Päivä vitun ählämit

päivä vitun ählämit

Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Paikkakunnat Etelä-Pohjanmaa Kauhava ählämit vittuun suomesta ählämit vittuun suomesta totuuuuuus Power Parkin työntekijä pahoinpiteli luokkaretkellä olleen lapsenvälittömästi lopputili. Rasset aisoihin Suomessa Euroopassa populistit riehuvat, mutta Suomessa heidät pannaan ruotuun.

Kauhavan rauta on umpiruosteessa Pelijätään mustia miehiä ja krapsutellaan omia munia, hyi olokohon. Hitlerin henki elää Kauhavalla. Vittuhunhan ne on painumaski, mutta sitte sä itket jotta ne vei sun naiset. Sellaiset naiset saavat lähteäkkin, jotka työttömiin sekaantuvat, sehan onkuin ikään afrikas ,naiset tekevät työt ja mihet harrastavat seksiä.

Lieksassa helpotti vokki haihtuu. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Homoista nyt puhumattakaan, suorastaan nautinnollista ku saa kampittaa sellasen kullinlutkuttajan maahan. Rasismi on ehkä ihmishistorian loistavin ajatusmalli. Varsinkin eugeniikka, jossa ihmiset jaetaan yli- ja ali-ihmisiin on täysin biologisten faktojen pohjalta tehty rotujaottelun malli.

Ei me kaikki olla saman arvoisia. Valkoinen rotu arjalaiset ovat luonnollisesti rotuluokittelun ylimpänä. Onko se edes mielipideasia? Ei ihminen valitse, syntyykö vammaiseksi, homoksi, tumma- tai vaaleaihoiseksi tai eri rotuiseksi. Uskonnonvapauttakin kannatan, mutta siinäkin on rajansa. En todellakaan pidä ulkomaalaista raiskaria tai tappajaa pahempana kuin suomalaista raiskaria tai tappajaa, vaan molemmat ovat törkeitä tekoja, teki sen kuka vaan.

Sama pätee "en tee töitä, koska saan tekemättä mitäänkin enemmän"-sossupummeihin, mutta sanon sen, että Suomeen ei pidä tuoda niitä, joita ei kiinnosta työskentely tai opiskelu vaan loisiminen tai rikoksien tekeminen, koska heitä on jo suomalaisissakin tarpeeksi.

Rasismia ei ole se, että sanoopi esimerkiksi ettei toisten tavaroihin saa koskea. Pitää ymmärtää, että säännöt koskee kaikkia. Mielestäni mustat ovat myös samanarvoisia siinä missä valkoisetkin.

Enemmän sääntö kuin poikkeus ja ajattelin että ihan normaalia toimintaa. Noista en nyt niin välittänyt, mutta kerran venailin yöbussia ja eräs tummaihoinen mieshenkilö tuli takaapäin ja työns sormet housuihin ja aloitti aggressiivisen klitoriksen hieromisen.

Kännissä, alaikäisenä ja hätääntyneenä juoksin rautatieasemalle ja nyin hihasta ensimmäistä vartijaa jonka löysin. Koko juttu päättyi siihen että vartijat käskivät miehen painua vittuun ja thats it. Nyt melkein vuotta myöhemmin ihmettelen miksei sitä tapahtumaa otettu vakavasti. Samainen vittupää pyörii vieläkin keskustassa. On, yks vanha röyhkimys lähti seuraamaa ja läpsäs perseelle, muutkin on seurailleet ja huudelleet jotain.. Tuli ensin juttelemaan pyysi numeroa jota en antanut.

Kertoi muuttaneensa vasta kaupunkiin ja halusi kaveria. Kerroin mulla olevan kiire kotiin. Pyysi kyytiä kotiin ja en todella suostunut, hän alkoi inttää " en mä sulle mitään tee" josta epäilyni heräsi.

Hän halusi saattaa mut parkkihalliin vievälle hissille, kielsin tietenkin. Hän silti seurasi ja syöksyi hissiin kun ovi oli menossa kiinni.

Yritti väkisin suudella ja kopeloida. Parkkihallin hissiaulassa ei heti ollut ketään näkyvissä ja huusinkin mutta mies kuiski korvaani "koske mun munaa, koske mun munaa". Onneksi näki parkkihallissa liikettä ja lähti pakoon. Tein rikosilmoituksen muttei tyyppiä saatu kiinni, hänen kasvonsa eivät näkyneet kunnolla valvontakameran kuvissa.

Niin tätä Demilogiikkaa taas. Olin 11, kun joku vanhempi setä seurasi minua kotikulmille asti kysellen suomeksi ja englanniksi kaikenlaista. Älysin onneksi jäädä väärän talon ovelle, ja siinä se kysyi minulta että "saanko suudella sinua". Vastasin ei ja menin rappukäytävään piiloon pitkäksi aikaa.

Sama toistui joitakin kertoja, tuli pyörällä milloin mistäkin vastaan. Lopetti kun kerran näki minut sukulaispoikani seurassa. En osannut kauheasti tuon ikäisenä pelätä, mutta jälkeenpäin ajateltuna ihan hullun kuvottavaa että joku -vuotias iskee silmänsä niin nuoreen.

S Olin nimittäin sen ikäisenä tosi lapsenpyöreä vielä. Vanhempana sain jonkun ihme stalkkerin, joka ei ollut luovuttaa ignooraamisesta huolimatta. Sitkeyspisteet kyllä kotiin tyypille.. Ikävää jos jollakulla menee tunteisiin, että "suomalaiset ällöt juntit" ovat ahdistelleet toisinaan jopa enemmän, kuin ulkomaalaiset: D kertoo aika paljon ihmisestä tuollainen reaktio.

Miks ei mua kukaan ahdistele missään? Tämä on rasissmi ei ulkomaalaiset ahdistele. Ei ole, eikä onneksi kukaan muukaan. Näytän varmaan paskaläjältä Otatko sä oikeesti ahdistelun jonkinlaisena kohteliaisuutena, että on hyvännäköinen ja saa huomiota? Vihervasemmistotyttöjen mielestä, vaikka heidät itsensä olisi raiskannut koko vinku-intian ja burundin joukkueet, suomalaiset miehet toki ahdistelee enempi.

Ei oo, eikä oo suomalaisetkaa. Viime kesänä ei ollut mitenkään uhkaava kokemus, mutta joku tummaihoinen englantia puhuva mies tuli juttelemaan mulle kun olin yksin ottamassa aurinkoa bikineissä.

Se ei meinannut lähteä millään, vaikka osoitin että haluan olla yksin. Ei sinänsä mitään pahaa, mutta tuli todella oksettava olo kun hän kysyi ikääni ja kun sanoin olevani 23, hän selkeästi jotenkin pettyi??

Päivä vitun ählämit -

Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Halutessasi voit jatkaa omalla vastuullasi.

Uskonnonvapauttakin kannatan, mutta siinäkin on rajansa. En todellakaan pidä ulkomaalaista raiskaria tai tappajaa pahempana kuin suomalaista raiskaria tai tappajaa, vaan molemmat ovat törkeitä tekoja, teki sen kuka vaan. Sama pätee "en tee töitä, koska saan tekemättä mitäänkin enemmän"-sossupummeihin, mutta sanon sen, että Suomeen ei pidä tuoda niitä, joita ei kiinnosta työskentely tai opiskelu vaan loisiminen tai rikoksien tekeminen, koska heitä on jo suomalaisissakin tarpeeksi.

Rasismia ei ole se, että sanoopi esimerkiksi ettei toisten tavaroihin saa koskea. Pitää ymmärtää, että säännöt koskee kaikkia. Mielestäni mustat ovat myös samanarvoisia siinä missä valkoisetkin. Rasistikortin vetäjistä en pidä.

Mun mielestä tuon kyseisen kortin vetäjät ovat itse pahimpia rasisteja. Maan, johon muuttaa, kulttuuriin pitää sopeutua eikä me heidän kulttuuriin. Mitä vittua nää kommentit tääl?? No ei todellakaan ole? Muuta sinne Afrikkaan mehmetties kanssa, jos ne on kerta niin parempia ihmisiä. Kannattaa olla rehellinen, jos haluaa paskaa niskaan. Valehtelin sitten, että asun poikaystävän kanssa, koska koin ton tilanteen hieman ahdistavaksi, ja vaikka ei olisikaan ollut mitään taka-ajatuksia niin sehän on vain valkoinen valhe, joka ei tule koskaan loukkaamaan ketään.

Mmm joskus joo et oltiin kaverin kaa kävelemässä ja jokku kiilas autolla meidän eteen. Ite jäädyin täysin ku alkoivat jo tulemaan sieltä ulos mut kaveri nappas musta kiinni ja tulin hetken vaan rättinä perässä ennenku hokasin alkaa itekki ottaa juoksuaskelia. Mentiin sit lähimpään taloon koputtelee sillee hyvin keskellä yötä, ja joku nuoripari joil oli skidei otti meiät sisälle siks aikaa et nää miehet lähti pois kun ne seuras meitä hetke ja sit jäi kytikselle.

Oli kyllä vähä turhan jännä paikka. Samoissa määrin kuin suomalaiset, tosin vähemmän ilkeästi ja "kohteliaammin" mielestäni on kohteliaampaa tulla tanssimaan viereen kuin tarttua perseestä kiinni suoraan ja örjästä jotai että hyvä kinkku.

Ulkomailla, lähinnä huutelua mutta kyllä aina keväällä suomessaki autot tööttää ja papat köhisee En jaksa edes kertoa jokaista tapausta. Tapahtui ehkä viikoittain vielä kun kävin ulkona.

Kysyttiin numeroa, osoitetta, irc-galleriaa. Haluttiin halailla ja lähmiä. Enemmän sääntö kuin poikkeus ja ajattelin että ihan normaalia toimintaa. Noista en nyt niin välittänyt, mutta kerran venailin yöbussia ja eräs tummaihoinen mieshenkilö tuli takaapäin ja työns sormet housuihin ja aloitti aggressiivisen klitoriksen hieromisen.

Kännissä, alaikäisenä ja hätääntyneenä juoksin rautatieasemalle ja nyin hihasta ensimmäistä vartijaa jonka löysin. Koko juttu päättyi siihen että vartijat käskivät miehen painua vittuun ja thats it.

Nyt melkein vuotta myöhemmin ihmettelen miksei sitä tapahtumaa otettu vakavasti. Samainen vittupää pyörii vieläkin keskustassa. On, yks vanha röyhkimys lähti seuraamaa ja läpsäs perseelle, muutkin on seurailleet ja huudelleet jotain.. Tuli ensin juttelemaan pyysi numeroa jota en antanut.

Kertoi muuttaneensa vasta kaupunkiin ja halusi kaveria. Kerroin mulla olevan kiire kotiin. Pyysi kyytiä kotiin ja en todella suostunut, hän alkoi inttää " en mä sulle mitään tee" josta epäilyni heräsi. Hän halusi saattaa mut parkkihalliin vievälle hissille, kielsin tietenkin. Hän silti seurasi ja syöksyi hissiin kun ovi oli menossa kiinni.

Yritti väkisin suudella ja kopeloida. Parkkihallin hissiaulassa ei heti ollut ketään näkyvissä ja huusinkin mutta mies kuiski korvaani "koske mun munaa, koske mun munaa".

Onneksi näki parkkihallissa liikettä ja lähti pakoon. Tein rikosilmoituksen muttei tyyppiä saatu kiinni, hänen kasvonsa eivät näkyneet kunnolla valvontakameran kuvissa.

Niin tätä Demilogiikkaa taas. Olin 11, kun joku vanhempi setä seurasi minua kotikulmille asti kysellen suomeksi ja englanniksi kaikenlaista. Älysin onneksi jäädä väärän talon ovelle, ja siinä se kysyi minulta että "saanko suudella sinua". Vastasin ei ja menin rappukäytävään piiloon pitkäksi aikaa. Sama toistui joitakin kertoja, tuli pyörällä milloin mistäkin vastaan. Lopetti kun kerran näki minut sukulaispoikani seurassa. En osannut kauheasti tuon ikäisenä pelätä, mutta jälkeenpäin ajateltuna ihan hullun kuvottavaa että joku -vuotias iskee silmänsä niin nuoreen.

S Olin nimittäin sen ikäisenä tosi lapsenpyöreä vielä. Vanhempana sain jonkun ihme stalkkerin, joka ei ollut luovuttaa ignooraamisesta huolimatta.

Sitkeyspisteet kyllä kotiin tyypille.. Euroopassa populistit riehuvat, mutta Suomessa heidät pannaan ruotuun. Ilkassa tänään; " Populistit yrittävät hallita mediaa provosoimalla Politiikan tutkija, Vaasan Innolabin uusi johtaja Mari K. Niemi kertoo, että populismi on valtaamassa Eurooppaa. Suomessa populistit otetaan mukaan keskusteluun, mutta heidän ei anneta enää dominoida sitä. Kauhavan rauta on umpiruosteessa. Pelijätään mustia miehiä ja krapsutellaan omia munia, hyi olokohon.

Etehenpäin ei kukaan uskalla kattua. Ja kilomeetrin päässä toinen mumma ja paappa. Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Paikkakunnat Etelä-Pohjanmaa Kauhava ählämit vittuun suomesta ählämit vittuun suomesta totuuuuuus

päivä vitun ählämit

0 thoughts on “Päivä vitun ählämit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *