä, että nainen saa sen kanssa squirtin tulemaan?

Kaipaan jotain yksinkertaista mallia sormien tilalle siis sormilla mulla lentää tosi helposti , mut kun tarjontaa on niin paljon, etten tiedä mitä ostaisin: Kyllä siinä melkoinen tärinä ainakin omasta mielestä on, mutta vaikea sanoaonko tarpeeks voimakas, kun en oo semmosella yrittänyt saada naista squirtaamaan.

Kiitos kun kumminkin vastasit: Ehkä ne käyttää sitten vaan ukkojansa siihen tarkoitukseen. Mahtava video todella rajuista ja äärimmäisen nautinnollisista eturauhasorgasmeista käyttäen Aneros Euphoa. Non-penis orgasms from prostate dildo while blinded http: Aneros full body orgasms highlights http: Eturauhasorgasmeja käyttäen Aneros Progasmia. Aneros Progasm no 1 http: Eturauhasorgasmeja käyttäen Aneros Peridiseä. Aneros Peridise Session Highlights http: Ei ole mitään feikkejä!

Jätkä ei selvästikään ole kuullut miehen G-pisteestä ja eturauhasorgasmeista! Joka on sinänsä harmi, sillä et tiedä mistä äärimmäisestä nautinnosta jäät paitsi. Nimittäin ainakin itselläni vaati kunnon kiihottimen löytäminen kokeilin kuutta ja sitten kunnon rentoutumisen harjoittelu.

Ja tietty varmuus ettei kukaan tule häiritsemään. Jep onnistuu kaikilla tuntemillani miehillä. Meillä kaveriporukka, hankki kymmenen eri vehjettä, jokainen sai kokeilla kaksi- kolme viikkoa itsekseen jokaista mallia ja kaikki löysivät omansa.

Ja nyt vain porukoissa joskus puhellaan - ken malttoi kauvimmin, nautiskella, ennen kuin antoi räjähtää orkut. Aneros Eupho ja Helix ja Nexus Neo ollut jo kolme vuotta ja pois en antaisi! Orgasmeja voi saada useita peräkkäin ja nautinto on aivan toisella tasolla kuin peniksen kautta ssaduissa orgasmeissa.

Orkut voivat kestää jopa minuuttia ja heti perään voit saada toisen ja kolmannen samanlaisen. Penisorgasmeissa olisit jo väsynyt muutaman jälkeen ja "tyhjillä ampuminen" olisi jo siinä vaiheessa kivuliasta, mutta ei Aneroksella! Orkkuja tulee vain toinen toisensa jälkeen ja heti ne saatuasi haluat kokea saman uudestaan ja uudestaan.

Itselläni meni melkein puoli vuotta saada eturauhanen "heräteltyä" Aneroksen hierontaan, mutta lopulta se onnistui! Kiire ei missään tapauksessa saa olla kun tätä käyttää. Kellon tarkkailu tai muut kiireet sekoittavat vain keskittymisen ja homma ei toimi. Aikaa ja yksityisyyttä pitää olla. Puhelin kiinni, ei vieraita, eikä tapaamisia tai kellon kyttäämistä ja vasta sitten voit rentoutua.

GIF Aneros hieroo sulkijalihaksen voimalla eturauhasta prostate http: Aneroksen muodot on suunniteltu niin, että sulkijalihasta supistelemalla Aneros painuu syvemmälle ja sen kärki hieroo eturauhasta. Kun eturauhanen herää hieronnan vuoksi ja alkaa tulkita hieronnan nautintona, antaa se hermoärsykkeen sulkijalihakselle, joka alkaa supistelemaan tahdosta riippumatta entistä voimakkaammin, joka taas saa Aneroksen hieromaan eturauhasta vieläkin enemmän.

Se taas tuntuu entistäkin nautinnollisemmalta ja näin syntyy itseään ruokkiva ikiliikkujan tapainen reaktio, joka lopulta vie eturauhasen erittäin nautinnolliseen superorgasmiin joka voi kestää minuuttiakin. Harjoituksella kestää kyllä tunteja - jos kroppa ja pää kestää. Aika moni kuitenkin epäonnistuu Aneroksen käytössä. Yeensä syynä on ajan ja yksityisyyden puute harjoittelussa ja ettei jakseta seurata ohjeita.

Hyvin harvoin syynä on ihmisen omat fyysiset ominaisuudet. Esimerkiksi pitkillä miehillä eturauhasen ja sulkijalihaksen välinen etäisyys saattaa olla suurempi, jolloin lyhyemmät Aneros mallit eivät välttämättä toimi niin hyvin.

Aloittelijoille ehkä paras versio on malli nimeltään PS-New Valitettavasti sitä ei ole kovinkaan yleisesti myynnissä, koska se ei kuulu vakio Aneros mallistoon. Malli on tavallista pidempi ja sen päässä on kaksi nystyrää jotka ottavat eturauhaseen voimakkaammin kontaktia ja antavat voimakkaamman hieronnan. Tuotetta valmistaa Aneroksen emoyhtiö High Island Health. Kyllä on paljon katteetonta mainostekstiä taas tässä ketjussa. HEi, naisena kysyn, että oletteko kokeilleet noita naisen kanssa vai sooloseksissä?

Olen ostanut peppulelun miehelleni ja tarkoitus olisi sitä kokeilla hänelle.. Yllätä miehesi työntämällä tappi reippaalla työnnöllä anukseen vaikka hänen maatessaan alasti vatsallaan. Saa varmasti aikaan sähinää suhteeseen Eikä tarvitse valittaa, ettei mies näytä tunteitaan Sain omani verkkokaupan Movember-kilpailussa, oli tää mutta keltainen: Harjoittelin eka rauhassa yksin muutaman kerran Vielä en oo antanut naisen sitä ohjailla, pit'nyt vaan sisällä osan aikaa seksistä lopussa.

Kantii putsia kunnolla ennen käyttöä, siis itses lelun lisäks. Sen käyttö tekee tulemisesta jotenkin voimakkaamman. Ei nyt tajuntaa räjäyttävää mulla ainakaan, mutta sen verta makeamman, että tulee kyllä käytettyä tulavisuudessakin.

Aina haluaa oppia jotain uutta, vuosia sitten halusin minäkin eturauhasen tyhjennyksen. Empä saanut sitä Aneroksella, kaikkea rouvan välineitä tuli kokeiluta. Nyt kokeilin wörx curve. Ja pettymys oli taas suuri, eipä tuntunut missään. Seksielämä tuntuu saaneen aivan uuden ulottuvuuden, jolla on merkitystä koko avioliitolle Suomessahan ei tunnetusti saisi nauttia seksistä. Kun sitten Pirjo-Raija kaksi maailman hirveintä nimeä ja Manu-Kalle aloittavat onnettoman seksielämänsä yhden yhteisen baari-illan jälkeen, arvaammehan lopputuloksen Seksiä vuosi, neutraalia seksiä seuraava vuosi ja hampaat irvessä kolmas vuosi.

Sen siitä saa kun tunnetaan yksi ja ainoa lähetyssaarnaaja asento. Ja korkataan sixpack joka viikonloppu sitä halvinta kusilitkua mitä valintatalosta saa Miehen orgasmia on tutkittu vasta vähän, mutta nekin viisastelijat jotka väittävät pepun koskettelua ja hyväilyä ns. Joten jos niiden koskettelut ja hyväilyt hyvien terveysvaikutteiden lisäksi kymmenkertaistavat nautinnon, niin ihmettelen miten yhä itketään, että ei sellainen ole sopivaa Se että sivistymättömät, mutta mielestään niin täydelliset pikkurouvatkaan eivät näe tällaista hyväksyttyvänä asiana, niin eläkööt sitten epävarmuuden täyttämää, näennäisen onnellista ja väkisin luotua kiireen täyttämää elämää kurahaalareiden ja ruostuvien lastenrattaiden keskellä Kyllä se on niin, että seksi pitää liiton koossa.

Ja se ei haittaa tee jos se on hyvää. Pitää paikkansa, orgasmi on yleensä normaalia voimakkaampi, itsellä ei välttämättä juuri pitempi. Ainoa miinus on se, että ainakin mulla alapää on muutaman minuutin orgasmin jälkeen hetken aikaa hieman epämiellyttävän tuntuinen. Täällä on asiaa eturahausen hierojista. Yksi syy miksi suomalaiset juntit eivät nauti mihinkään anaaliin liittyvästä on esileikin puute. Hyvä lämmittely on kaiken a ja o. Niin ja tarkoitus oli kirjoittaa, että jossain vaiheessa koko seksistä, kun unohdetaan esileikki Ei kai täällä saa mistään nauttia.

Vastaa alkuperäiseen viestiin Eturauhasen hieronta ja orgasmi Meillä homma toimii. Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia.

pikkuhousu fetissi eturauhasen hieronta

0 thoughts on “Pikkuhousu fetissi eturauhasen hieronta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *