Live chat suomi suomalainen

live chat suomi suomalainen

Abdirahim Hussein on keskustalainen poliitikko ja radiojuontaja. Hän muutti Somaliasta Suomeen vuotiaana. Hän on harras muslimi ja haluaa opettaa myös lapsilleen, mistä islamissa on kyse. Husun mielestä Helsinkiin pitää saada kunnon moskeija, jotta islam tulisi suomalaisille tutuksi. Olli Immonen on perussuomalaisten kansanedustaja ja Suomen Sisun puheenjohtaja. Immonen uskoo, että islamisaatio on yksi merkittävimmistä haasteista länsimaisessa yhteiskunnassa.

Immonen on huolissaan, että monikulttuurisuuskehityksen seurauksena Euroopassa tullaan näkemään lukuisia terrori-iskuja ja sisällissotia. Hän näkee, että islamilainen kulttuuri on kivikautinen eikä se sovi yhteen modernin länsimaisen kulttuurin kanssa.

Marko Juntunen on Tampereen yliopistossa työskentelevä kulttuuriantropologi, kääntäjä ja islamin asiantuntija. Hän on tutkinut muun muassa arabiankielisten irakilaisperheiden elämää eripuolilla Etelä-Suomea ja ääri-islamilaista ajattelua suomalaisilla nettisivustoilla. Marko on kirjoittanut mm. Tom Kankkonen on Yleisradion ulkomaantoimittaja. Kokenut toimittaja ja kirjailija on työskennellyt muun muassa Iso-Britanniassa, Ranskassa ja Turkissa. Hän on kirjoittanut kirjat Turkki - Eurooppa ja Aasia sekä Islam Euroopassa, joka kertoo islamilaisista maahanmuuttajista eri Euroopan maissa.

Lehtori Suaad Onniselkä on yksi Suomen ensimmäisiä päteviä islamin opettajia. Hän on ollut tekemässä uutta Salam - islamin polku -kirjasarjaa peruskouluihin. Onniselkä on itse muslimi. Hänen mielestään islamia kouluissa opettavan on ymmärrettävä uskonnon perinteet ja tavat myös käytännössä. Onniselän mielestä islamin uskonnon opettajakoulutusta pitää kehittää, jotta opetuksen laatu paranee.

Maryam Ratilainen-Elabbasy on vuotias suomalaisnainen, joka on kääntynyt muslimiksi. Ammatiltaan hän on lähihoitaja ja hän käyttää töissä huivia. Maryamin mukaan huivi tasa-arvoistaa naisia — naisen ei tarvitse olla vallitsevan kauneusihanteen vanki. Hän käyttää huivia siksi, että Jumala on niin Koraanissa määrännyt. Islam on Maryamille elämäntapa ja se tarjoaa vastauksen kaikkia elämänaloja koskeviin kysymyksiin. Wille Rydman on kokoomuslainen poliitikko ja helsinkiläinen kaupunginvaltuutettu.

Wille ei pidä islamia ongelmallisena, vaan epäonnistunutta maahanmuuttopolitiikkaa. Pahimmillaan se kannustaa hänen mielestään syrjäytyneitä maahanmuuttajanuoria kohti ääri-islamia. Nimo Samatar on vuotias espoolainen opiskelija.

Nimo tulee uskonnollisesta somaliperheestä, mutta on luopunut huivin käytöstä. Tämän takia hänestä tuli suvun musta lammas. Girl with attitude -blogissaan Nimo haluaa kannustaa mm.

Seida Sohrabi on vuotias turkulainen poliittisen historian opiskelija. Hän on taustaltaan Iranin kurdi, joka tuli Suomeen 5-vuotiaana. Sohrabi muutti kotoa pois vuotiaana ja aloitti itsenäisen elämän koettuaan oman asemansa perheessä heikommaksi kuin veljiensä: Vaikka Sohrabi on luopunut islamista, hänellä on kuitenkin hyvät välit perheeseensä. Luvassa Suomen suurin toimituskokous? Apua, kaverini kääntyi muslimiksi - osa 2 Apua, kaverini kääntyi muslimiksi!

A2 Islam-illan vieraslista lähes valmis - Halla-aho ei suostunut mukaan ohjelmaan A2-ilta tulee taas - kenet haluat keskustelemaan islamista? Koreoiden johtajilla oli eilen yllätystapaaminen maiden rajalla. Putin ja Abe tapasivat Moskovassa lauantaina. Yle Tunnuksen käyttöehdot muuttuvat Hyväksyn käyttöehdot Hyväksyn myöhemmin. Islam-illan avoin toimituskokous keräsi yli tuhat uteliasta Ylen Ajankohtaisen kakkosen Islam-ilta lähetetään TV2: Jaa artikkeli Facebookissa 0.

Live-chat aukeaa uudelleen lähetyspäivänä Voit katsoa chat-sivulta myös varsinaista tv-lähetystä. Chat saattaa toimia hitaasti Internet Explorer -selaimella Toimitus. Juha Ahvio Juha Ahvio on Patmos-lähetyssäätiön tutkimusjohtaja ja Helsingin yliopiston dogmatiikan dosentti.

Mohammad Azizi Mohammad Azizi on vuotias sunnimuslimi, Iranin kurdi ja turkulainen kokoomuksen kaupunginvaltuutettu. Abbas Bahmanpour Abbas Bahmanpour, 27, on yksi Suomen nuorimpia imaameja.

Sara Bahmanpour Sara Bahmanpour on vuotias suomalais-iranilainen medianomi ja yrittäjä Helsingistä. Tarja Filatov Tarja Filatov on Suomen sosiaalidemokraattisen puolueen kansanedustaja. Anas Hajjar Anas Hajjar on Suomen islamilaisen yhdyskunnan imaami. Heidi Hautala Heidi Hautala on vihreiden poliitikko. Ari Hukari Ari Hukari on Tampereen hiippakunnan dekaani ja Kirkkohallituksen Kirkko ja islam -työryhmän puheenjohtaja.

Abdirahim Hussein Abdirahim Hussein on keskustalainen poliitikko ja radiojuontaja. Marko Juntunen Marko Juntunen on Tampereen yliopistossa työskentelevä kulttuuriantropologi, kääntäjä ja islamin asiantuntija.

Tom Kankkonen Tom Kankkonen on Yleisradion ulkomaantoimittaja. Maryam Ratilainen-Elabbasy Maryam Ratilainen-Elabbasy on vuotias suomalaisnainen, joka on kääntynyt muslimiksi. Wille Rydman Wille Rydman on kokoomuslainen poliitikko ja helsinkiläinen kaupunginvaltuutettu. Nimo Samatar Nimo Samatar on vuotias espoolainen opiskelija. Seida Sohrabi Seida Sohrabi on vuotias turkulainen poliittisen historian opiskelija.

Ennen oli chatteja, vaikka kuinka paljon ja varsinkin luvun teiniaikoina ne olivat ns kova juttu. Työkalut Ilmoita asiaton viesti.

Nykyään kai käytetään enemmän IRC: Christina Death , Aloittajan viestistä päätellen sama on käynyt chateillekin. Joo ainoat vapaat chatit, joita olen löytänyt ovat seuraavat seksi-chatit. Osa 10 prosentista on naisia esittäviä miehiä, joten hankala laskea kuinka monta oikeaa naista kyseisissä chateissa on. Jos olet nainen, niin onneksi olkoon! Jos olet mies, niin kannattaa yrittää jutella naisten kanssa jossain muualla. Keskustelufoorumit on muuttuneet chateiksi ja varsinaiset chatit on kuolleet.

Suosittelen kokeilemaan uuden sosiaalisen median ilmaista chattia, missä voi kirjoitella myös rekisteröitymättä! Moi oletteko muut kokeillu randomi. Itse pari kertaa käynyt. Yritin hakea myös naisista juttuseuraa mut eipä sellaista löytynyt.

live chat suomi suomalainen

Live chat suomi suomalainen -

Maryamin mukaan huivi tasa-arvoistaa naisia — naisen ei tarvitse olla vallitsevan kauneusihanteen vanki. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Urheilukirjat ja muut harrastekirjat. Se toimii suomenkielisenä ja on luotettava.

Jos olet nainen, niin onneksi olkoon! Jos olet mies, niin kannattaa yrittää jutella naisten kanssa jossain muualla. Keskustelufoorumit on muuttuneet chateiksi ja varsinaiset chatit on kuolleet. Suosittelen kokeilemaan uuden sosiaalisen median ilmaista chattia, missä voi kirjoitella myös rekisteröitymättä! Moi oletteko muut kokeillu randomi. Itse pari kertaa käynyt. Yritin hakea myös naisista juttuseuraa mut eipä sellaista löytynyt.

Ne miehet joiden kanssa juttelin sanoivat samaa että naisia on vähemmän. Ja varsinkin kun rajasin alle kolmekymppiset pois Mut tuo vois olla hyvä paikka kun vaan aikuisia käyttäjiä tulisi lisää.

Oli mukava turista kun olu töissä tylsää. Alkaa kyllästyttämään tämä palsta. Oliskohan paikalla mukavia aikuisia miehiä.. Kuinka monta sanaa on lauseessa: Joka paikkaan pääse ilmaseksi, mut että pääsee itse asiaan, silloin maksat.

Voi käyttää ilmaiseksi taikka maksaa. Kannattaa tsekkaa Joona74 www. Terve, Itse olen käyttänyt www. Se toimii suomenkielisenä ja on luotettava. Saattahan noita muitakin toki olla, mutta en ole vielä kokeillut. Löysin jo muutaman huippu tytön sieltä joiden kanssa viihdyn. Zemppiä ja toivottavasti tästä oli hyötyä. Tuossa vielä suora linkki https: Vastaa alkuperäiseen viestiin Webcam chat? Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi.

Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä.

Tom Kankkonen Tom Kankkonen on Yleisradion ulkomaantoimittaja. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Koraanin perin pohjin tunteva Abbas haluaa oikaista islamiin liittyviä ennakkoluuloja. Filatov on aiemmin toiminut myös työministerinä ja SDP: Jos olet mies, niin kannattaa yrittää jutella naisten kanssa jossain muualla.

0 thoughts on “Live chat suomi suomalainen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *