Ilotyttö varatut miehet

Tuo on ikuinen kysymys. Naisia huoritellaan ja lutkitellaan turhaan ja liikaa. Itse en sellaista harrasta, enkä ymmärrä miten ketään kiinnostaa toisen seksielämä niin paljon, että sitä edes haluaa kommentoida millään lailla. Naurettavinta tässä on se, että mä oon ilmeisesti huora monen mielestä sen takia, että oon suudellut useamman jätkän kanssa, edes harrastamatta seksiä. Sen verran peppukipeyttä tää aihe tuntuu aiheuttavan osassa demittäjistä niin väkisinkin alkaa miettimään, että mikä motiivi sen muiden ihmisten seksielämän tuomitsemisen takana oikein on.

Jos se ei sulta millään lailla pois kuinka monta miestä joku nainen panee niin voit varmaan sitten tyhjentävästi mulle selittää mikä ihme siinä sen seksielämässä niin paljon kuohuttaa: Voi jeesus kristus armahda. Kaikki kun ei tunnu tajuavan, että se kumppani on se joka sua pettää, ei kukaan kolmas osapuoli etenkin jos kyseessä on täysin tuntematon tyyppi. Niin totta joka sana! Siinä vaiheessa mun mielestä jokaisen kuuluis kuitenki kantaa sen verran vastuuta, ettei mee mukaa.

No niin varmaan kuuluis, mut ihmisiä harvemmin ihan vilpittömästi kiinnostaa tuntemattomien ihmisten asiat. Ja jos jonkun täytyy kantaa vastuu niin sen seurustelevan. Mut ilmeisimmin ollaan täst asiasta täysin eri mieltä, joten turha vääntää enää. Tässä mielestäni aika hyvä kirjoitus aiheen tiimoilta: Ei kannata kuunnella tollasii xxcc: Ne edustaa jotai muinaistepätasa-arvosta nainen on naiselle susi -ajatteluu.

En tajuu yhtää tollasta, mun puolesta kaikki saa tehä mitä tekee, kuha ei toista loukkaa. Must on väärin panna seurustelevan kanssa, mut ei se kestään huoraa tee. En mäkään tarkotuksella mitään varattua lähtis paneen, mutta en siltikään tajua miksi sellaiset ihmiset leimataan huoriksi.

Ja jos mun poikaystävä pettäis mua niin kyllä syyttäisin ihan sitä, enkä ketään random naista, koska ei se oo mulle mitään velkaa. Ymmärrän että oot katkera siitä että isäs lähti toisen naisen matkaan, mutta en silti menis sinuna tuomitsemaan ihmisiä jotka pussailee varattuja tms. En tiedä, en jaksa kiinnostua, enkä ole huomannutkaan mitään erityistä huorailua ja huorattelua demin ja yläasteen ulkopuolella.

Jos joku huora haluaa pitää mua huorana niin siinähän sitten olen huora. Koska yhdessäkään asiassa en puhu järkeä? Minä tulen kuule sellaisesta perheestä, jossa kodinrikkoja teki parhaansa saadakseen meiltä isän pois.

Totta kai syy oli Vaikea sanoa, mitä hän ajattelee. Mutta kun on jo avannut kotinsa oven ja haastateltava seisoo olohuoneessa ja molempia hermostuttaa, lienee parasta puhua suoraan.

Hän on ihan tavallinen, kolmekymppinen nainen. Kutsuttakoon häntä vaikka Katriksi. Mahtaako hän pohtia, kauhistelenko kuitenkin? Katri on tullut kylään, sillä hän on luvannut kertoa työstään, mutta tapaaminen omassa kodissa olisi tuntunut hänestä epämukavalta. En mie itteeni tai kehoani myy, kun mie olen asiakkaan kanssa.

Ihmiset haluaa tehä sitä, missä ne on hyviä. Tässä minä oon hyvä, Katri nyökkää. Opiskelijatyttö hakee seksiseuraa herrasmiehistä. Kutakuinkin näin kuuluu seuranhakuilmoitus, jonka perusteella asiakkaat ottavat Katriin yhteyttä. Ilmoituksessa ei saa sanoa suoraan, että kyse on maksullisesta seksistä — muuten internetsivun ylläpito poistaa sen. Asiakkaat osaavat kuitenkin lukea rivien välistä.

Katri kertoo tarjonneensa Rovaniemellä seksipalveluita noin 20 eri miesasiakkaalle viimeisen puolen vuoden aikana. Hän tapaa 0—4 asiakasta viikossa, kokopäivätyönsä ohella. Tienestiä sivutoimesta on kertynyt euroa kuukaudessa. Sillä, mitä tapahtuu, ei ole merkitystä. Paitsi jos haluaa jotakin erikoisjuttuja, kuten anaaliseksiä tai vaikka dominointia. Siitä menee 50 euroa ekstraa, Katri listaa.

Voisi kuvitella, että seksipalveluja hyödynnetään varsinkin silloin, kun halutaan kokeilla juuri niitä. Onko erilaisia fetissi-asiakkaita ollut paljonkin?

Musta ois kauhean kiva kokeilla kaikkea häröä. Pyllistellä kumppareissa tai jotain, Katri nauraa. Hän ei siis työskentele kotonaan, vaan asiakkaan luona, hotellissa tai jossakin muussa kohteessa, esimerkiksi autossa. Tätä turvallisuusasiaa mie en ole hirveän loppuun asti miettiny — että mitä jos joku käy päälle, hän myöntää.

Napautin hälle, että mie en kuuntele tuommosta puhetta. Olen ihminen, enkä mikään reikä. Tärkein Katrin turvatoimista kondomien ohella on oman intuition kuunteleminen. Hän valikoi asiakkaansa huolella. Tunnustelu alkaa ensimmäisestä sähköpostikontaktista ja jatkuu puhelimessa. Lopullinen ratkaisu siitä, toteutuuko akti, tapahtuu vasta ensitapaamisessa julkisella paikalla.

Katri ei epäröi vetäytyä tilanteissa, jotka saavat hänen hälytyskellonsa soimaan. Mielessäni välähtää, kuinka Katri punnitsi minua tapaamisemme alussa katseellaan. Hetki taisi olla haastattelun kannalta tärkeämpi kuin tajusinkaan.

Erityisesti yksi seksipalvelualaan liittyvä asia askarruttaa maallikkoja. Miten se oikein tehdään: Katrin asiakkaat ovat 30—vuotiaita miehiä. Suurinta osaa heistä Katri ei noteeraisi siviilissä, mutta se ei ole tehnyt työstä epämiellyttävää. Kohtelias käytös on oleellista ja se oikeastaan riittääkin minulle. Tapaamisen mennessä on aina pieni kiihottumisen tunne, kun tiedän asiakkaan tilanneen juuri minut. Katrin työskentelyssä on tärkeässä roolissa niin sanottu GFE-periaate.

Se on lyhenne englanninkielen sanoista Girlfriend Experience ja tarkoittaa tyttöystäväkokemusta. Jotkut paljastaa tosi vaikeita juttuja elämästään. Tässä työssä näkee suomalaisista miehistä puolen, jota en ole nähnyt omissa parisuhteissa. Sellaista avoimuutta ja herkkyyttä, Katri kuvailee.

Vaikka luulin tulleeni tähän haastatteluun avoimin mielin, en silti osannut odottaa moista lämminhenkisyyttä. GFE-tapaamisista lähtiessä on itelläkin voimaantunut olo, eikä välttämättä kaipaa kenenkään kosketusta vähään aikaan.

Katri käy kokopäivätyössä, eikä hänellä ole esimerkiksi huumeongelmaa tai velkoja. Joten, miksi tällainen sivubisnes? Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun hän tarjoaa seksipalveluita maksua vastaan. Ensimmäisen kerran Katri kokeili alaa vuotiaana. Terapiassa käydessäni hoksasin, että tein sitä vain, jotta en olisi yksinäinen.

Se oli järkyttävää ja aika häpeällistäkin tajuta. Olen kokenut yksinäisyyttä lapsesta asti ja se varmaan säilyy minussa läpi elämän. Mutta kun mie vertaan itseäni siihen vuotiaaseen, joka oli vielä oikeastaan aivan lapsi, niin olen ihan toisessa kypsyysasteessa ja mulla on tasapainoinen olo.

Tuo tulo olisi puhtaana omaan käteen. Hyvä, että ammatista saadaan asiallista tietoa. Muuten ollaan liikaa Räsäsen ja Biuden kaltaisten hysteeristen kukkahattutätien väittämien varassa.

Jalkapallon Mestarien liigan loppuottelu Kiovassa päättyi Real Madridin juhliin. Real voitti ottelun 3—1. Oulun Tervamaratonilla juoksijoita riitti kaikkiaan neljälle eri matkalle. Aurinkoinen sää veti tapahtumaan lähes 2 osallistujaa. Metsäpalo levisi paikoin latvapalona. Pelastuslaitos sai rajattua palon, mutta sammutustyöt jatkuvat pitkään.

Asumaton omakotitalo tuhoutui tulipalossa Siikajoella. Pelastuslaitos sai estettyä palon laajemman leviämisen viereiseen metsään. Metsäpalovaroitus on voimassa koko maassa lukuun ottamatta Utsjoen, Inarin ja Enontekiön kuntia.

Ruohikkopalojen vaara on suuri Pohjois-Lapissa. Suuri maastopalo työllistää pe­las­tus­lai­tos­ta yli yön Kalajoella — jäl­ki­var­tioin­ti kestää sun­nun­tai­aa­muun saakka Pohjois-Suomi Pohjois- Suomen uusia ylioppilaita. Pääkirjoitus Arki osoittaa EU: Kuinka äiti auttaa nuoria kesäkahvilan pe­rus­ta­mi­ses­sa Ritva Rundgren Kuvagalleriat Videot Blogit Tuoreimmat. Jumppapallo herättää koko vartalon — personal trainer julistaa jumppapallon etuja Hyvä Elämä. Hymyilevän motoristin kevätpäivään Oulussa osallistunut Pekka Rantala: Parasta on, kun pääsee ajelemaan pienille teille Oulu.

Runsas ja ko­ris­teel­li­nen on Oulun Ki­vik­ko­kan­kaal­la sijaitsevan kodin sisustus Koti. Juttutupa Lukijakuvat Lukijavideot Mielipiteet.

Katso sää- Sää- ja sade-ennuste Vaihda paikka Vaihda. Etusivu Kotimaa Seksityöläisen kaksi elämää. Ensin hän ajatteli työskentelevänsä alalla vuoden, mutta ala vei mukanaan. Lähetä vinkki, kuva tai video! Heikko taloustilanne kiihdyttää seksibisnestä Arkisto.

Uusimmat ensin Uusimmat ensin Vanhimmat ensin. Vastaa Ilmoita asiaton viesti. Seksityö ei ihan tyhmille sovi. Että ostaminen on laitonta mutta myyminen ei ole? Lauran moraali sallii moisen työn ja mikäpä siinä, voimia ja hyvää jatkoa hänelle. Näytä kaikki kommentit Real Madrid juhlii Mestarien liigan voittoa jälleen kerran Real jälleen Mestarien liigan voittaja, Liverpool-vahdilla sysimusta ilta — sankarina vaihtopelaaja Bale, joka sinetöi voiton saksipotkulla Kokemattomalle Suomelle avaustappio lentopallon Euroopan liigassa Kulotus levisi tulipaloksi Siikajoella, pieni talo tuhoutui palossa Kalajoella paloi metsää lauantaina Kapteenin maali palautti Fulhamin Valioliigaan Irlantilaiset äänestivät aborttioikeuden puolesta selkein lukemin - "Mahtavaa, mahtavaa, tämä päivä on mahtava".

Etusivulla nyt Real jälleen Mestarien liigan voittaja, Liverpool-vahdilla sysimusta ilta — sankarina vaihtopelaaja Bale, joka sinetöi voiton saksipotkulla. Tilaajille Parikymppinen Iikka Kivi sai helpotusta huonoon oloonsa rasistisista ajatusmalleista — "En voi ylpeillä menneisyydelläni", stand up -koomikko tunnustaa. Pohjois- Suomen uusia ylioppilaita Kevään ylioppilaat. Lukijoiden kesämenopelit esittelyssä Lukijoiden kuvat.

Kuinka äiti auttaa nuoria kesäkahvilan pe­rus­ta­mi­ses­sa Sähköinen Pohjoinen teollisuus Suosituimmat Tänään Tänään 1.

Lukija,siistit kattilat pelastin metallinkeräyksestä tarpeeseen myllyojalla! Enkeli tuo kultasiipi suojan ja turvan antaa Juttutupa Kuumin keskustelu nyt Orpo näpäytti Rinnettä punakapinasta viestiä Lue keskustelu.

Päivän tykätyin viesti Orpo näpäytti Rinnettä punakapinasta Sisällissota oli yritys vapautua sortovallasta. Osa kansasta ajatteli, että on parempi kuolla vapaana kivääri kädessä, k Jari ja sarjakuvat Jari Uutiset osastoittain Oulu

Ilotyttö varatut miehet -

Kannattaa olla muutakin työkokemusta, että voi elättää itsensä niissä töissä, jos seksityörahat ehtyvät. Minun mielestäni kenenkään ei kannattaisi kuunnella sinua. Minä en vittu tule koskaan ymmärtämään pettäjiä, mutta en myöskään niitä, jotka väkipakolla haluavat aiheuttaa jollekkin nainen panee escort nainen mieltä ja naida heidän kumppaniaan. Naurettavinta tässä on se, että mä oon ilmeisesti huora monen mielestä sen takia, että oon suudellut useamman jätkän kanssa, edes harrastamatta seksiä. Ilotyttö varatut miehet on kuitenkin se pahin tapa loukata toista ja siitä jää aina kiinni. Ja sun poikaystävä on vaan raukka uhri, kun vahingossa hyppäs huoran kelkkaan? Ennen kaikkea hän kokee saaneensa seksityöstä itsevarmuutta, vapautuneensa. Muisto puistattaa vielä pitkään jälkikäteen. Kun Lappiin tai Kanadaan suunnitellaan uutta kaivosta, rikastuksen aivot löytyvät Pohjois-Karjalan Outokummusta Lukemisto Katri, 30, työskentelee prostituoituna Rovaniemellä: Ne edustaa jotai muinaistepätasa-arvosta nainen on naiselle susi -ajatteluu.

Ilotyttö varatut miehet -

En saa aikaiseksi ottaa suhun yhteyttä tai yrittää lähestyä sua uudestaan. Ei siin just kerkee omille teilleen edes röökin ajaksi. Koska yhdessäkään asiassa en puhu järkeä? Koska ihminen on eläin ja historian saatossa on toiminut se systeemi että miehet vaan saa olla "helppoja", naiset ei. Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi! Parasta on, kun pääsee ajelemaan pienille teille Oulu. Aihe vapaa 'aloittaja vierailija

En koe olevani vieraissa vaan nautin miehen läheisyydestä. Naisen pitää kouluttaa mies sellaiseksi, että itsekin saa hellyyttä.

Omia ongelmiaan ei pidä lähteä pakoon, vaan selvittää ne. Mikset vaihtaisi miestä kokonaan. Se on loppujen lopuksi paras ratkaisu, erityisesti jos on lapsia, että eivät saa väärää kuvaa elämästä, että aina voi paeta ongelmia salasuhteeseen.

Pettämisestä jää loppujen lopuksi aina kiinni ja se on väärin. Hän on ymmärtäväinen kaikessa. Haluaisin tietää miten onnistuu salaiset tapaamiset, ettei jää kiini. Itse olen sinkku ja ymmärrän täysin salaiset suhteet. Tapailen naimisissa olevaa miestä luonani. Kukaan ei meitä häiritse saamme touhuta mitä milloinkin. Olen myös valmis kantamaan seuraukset jos jäämme kiini.

Kykenen menemään hänen vaimonsa eteen ja pyytämään anteeksi jos tämä kaikki paljastuu. Tiedän kuitenkin ettei siitä anteeksi saa koskaan. Mietityttää tämäkin asia 1. Tietysti jokainen tyylillään, mutta miusta naimisiinmeno on sellainen kaunis kahden ihmisen välinen sopimus yhteisestä elämästä onnen sekä kurjuuden ja surun hetkineen. Siinä luvataan olla uskollinen.. On olemassa onnellisiakin avioliittoja, joissa molemmat tekee työtä suhteen eteen, ja joissa makuuhuoneen puolella se oma kumppani riittää ihan hyvin.

Miksi olla edes naimisissa jos ei osaa olla uskollinen? Pettäminen on kuitenkin se pahin tapa loukata toista ja siitä jää aina kiinni. Tuntuu, että kaikki on nykyisin kyllästetty panemisella, valitettavasti. Mihin se rakkaus unohtui?? Vastaa alkuperäiseen viestiin Varatut miehet Näin sinkkuna ollessani en kaipaakkaan kuin varattuja miehiä. Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia.

Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Viesti on mainos tai massapostitus. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Lisätietoja merkkiä jäljellä. Oliko keskustelusta sinulle hyötyä? Olet poistumassa sivulta jota olet muokannut. Oletko varma, että haluat jatkaa? Katri ei epäröi vetäytyä tilanteissa, jotka saavat hänen hälytyskellonsa soimaan. Mielessäni välähtää, kuinka Katri punnitsi minua tapaamisemme alussa katseellaan. Hetki taisi olla haastattelun kannalta tärkeämpi kuin tajusinkaan.

Erityisesti yksi seksipalvelualaan liittyvä asia askarruttaa maallikkoja. Miten se oikein tehdään: Katrin asiakkaat ovat 30—vuotiaita miehiä.

Suurinta osaa heistä Katri ei noteeraisi siviilissä, mutta se ei ole tehnyt työstä epämiellyttävää. Kohtelias käytös on oleellista ja se oikeastaan riittääkin minulle. Tapaamisen mennessä on aina pieni kiihottumisen tunne, kun tiedän asiakkaan tilanneen juuri minut. Katrin työskentelyssä on tärkeässä roolissa niin sanottu GFE-periaate.

Se on lyhenne englanninkielen sanoista Girlfriend Experience ja tarkoittaa tyttöystäväkokemusta. Jotkut paljastaa tosi vaikeita juttuja elämästään. Tässä työssä näkee suomalaisista miehistä puolen, jota en ole nähnyt omissa parisuhteissa. Sellaista avoimuutta ja herkkyyttä, Katri kuvailee. Vaikka luulin tulleeni tähän haastatteluun avoimin mielin, en silti osannut odottaa moista lämminhenkisyyttä.

GFE-tapaamisista lähtiessä on itelläkin voimaantunut olo, eikä välttämättä kaipaa kenenkään kosketusta vähään aikaan.

Katri käy kokopäivätyössä, eikä hänellä ole esimerkiksi huumeongelmaa tai velkoja. Joten, miksi tällainen sivubisnes? Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun hän tarjoaa seksipalveluita maksua vastaan. Ensimmäisen kerran Katri kokeili alaa vuotiaana. Terapiassa käydessäni hoksasin, että tein sitä vain, jotta en olisi yksinäinen.

Se oli järkyttävää ja aika häpeällistäkin tajuta. Olen kokenut yksinäisyyttä lapsesta asti ja se varmaan säilyy minussa läpi elämän. Mutta kun mie vertaan itseäni siihen vuotiaaseen, joka oli vielä oikeastaan aivan lapsi, niin olen ihan toisessa kypsyysasteessa ja mulla on tasapainoinen olo. Terapian mainitseminen avaa mahdollisuuden tiedustella: Hän muistaa olleensa aina hyvin utelias seksin ja seksuaalisuuden suhteen, löytäneensä isän pornokätköt jo varhain.

Varhaisimmat muistot hapuilevasta itsetyydytyksestä ovat päiväkotivuosilta. Neitsyytensä hän kuitenkin menetti "vasta" vuotiaana. Mutta toisen koskemattomuutta voi loukata monella tavalla. Katrin isällä oli naissukupuolelle aivan erityinen nimitys: Samaa olen kohdannut myös aikuisena baarissa ja parisuhteissa.

Sovinismi on asia, josta tulistun helposti. Tässä työssä valta on minulla, ja tämä onkin tavallaan tietynlainen takaisinisku miehille. Että minäpäs käytän teitä vähän hyväksi, Katri virnistää. Katri työskentelee salanimen turvin, pimeänä.

Oikeastaan "Katri" on salanimen salanimi; lehtijuttua varten keksitty, jotta asiakkaat eivät tuntisi oloaan epämukavaksi. Seksipalveluiden tarjoaminen ei ole laitonta.

Katri voisi perustaa toiminimen ja maksaa työstänsä verot. Se ei kuitenkaan tule kysymykseenkään, ainakaan vielä toistaiseksi. Ajatus muiden ihmisten reaktioista on liian ahdistava. Vain muutama Katrin läheinen tietää hänen sivutoimestaan. He eivät tuomitse, ja se on äärimmäisen tärkeää. Hänen häpeällään on juuret naista halventavassa kotikasvatuksessa, mutta ennen kaikkea se on kulttuurillista. Kevytkenkäinen nainen on huora ja huora on alhaisin nainen mitä voi olla.

Suurimmalla osalla on tästä alasta käsitys, että olet tuolla kadunvarressa, panet ketä tahansa ja että sulla on kaikki mahdolliset seksitaudit. Rovaniemi on pieni kaupunki. Asiakkaille näyttäytyessään Katri ottaa riskin, että joku paljastaa hänet. Toisaalta anonymiteetti on tärkeää myös asiakkaille. Osa heistä on ukkomiehiä, joskaan ei enemmistö. Varatut miehet tulevat hakemaan Katrilta helpotusta ja lohtua, kun seksielämä kotona on tyrehtynyt.

Jos seksipalveluja katsottaisiin suopeammin ja lainsäädäntö sallisi, Katrin unelmana olisi perustaa jonakin päivänä oma ilotalo. Siellä vapaasta tahdostaan työskentelevät ammattilaiset toteuttaisivat asiakkaiden fantasioita kunnioittavassa hengessä ja turvallisuusriskit olisi otettu viimeisen päälle huomioon.

Alunperin Katri kiinnostui seksipalveluista tutustuttuaan Naapurintyttöä naidaan -blogiin, jossa prostituoituna työskentelevä suomalaisnainen kertoi avoimesti kokemuksistaan. On ihmisiä, jotka fantasioi huorien tappamisesta ja silpomisesta. Sitten on se henkinen puoli — että kestääkö tätä työtä oikeasti tehdä ja mitä sen jälkeen itsestään ajattelee.

Ei tarvi pelätä, että toinen tulee ihon alle. Ennen kaikkea hän kokee saaneensa seksityöstä itsevarmuutta, vapautuneensa. Mutta ujo naapurintyttö hänessä elää yhä, samoin satutetuksi tulemisen pelko. Maksetussa hetkessä raha suojaa sekä minua että asiakasta henkisellä tasolla. Että ihastuu ja tulee jätetyksi.

Ah, se tekee tästä helppoa, Katri hymähtää. Hän on valunut sohvallani lokoisaan asentoon, vaikuttaa tuntevan olonsa mukavaksi. Mikään keskustelussamme ei ole ollut kiusallista.

Katrin suhtautuminen seksiin on niin välitöntä, että huomaan oikeastaan hieman kadehtivani häntä. Kun saatan hänet kotitaloni alaovelle, saan hyvästiksi lämpimän halauksen.

Tuttavallinen hetki tarjoaa tilaisuuden esittää toive:. Prostituutio eli seksin myyminen ja ostaminen on Suomessa laillista. Asiasta säädetään rikoslaissa, järjestyslaissa ja ulkomaalaislaissa. Seksiä ei kuitenkaan saa ostaa alaikäisiltä tai muilta henkilöiltä, joiden on syytä epäillä joutuneen ihmiskaupan uhreiksi. Lisäksi palvelujen ostaminen ja tarjoaminen yleisellä paikalla on kielletty. Toisen henkilön prostituutiosta hyötyminen paritus on rikos. Siksi seksiä ei saa myydä kolmannen osapuolen palveluksessa tai pareittain työskennellen, vaan toimintaa on harjoitettava aina itsenäisesti, esimerkiksi toiminimen kautta.

Sekä laillista että laitonta seksikauppaa harjoitetaan Lapissa siinä missä kaikkialla muuallakin Suomessa, vahvistaa rikosylikomisario Jukka Haataja. Laittomaan seksikauppaan eli ihmiskauppaan on Haatajan mukaan äärimmäisen vaikeaa päästä kiinni, sillä uhrit eivät halua tai uskalla kertoa tilanteestaan poliisille.

Hän arvelee, että erityisesti ulkomaalaisten seksityöntekijöiden joukossa saattaa olla ihmiskaupan uhreja. Poliisin tietoon on tullut myös tapauksia, joissa on ilmennyt, että nuoret suomalaiset naishenkilöt ovat myyneet seksipalveluita ja saaneet vastineeksi huumausaineita. Juuri nyt Lapin poliisilla ei ole tutkittavanaan yhtään paritukseen tai ylipäänsä prostituutioon liittyvää juttua.

Valtaosa vapaaehtoisesti seksipalveluita tarjoavista tekee työnsä pimeästi. Kyse ei kuitenkaan ole halusta vältellä verottajaa. Pelätään, mitä siitä voi seurata itselle, selvittää Pro-tukipisteen toiminnanjohtaja Jaana Kauppinen. Pro-tukipiste on asiantuntijajärjestö, joka edistää seksi- ja erotiikka-alalla toimivien ihmisten sekä ihmiskaupan uhrien osallisuutta ja oikeuksia. Alalla ei ole työehtosopimusta saati ammattiliittoa.

Toiminta ei ole rikollista, mutta ei oikein hyväksyttyäkään.

0 thoughts on “Ilotyttö varatut miehet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *