Kova patti alapäässä sexi kuvia

kova patti alapäässä sexi kuvia

Siis ettei tarvinnut lääkkeitä, varoa istumista, maata sängyssä suurimpaa osaa ajasta yms. En ole syönyt keskussairaalassa käynnin jälkeen ollenkaan särkylääkkeitä no, yöksi otin yhden varmuuden vuoksi, ettei tarvitse herätä yöllä, vaikka kipuja ei ollutkaan.

Patti ei ole yhtään kipeä, vain hieman arka kohdista, joista se on avattu. Alapäässä on nyt kaksi pientä viiltoa, toinen terveyskeskuksessa tehty ja toinen keskussairaalassa tehty. Molemmista vuotaa nyt vähän veristä, rusehtavaa nestettä, mutta se kai on normaalia.

Loputkin patin sisällöstä kai pääsee nyt ulos. Turvotus on laskenut paljon ja pystyn istumaan ja kävelemään hyvin vähän pitää vielä varoa. Hieman leikkauskohdat hankaavat vielä kävellessä, mutta eivät onneksi paljon. Myös emättimestä tulee vähän limaista, rusehtavaa ainetta, mutta nyt patin laskeuduttua sitä on helppo puhdistaa. Suihkuttelen alapäätä viileällä vedellä monta kertaa päivässä, jotta pysyy puhtaana. Onkohan tuo emättimestä tuleva ""lima"" ihan normaalia?

Minulta nimittäin tulee sitä usein emättimestä normaalistikin viikko kuukautisten jälkeen. Olen ajatellut, että silloin emätin tavallaan puhdistaa itseään kuukautisten jälkeisistä ""möhnistä"" ja ehkä tampoonien ""jämistä"" emättimessä. Olenkohan ihan hakuteillä, vai voiko kyse olla tästä? Voikohan tampoonien käytöllä olla yhteyttä rauhasen tulehtumiseen? Toivottavasti tämä nyt tästä paranee ja toivoisin todella leikkausta, ettei tarvitsisi koko ajan jännittää, että milloin rauhanen tylehtuu uudestaan, vaikka siellä ulkomailla.

Kirjoitan tähän, mitä muistan neljän vuoden takaisesta leikkauksesta. Minun sanottiin pääsevän kotiin jo samana iltana. Leikkauksen piti olla jo aamupäivällä, mutta se siirtyi iltapäivään, sillä väliin tuli äkillisempiä naistentautien leikkauksia, kuten kohdunulkoisia raskauksia ja joku sektio ym.

Se oli sovittu pari kuukautta etukäteen. Jännitin leikkausta tosi paljon. Sain rauhoittavan lääkkeen jo hyvissä ajoin ja puin sairaalapaidan. Sitten vain lepäilin sängyllä ja odottelin, että minut tullaan hakemaan. Leikkaussalissa hoitajat auttoivat leikkauspöydälle ja anestesiologi kertoi, että pian nukahdan.

Sitten seuraava mielikuvani olikin, että herään tokkuraisena ja alapäähän sattuu kamalasti. Muistin, että ai niin, minut on leikattu. Vieressä makasi nuori nainen, jolle tultiin kertomaan, että hän oli saanut sektiolla kymmenen pisteen poikavauvan. Se oli aika liikuttava tilanne. Minulla oli tosi paha olo ja kun hoitaja tuli viereen, sanoin että taidan pian oksentaa. Pyysin saisinko pahoinvointilääkettä, kun olin kuullut että sitä kannattaa pyytää, jos ei halua oksennella. Hoitaja antoi lääkettä suoneen.

Sitten minut tultiinkin jo hakemaan osastolle. Olin ihan tokkurassa ja heikotti ja sattui. Tippaletku ahdisti enkä voinut katsoa sitä tai liikuttaa kättä. Yritin olla välittämättä siitä. Onneksi se otettiin pian pois ja hoitaja patisteli heti huoneessa nousemaan istumaan ja syömään jotakin. Hän kertoi, ettei leikkaus ollut mennyt ihan niin kuin piti eli joku suoni oli auennut ja sitä oli pitänyt tyrehdyttää ja poltella pitkään kiinni.

Patti oli saatu kokonaaan pois, mutta minulle oli jouduttu antamaan jotakin vahvaa kipulääkettä, joka aiheutti pahaa oloa. Näin myös jonkinsortin hallusinaatioita parin tunnin ajan, mikä oli aika ikävää. Minua sattui ihan kamalasti ja kysyinkin, että onko synnytyksen jälkeen tällä tavalla kipeä alapää, jos on tehty episitomia.

Hoitaja nauroi, että kyllä siinä varmasti samaa kivun tunnetta on. Kävin itse vessassa ja pissaaminen kyllä onnistui, mutta alapää tuntui tosi turvonneelta ja kamalan kipeältä. Ajattelin, että tuleekohan tuosta koskaan normaalia. Aloitin haavan suihkuttelun heti. Illalla sitten poikaystäväni tuli katsomaan ja hakemaan minua. Petyin, kun en päässytkään kotiin.

Se johtui siitä, että leikkaus oli siirtynyt niin myöhäiseen iltapäivään eikä operaatio ollut mennyt ihan suunnitelmien mukaan, kun verta oli tullut liikaa ja vahvat lääkkeet oli pitänyt ottaa käyttöön. Nukuin kahden hengen huoneessa nelikymppisen naisen kanssa, jonka toinenkin munanjohdin oli vaurioitunut keskenmenossa.

Hän oli todella surullinen. Oma vaiva tuntui häneen verrattuna tosi mitättömältä. Yö meni vähän levottomasti nukkuessa ja osan ajasta juttelimme, sillä molemmilla oli kipuja. Meille annettiin vuorotellen kipulääkettä. Nouseminen pissalle sattui ja kääntyminen sattui ja muutenkin tuntui, että oli aika ikävä olo.

Seuraavana aamupäivänä pääsin kotiin. Pidin kotona hameita ja suihkuttelin haavaa. Pari kertaa jouduin käymään näyttämässä haavaa, sillä uskoni meinasi loppua paranemiseen. Silloin oli vielä kesä. Sain viikon sairaslomaa töistä ja nyt tuntuu, että olisi ollut hyvä olla toinenkin viikko pois töistä.

Ei muuten, mutta haavasta valui verensekaista kudosnestettä ja sain olla sidettä vaihtamassa ja huuhtelemassa vessassa tosi usein. Olin lisäksi jotenkin poikki kokemastani, sillä se oli eka leikkaukseni. Tikit sulivat itsekseen haavaan ja vähitellen se alkoi parantua, mutta kyllä se vei useita kuukausia ennen kuin oli edes vähän normaalimman tuntuinen.

Haava oli pitkään tunnoton, varmaan noin vuoden, mutta sitten haavan ympärystä se tokeni ennalleen. Toisaalta jo parin viikon jälkeen kävin urheilemassakin kevyesti. Seksiä pystyin ajattelemaan vasta useamman viikon jälkeen.

Varovasti sekin lähti taas liikkeelle. Peilillä katsoessa hirvitti, että tuleeko tuosta enää koskaan entisenlaista. Mutta tuli siitä eli nyt enää ei oikeastaan edes huomaa, että mitään olisi leikattukaan. Leikkauksesta onkin kyllä jo neljä vuotta. Tuosta tilanteesta mikä nyt on, saat jo vähän osviittaa siitä, mikä tuntuma on leikkauksen jälkeen.

Se on kyllä tosi kipeä, sen voin sanoa ja siitä varoittaa lääkärikin, sillä alapäässä on paljon hermoja ja verisuonia. Kivun kuitenkin kestää kun tietää, että sen jälkeen patti ei enää koskaan tulehdu, kun se on poistettu.

Minullakin oli rusehtavaa vuotoa ihan kuin emättimestä tulevaa silloin, kun oli noita tulehduksia päällä ja haavaa oli avattu. Ihmettelin, miten mönjää tulee ihan kuin syvempääkin kuin haavasta, mutta voi olla se oli vain haavasta.

Kai se on normaalia ja kuuluu tuon taudin kuvaan. En kysynyt koskaan keneltäkään, mutta ei ole sen jälkeen ollut sellaista kun patti otettiin pois.

Suihkuttele vain nyt ja nuku esim. Minäkin mietin, voisiko tamponien käytöllä olla yhteyttä tulehdukseen, sillä minullekin se iski useimmin kuukautisten jälkeen.

En muistanut sitä lääkäriltä kysyä. Se kuitenkin kerrottiin, että joillakin tulehdus tulee ja joillakin ei eikä oikein tiedetä, miksi jotkut ovat alttiimpia. Itse huomasin myöhemmin että aina jos olin jotenkin väsynyt ja stressaantuneempi, niin eiköhän taas alkanut patti turvota ja tulehtua. Toivottavasti tästä oli apua. Leikkaus ei ole suurten leikkausten rinnalla paha. Ja sen kestää tosiaan, kun tietää, ettei sen jälkeen enää tulehdusta tule.

Kiitos kun jaksoit vastata! Kuulostaapa kamalalta tuo leikkaus Ei ollut mitään tautia, oli ja tuli jostain.

Todennäköisesti joku ärtynyt rauhasjutta tai jotain. Helkkarin kipee mutta häviää pian! Alkaa vaan ahistaa aina sillon ku tulee tällanen, ennenku se taas häviää.

Eli pelkään et on joku sp-tauti, vaikka en usko et tuo mies on missään vieraissa käynyt todellakaan. Kasvaako teillä sisemmissä huulissa karvoja jos kerta joudutte sieltä ajelemaan niin että ärtyvät: Ettei vaan olisi Bartholinin rauhasen tulehdus. Kuinka monta sanaa on lauseessa: Luonnos tallennettu Luonnos poistettu. Veera ei jaksa katsoa telkkaria, vaan sanoo isälle menevänsä nukkumaan.

Isän ilme oli kysyvä, mutta Veera sai puristettua sen verran hymyä, ettei isä sano mitään. Matikan koe vain oli jännittänyt päivällä, eipä tässä muuta. Veera vetää peiton päänsä yli ja avaa kännykällä Googlen. Otsikoissa pyörivät vauvapalstan keskustelut. Ei sanaakaan syövästä, mutta sen sijaan uusia huolia; paise, tyrä, visvasyylä. Googlen osumista yhden otsikko kiinnittää Veeran huomion. Patti alapäässä — Siirry nettivastaanotolle — Väestöliitto. Linkin takana Veeraa nuorempi tyttö kysyy alapään patista.

Joku on vastannut hänelle asiallisesti ja rauhoittavasti. Vastauksesta tulee turvallisempi olo kuin vauvapalstan keskusteluketjuista. Veera pohtii hetken ja päättää lähettää palstalle oman kysymyksen. Nimimerkki Veera on varattu. Veera katsoo jalkopäässä kerällä nukkuvaa kissaa ja yrittää uutta tunnusta: Veera on kirjoittanut kysymyksensä.

Olen 14 vuotias tyttö. Veeralla on tavallinen koulupäivä. Hän käy välitunnilla kouluterveydenhoitajan oven takana.

Ei heti tarvi rynnätä jokaista paisetta näyttämään. Olet aikuinen, ei vanhemmat saa tietää. Vaikka voisit kyllä äidille kertoa, ei siinä mitään hävettävää ole. En ole ollut yhdynnässä, joten mikään sukupuolitauti se ei ole. Luulen, että se on turvonnut Bartholin rauhanen. Odottelen vielä viikon, jos se häviäsi itsekseen kuten ne kuulemma usein tekevät , mutta jos tilanne ei helpota, niin menen lääkäriin.

Luin englanninkieliseltä sivustolta, että vaivaan voisi auttaa istumakylvyt ja rauhasen hautominen lämpimällä pyyhkeellä, jotta tiehyet rauhasessa alkaisivat taas toimia normaalisti.

Onko kenelläkään kokemusta tästä? Itse kokeilin jo pyyhkeellä ja painelinkin pattia sormilla, mutta en huomaa mitään eroa Onkohan patin paineleminen hyvä vai paha asia? Moi, minulta on leikattu toinen Bartholinin rauhanen pois, sillä se tulehtui kunnolla monta kertaa. Jouduin varmaan kuusi kertaa antibioottikuurille ja patti jouduttiin tyhjentämään. Se oli raskasta aikaa. Yritin joskus hautoa turvonnutta rauhasta, muttei se auttanut. Kerran se puhkesi itsekseen ja taas jouduin sitten lääkekuurille.

Voi olla, että se vetäytyy itsekseen takaisin ja tulehdus lakkaa. Mutta antibiootinkin siihen saa, jos oikein tulehtuu. Sitten et kyllä paljon enää kotona viihdy, vaan otat helpottuneena vastaan piikin, jolla se puudutetaan ja sitten tyhjennetään. Tsemppiä, että pääsisit vähemmällä kuin minä olen päässyt. Jouduin kävelemään paljon eilen ja nyt patti on isontunut ja kipeä Kuuma vesi ja patin hierominen kuumalla pyyhkeellä auttaa hieman, mutta patti ei silti tunnu laskevan.

Odotan maanantaihin asti ja soitan sitten maanantaina lääkäriin, jos mitään ihmeparantumista ei tapahdu Toivottavasti saan sen sitten antibiooteilla hoidettua pois, koska en haluaisi sitä puhkaistavan, koska se sitten kuulemma uusii helposti Minullakaan ei joka kerran puhkaistu pattia, mutta ehkäpä se että ekan kerran se oli niin järkyttävän turvonnut ja täynnä mätää vaikutti siihen, että se se puhkaistiin ja sitten tulehdus aina uusi. Jos maanantaina saat lääkkeet, niin voithan ehdottaa, että sitä ei puhkaistaisi, jos se kerran uusii sitten helpommin.

Voimia paljon, tiedän tasan tarkkaan miten ikävältä tuo tuntuu. Kavereistani kenelläkään ei ole ollut tuota rauhastulehdusta eikä se ole kai kovin yleinen, muttei ihan harvinainenkaan eli kyllä sulla on kohtalotovereita. Välillä olen miettinyt, että mitä jos tuo toinenkin puoli keksii vielä joskus tulehtua.

Hei, Kipu kävi niin kamalaksi, että soitin päivystykseen ja menin lääkäriin Siellä lääkäri päätti leikata sen auki ja syvältä sai leikatakin, ennen kuin mätä tuli ulos Sain antibiootteja ja toivon, että se ei uusisi ja kaikki mätä tulisi nyt ulos. Olisiko mitään vinkkejä, miten saisin mädän parhaiten pois? Minun käskettiin suihkutella aluetta, kannattaakohan sitä painellakin? Ja ""availla"" haavaa, että mätä pääsee ulos? Jos se uusii tämän jälkeen, niin haluan, että se leikataan En halua tätä kipua enää.

Mikään ei ole koskaan sattunut näin paljon. Hei, hyvä että kävit lääkärissä, sillä tulehdus voi mennä tosi pahaksi. Itse sinnittelin eka kerran niin pitkään, että olin jo korkeassa kuumeessakin tulehduksesta ja lääkäri oli suorastaan vihainen ja peloitteli, että jos iso paise räjähtää sisäänpäin siitä voi pahimmillaan tulla verenmyrkytys.

No, mutta unohdetaan tuo pelottelu, sillä sulla on nyt kaikki hyvin ja olet saanut lääkkeet. Itse koin, että kun patti oli tyhjennetty, minun ei tarvinnut enää sitä puristaa tms.

Suihkuttelin vain ja yritin olla kotosalla ilman housuja, ettei se hautuisi. Lääke alkoi purea niin pian, ettei uutta mätää ehtinyt tulla. Toisenkin kerran selvisin vielä tulehduksesta hyvin ja patti laskeutui kokonaan pois.

Sitten sattui lääkäri, joka ei tyhjentänyt pattia, vaan antoi vain lääkekuurin. Sen jälkeen patti jäi pysyvästi koholleen ja yritti aina tulehtua uudelleen. Joitakin kertoja se tekikin sen ja sitten välillä tyhjennettiin, joskus ei. Kun tulehdus oli tullut monta kertaa, sain lähetteen sairaalaan, jossa lääkäri tutki sen ja määräsi rauhasen poistettavaksi. Eli kannustan sinua kyllä vaatimaan rauhasen poistoa, jos uusi tulehdus vielä tulee. Nyt jälkeenpäin tekisin itse niin enkä kituuttaisi useita tulehduksia ja useita antibioottikuureja vuodessa.

Mutta toivotaan, että tuo jäi viimeiseksi tulehdukseksi sinulla. Mielestäni kannattaa jättää patti nyt rauhaan eli ei puristella Paljon voimia ja kysele vain, jos haluat tietää jotakin. Tuo vaiva oli minullekin elämäni sietämättömimpiä.

Lapsuuden korvatulehdukset olivat kyllä myös pahoja. Terveyskeskuslääkäri ei tyhjentänyt pattia kunnolla, joten antibiooteista huilimatta se turposi ja turposi uudelleen, kunnes kipu oli niin kamala, että viime yönä oli pakko soittaa ambulanssi ja mennä keskussairaalaan. Siellä lääkäri tyhjenti patin uudestaan ja nyt toivon, että lääkkeet purevat ja tämä menee ohi. Voiko rauhasta leikata jos se on tulehtunut, vai pitääkö odottaa, että se paranee"" ensin?

Kuinka paljon aikaa sinulla oli tulehdusten välillä? Olen lähdössä heinäkuussa koko kuukaudeksi ulkomaille ja en halua, että se tulehtuu siellä kesken matkan Joten mielelläni haluaisin, että patti poistettaisiin Oliko laikkauksesta toipuminen kivuliasta ja kauan siitä paranemiseen meni? Kiitos kun jaksat vastailla! Yllättävää, terveyskeskuslääkäri ei hoitanut hommaansa! No moi ja voi kökkö sentään. Mullekin kävi joillakin kerroilla niin, ettei pattia saatu tyhjäksi kunnolla ja vasta antibiootti paransi sen kunnolla.

Hän kyseli, miten se oli tyhjennetty edelliskerralla ja yritti tosi kivuliaalla tavalla ronkkia pattia. Lopulta hän sanoi, ettei saa siitä märkää pois. Hän yritti vielä kysellä, miten muut olivat tehneet operaation. Sanoin, etten kyllä voinut katsoa, sillä makasin selälläni ja yritin sietää kipua, eikä kai taida olla velvollisuutenikaan opetella niitä operaatioita, kun olen sentään vain potilas.

Noita lääkäreitä on näköjään monenlaisia. Otin silloin sitten kunnolla särkylääkettä ja yritin kestää. Mutta hyvä että sinulla patti nyt tyhjeni kunnolla. Otathan särkylääkettä niin jaksat odottaa tulehduksen laskemista. Minulla oli aikaa tulehdusten välillä useita kuukausia, alussa varmaan 5 kuukauttakin, mutta sitten kun alkoivat tulla useammin niin lopulta tuntui, että rauhanen meinasi vähän väliä tulehtua ja oli jotenkin puolitulehtuneessa tilassa.

Sitten vasta tajusivat leikata, kun olin ties monettako kertaa lääkärissä ja sanoin, että tämä pallukka ei enää edes laske tulehdusten välillä vaan pysyy tuollaisena koko ajan. En tietysti itse osannut leikkausta ehdottaa. Silloin sanottiin, että rauhasta ei voi leikata jos se on tulehtunut.

Minua jännittikin ennen leikkausta, että jos se ehtii taas tulehtua ja sitten leikkaus siirtyy, mutta onneksi se saatiin pois. Eli ei saa käsittääkseni olla tulehdusta, kun leikataan. Suosittelen, että vaadit leikkausta jo nyt eli tilaat uuden ajan, jossa sanot, että haluat rauhasen pois, sillä tiedät, että siitä voi tulla riesa ja sinulla on jo tarpeeksi traumaattiset kokemukset ekan tulehduksen kanssa. Tai viimeistään sitten vaadit leikkauksen, jos se tulehtuu uudelleen, mitä emme tietenkään toivo.

Leikkaus on pieni operaatio noihin kipuihin verrattuna. Yhä vaan jaksamista toivottelen. Kertoilehan, miten toipuminen alkaa edistyä. Voisit aloittaa ne itsenäisesti heti, jos oireita alkaa ilmaantua. Itse lukuisten maiden terveyspalveluja käyttäneenä voin todeta, että hyvin niissäkin palvellaan eli ei kannata hätääntyä jos joutuu lääkäriin tuon takia muuallakin kuin Suomessa Kertoisitko hieman lisää tuosta leikkauksesta? Oliko sinulla kovia kipuja leikkauksen jälkeen ja kauanko meni aikaa, jotta pystyit olemaan leikkauksen jälkeen ihan normaalisti?

Siis ettei tarvinnut lääkkeitä, varoa istumista, maata sängyssä suurimpaa osaa ajasta yms. En ole syönyt keskussairaalassa käynnin jälkeen ollenkaan särkylääkkeitä no, yöksi otin yhden varmuuden vuoksi, ettei tarvitse herätä yöllä, vaikka kipuja ei ollutkaan. Patti ei ole yhtään kipeä, vain hieman arka kohdista, joista se on avattu. Alapäässä on nyt kaksi pientä viiltoa, toinen terveyskeskuksessa tehty ja toinen keskussairaalassa tehty.

Molemmista vuotaa nyt vähän veristä, rusehtavaa nestettä, mutta se kai on normaalia. Loputkin patin sisällöstä kai pääsee nyt ulos. Turvotus on laskenut paljon ja pystyn istumaan ja kävelemään hyvin vähän pitää vielä varoa. Hieman leikkauskohdat hankaavat vielä kävellessä, mutta eivät onneksi paljon.

Myös emättimestä tulee vähän limaista, rusehtavaa ainetta, mutta nyt patin laskeuduttua sitä on helppo puhdistaa. Suihkuttelen alapäätä viileällä vedellä monta kertaa päivässä, jotta pysyy puhtaana. Onkohan tuo emättimestä tuleva ""lima"" ihan normaalia?

Minulta nimittäin tulee sitä usein emättimestä normaalistikin viikko kuukautisten jälkeen. Olen ajatellut, että silloin emätin tavallaan puhdistaa itseään kuukautisten jälkeisistä ""möhnistä"" ja ehkä tampoonien ""jämistä"" emättimessä.

Olenkohan ihan hakuteillä, vai voiko kyse olla tästä? Voikohan tampoonien käytöllä olla yhteyttä rauhasen tulehtumiseen? Toivottavasti tämä nyt tästä paranee ja toivoisin todella leikkausta, ettei tarvitsisi koko ajan jännittää, että milloin rauhanen tylehtuu uudestaan, vaikka siellä ulkomailla. Kirjoitan tähän, mitä muistan neljän vuoden takaisesta leikkauksesta.

Minun sanottiin pääsevän kotiin jo samana iltana. Leikkauksen piti olla jo aamupäivällä, mutta se siirtyi iltapäivään, sillä väliin tuli äkillisempiä naistentautien leikkauksia, kuten kohdunulkoisia raskauksia ja joku sektio ym. Se oli sovittu pari kuukautta etukäteen. Jännitin leikkausta tosi paljon. Sain rauhoittavan lääkkeen jo hyvissä ajoin ja puin sairaalapaidan. Sitten vain lepäilin sängyllä ja odottelin, että minut tullaan hakemaan. Leikkaussalissa hoitajat auttoivat leikkauspöydälle ja anestesiologi kertoi, että pian nukahdan.

Sitten seuraava mielikuvani olikin, että herään tokkuraisena ja alapäähän sattuu kamalasti. Muistin, että ai niin, minut on leikattu. Vieressä makasi nuori nainen, jolle tultiin kertomaan, että hän oli saanut sektiolla kymmenen pisteen poikavauvan. Se oli aika liikuttava tilanne. Minulla oli tosi paha olo ja kun hoitaja tuli viereen, sanoin että taidan pian oksentaa. Pyysin saisinko pahoinvointilääkettä, kun olin kuullut että sitä kannattaa pyytää, jos ei halua oksennella.

Hoitaja antoi lääkettä suoneen. Sitten minut tultiinkin jo hakemaan osastolle. Olin ihan tokkurassa ja heikotti ja sattui. Tippaletku ahdisti enkä voinut katsoa sitä tai liikuttaa kättä. Yritin olla välittämättä siitä. Onneksi se otettiin pian pois ja hoitaja patisteli heti huoneessa nousemaan istumaan ja syömään jotakin. Hän kertoi, ettei leikkaus ollut mennyt ihan niin kuin piti eli joku suoni oli auennut ja sitä oli pitänyt tyrehdyttää ja poltella pitkään kiinni.

Patti oli saatu kokonaaan pois, mutta minulle oli jouduttu antamaan jotakin vahvaa kipulääkettä, joka aiheutti pahaa oloa. Näin myös jonkinsortin hallusinaatioita parin tunnin ajan, mikä oli aika ikävää. Oli kuitenkin niin kivulloista, etten pystynyt enempää puristamaan. Mikä tämä voisi siis oikeasti olla, jos ei kerta ole finni? En usko, että on mikään sp-tauti kuitenkaan. On ollut joskus ennenkin, ja nyt tämä viimeisin ilmaantui heti sheivaamisen jälkeen.

Työkalut Ilmoita asiaton viesti. Tuli siis ihan yhden yön aikana, ja on jo sellann herneen kokonen suunnilleen.

Eikä näytä samalta ku googlen kuvahaun visvasyylät. Kyllä minulla tulee silloin tällöin häpyhuulien sisäpuolelle finnejä, enkä usko että minulla mitään tautia olisi Finnit tulee siis näiden ulompien häpyhuulien sisäpuolelle, joskus tulee erityisesti karvojen ajelun jälkeen ulkopuolellekin.

Sisäpuolelle muutaman kerran vuodessa. Kondylooma ei välttämättä ole aina niin syyläisen näköinen Voi olla myös ihan finnin näköinen. Ei ollut mitään tautia, oli ja tuli jostain. Todennäköisesti joku ärtynyt rauhasjutta tai jotain.

Helkkarin kipee mutta häviää pian!

: Kova patti alapäässä sexi kuvia

Seksiä mikkeli sihteeriopisto forum Olin ihan tokkurassa ja heikotti ja sattui. Hei Noin viikko sitten minulle ilmestyi patti alapäähäni. Se lohduttaa ja kertoo, seuraa joensuu porno tuupi pahanlaatuiset syyt ovat hyvin harvinaisia. En kysynyt koskaan keneltäkään, mutta ei ole sen jälkeen ollut sellaista kun patti otettiin pois. Mullakin tuli yllättäen tälläinen patti ulkohäpyhuuleen ihon alle, noin 1 cm halkaisija ja melko pyöreä. Voisit aloittaa ne itsenäisesti heti, jos oireita alkaa ilmaantua. Minua jännittikin ennen leikkausta, että jos se ehtii taas tulehtua ja sitten leikkaus siirtyy, mutta onneksi se saatiin pois.
SUOMI RAKKAUS OMA KUVA PORNO 135
TALLINNA MITÄ TEHDÄ SEX MASSAGE SEX 745
Kova patti alapäässä sexi kuvia Erotiikka videot hairy pussy net
Huolestuttaa kyllä, mikä on. Veera tuijottaa paahtoleipää edessään ja miettii, onko tämä viimeisiä iltoja, kun he kolme, isi, veli ja hän istuisivat yhdessä iltapalapöydässä. Anna käyttäjätunnuksesi tai sähköpostiosoitteesi: Sitten vasta tajusivat leikata, kun olin ties monettako kertaa lääkärissä ja sanoin, että tämä pallukka ei enää edes laske tulehdusten välillä vaan pysyy tuollaisena koko ajan. Tsemppiä, että pääsisit vähemmällä kuin minä olen päässyt. Mikä tämä voisi siis oikeasti olla, jos ei kerta ole finni?

0 thoughts on “Kova patti alapäässä sexi kuvia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *