Silja joululahjakortti suomityttö

Onks sul ikävä siljaa? Miks ette oo enää kaverei? Paljonko sun vuokra on nyt? Blondit, ruskeat vai punaiset hiukset? Mikä lemmikkieläin on kivoin? Mikä on parhain kirja jonka oot lukenu? Minkä merkkinen kamera sulla on? Ootko suunnitellu mitään loma matkaa? Ja ootko koskaan aatellu et värjäisit ruskeeks hiukset? Vieläkö oot tekemisissä Olivian ja Veeran kanssa? Mitkä on yleisimpiä ennakkoluuloja joita ihmisillä on susta? Idols, voice of finland tietenki et sulla ois hyvä lauluääni, entiiä onko: D BB, maajussille morsian vai joku tyylii suomitytöt new yorkissa: Dd ootko riippuvainen muista ihmisistä vai pystytkö iha helposti oleen vaik koko päivän iha omissa oloissas vaa kämpillä hengailemas?

Voisitko seurustella naisellinen naisen kanssa? Oletko enemmän miehiin vai naisiin päin vai yhtäpaljon molempiin? Entä sytyttääkö blondit vai brunetet enemmän? Millaisia hiuksia et koskaan haluaisi itsellesi?

Entä millaiset on unelmahiuksesi? Voisitko kuvitella eläväsi naisen kanssa koko loppu elämäsi? Ei mulla oikeastaan kysymystä ole, mutta oot hurjan kauniin näköinen tossa kolmannessa kuvassa jossa oot hyvin luonnollisen näköinen: Oot paljon vanhemman näköinen ilman sen suurempia meikkikerroksia, vaikka toki hirmuisen kahdehdittavan hyvin osaat tehdä esimerkiksi luomivärit! Oot hurjan kaunis, kaikkea hyvää! Mitä mieltä oot kurvikkaista tytöist? Miten kauan kesti oppii laittaa tekoripset noin hyvin, ku meitisl ei onnaa: Mitä mielt oo juutalaisit, muslemeist?

Ootka koskaan toivonut et et olis bi? Voisitsä ikinä muuttaa ulkomaihin? Mitä toivoisit jos sulla ois yksi toive,joka toteutuis?: Vastaan Jennin puolesta, mut ne eros Tahonkaa, nii kummatki ymmärtääkseni muuttaa siitä pois. Oon lukenu blogias jo kauan ja ennen silja esiintyi aika monessa postauksessa ettekö enää oo väleis?: Elikkä jälleen ois mahdollista kysyä multa mitä vaan ; Eli ihan kaikkea saa kysyä, mutta mä karsin sieltä sit ne joihin vastaan.

Siitä onkin aikaa kun viimeksi tälläsen oon tehnyt ja kun kaikki ei varmaan lue formspringiä, niin aattelin että tää ois ehkä kiva! Aikaa on kysellä tää ja huominen päivä: Lähettänyt Jenni klo Rakastan ulkona oloa ja leikkimistä, oli sitten talvi tai kesä.. Jalkkis on täällä aika suosittua. Odotan jo kovin, että lumet sulaa ja mudat kuivuu puistoista, että olisi taas kivempi pelata. Ulkona aika menee lasten kanssa paljon nopeampaa ja tekemistä on helpompi keksiä!

Niin ja saa tietenkin itsekin raitista ilmaa ja liikuntaa. V iisumia ei tarvitse Englantiin tai muihin EU-maihin, joten niihin on helppo lähteä au pairiksi.. USA, Australia tai Venäjä ovatkin sitten ihan eri juttu, niistä kannattaa ottaa selvää ennen lähtöä.

Yleensä siinä vaiheessa, kun on kaikki vaatteet päällä ja ollaan jo valmiiksi myöhässä koulusta, kuuluu että "mulla on pissahätä.. X ylitol purkkaakin kaipaan. Suomi taitaa olla ainoa maa, josta sitä saa? Pakkaa siis paljon mukaan ja pyydä tuttuja lähettämään lisää ;. Y stäviä, jotka jäävät kotimaahan tulee luonnollisesti kova ikävä. Au pairien on onneksi helppo ainakin täällä Englannissa löytää uusia kavereita muista auppareista. Mä olen tutustunut tosi moneen uuteen ihmiseen täällä, saanut paljon kavereita, mutta ystäviksi en laske vielä ketään.

Mulla menee normaalistikin aika kauan ennen kun voin sanoa ketään "ystäväksi", siis sanan oikeassa merkityksessä. Z ombi tuijottaa mua aamulla peilistä, ellen pian mene nukkumaan.

Ä itiä tulee tietty ikävä. Täällä ollessa alkaa arvostaa äitiä entistä enemmän, kun tajuaa kuinka hankalaa on saattanut olla kolmen lapsen hoitaminen samalla kun opiskelee tai käy töissä!

Onneksi me oltiin kilttejä lapsia ;. En voisi ikinä lähteä auppariksi maahan, jossa on ällöjä ötököitä, vaikka käärmeitä. Täällä näkyy vaan luonnottoman isoja hämähäkkejä, niitäkin vähemmän nyt talvella.. Olipas hankala keksiä sanoja johonkin kohtiin. Vastaan edelleen mielelläni kysymyksiin kosken mitä tahansa au pair -juttuihin liittyvään. Lähettänyt Jenna klo 0. Au pair , Englanti , lifestyle. Mulla on viime aikoina ollut ihan törkeän huono motivaatio pukeutua kivasti.. Suurin syy on varmaan tämä ilma, sillä täällä on nyt reilu viikon ajan ollut todella kylmä ja maassa on ollut lunta, eli siis loskaa ja märkää!

Luulin pääseväni täksi talveksi eroon lumesta, mutta ei.. Odotan jo niin kovin, että lumet sulais ja pärjäisi taas tennareilla ja nahtakilla! Toivottavasti helmikuun puolessa välissä olis jo sellanen ilma, kun Riikkakin tulee tänne.

Sais paljon kivempia asukuviakin kun ei tarttis laittaa vanhaa rumaa talvitakkia päälle. Keräsin tässä lämpimiä kelejä odotelessa pari toiveasua. Mulla on ollut jo kauan ostoslistalla joku kiva kolitsi, mieluiten jollain hieman erikoisemmalla printillä. Se yhdistettynä tiukkoihin farkkuihin, converseihin, reppuun ja pariin kivaan koruun tulee varmaan olemaan mun suosikkiasu ensi keväänä. Vähän kylmemmällä ilmalla asuun voi hettää päälle sitten nahtatakin ja päähän pipon.

Tupsupipoja tulee käytettyä vielä vähän keväämmälläkin, varsinkin jos jättää sen paksun huivin ja talvitakin kotiin.. Creepersit on muuten ihan pakko saada, harmittaa niin kovin kun jätin ostamatta sillon ennen joulua, kun haaveilin niistä..

Sillon bongasin New Lookin alesta kivat alle £20 ja nyt missään ei ole enää kokoja.. Onneksi tammikuu alkaa lähentyä loppuaan. Se on lokakuun lisäksi yksi vuoden pisimmistä ja ärsyttävimmistä kuukausista. Helmikuu menee aina nopeasti ja maaliskuussa onkin jo melkein kevät.. Tai täällä ainakin ; Saa, tai siis pitääkin, jo miettiä kevätvaatteita, vai mitä?

Tässä taas vähän instagram-kuulumisia viime viikolta.. Arvatkaa onko kiva lukea suomalaisia blogeja, kun melkeen kaikissa hehkutetaan kuinka ihana aurinkoinen pakkassää Suomessa on ollut viikonloppuna?

Ei, sillä täällä on tullut viimeiset kolme päivää lunta, eilen tosin vähän vähemmän, mutta lumi on kuitenkin pysynyt maassa. Perjantaina koko maa meni ihan sekaisin, kouluja suljettiin, lentoja peruttiin ja junat oli myöhässä. Mun elämää lumi ei toistaisesti ole vielä häirinnyt, mitä nyt kengät vähän kastuivat eilen..

Käytiin muutaman muun au pairin kanssa puistossa ihastelemassa jäätynyttä "järveä" ja leikittiin vähän lumisotaa! Sen jälkeen oltiinkin niin jäässä, että istuttiin melkein neljä tuntia kahdessa eri kahvilassa.

Oli kyllä hauska päivä! Illalla menin vielä pubiin Annan ja toisen suomalaisen au pairin, Sannin, kanssa. Ihan mukava ilta, vaikka kyllä huomasi, että jengi jää tälläisella ilmalla mielummin sisälle kun lähtevät ulos!

Pubeissa oli puolet vähemmän porukkaa mitä yleensä.. Tulin kotiin joskus yhden aikoihin ja sain unta varmaan kolmelta.. Edellisen yön kahdentoista tunnin yöunilla ei ole varmaan mitään tekemistä asian kanssa! Nousin joskus kahdeltatoista ja vieläkin väsyttää.. Voisin ottaa pienet päikkärit ja sen jälkeen suuntaan joogaan kaverin kanssa.

Ihanan rento sunnuntai siis tiedossa jälleen kerran ; Toivottavasti muillakin on! Au pair , Englanti , lifestyle , St Albans. Saatiin mahdollisuus aloittaa pieni yhteistyö Footwayn kanssa ja joku teistäkin hyötyy tästä yhteistyöstä. Mä ihastuin Footwayhyn jo viime syksynä, kun tilasin sieltä yhdet kengät. Tuleehan tuota risteiltyä ja rahaakin kuluu, mutta en lähde hakemaan pisteitä vaan lähtisin joka tapauksessa.

Olen aikanaan alkanut kulkea Siljalla silloin se oli vielä Silja, joten turha saivarrella nimestä ihan siksi, että pidän promenade-laivoja parhaina Itämerellä kulkevista laivoista. En ole katsonut aiheelliseksi vaihtaa yhtiötä, koska en ole missään vaiheessa kokenut huonoa palvelua tms. Pisteet tulevat sitten mukavan reissun kaupan päälle, ja on kivaa saada niillä ilmaisia matkoja.

Vaikka miten vääntäisi, tosiasia on, että jos kantaisin saman määrän rahaa kilpailijalle, en saisi samoja etuja vastineeksi. Miksi muuten tallinksiljalla joutuu maksamaan lahjakortista? Olisi kiinnostavaa tietää miksi saadakseen lahjakortin joutuu siitä maksamaan. Se tuli ihan pyytämättä ja maksamatta. Saivarteluasi, tai pitäisikö sanoa kiemurteluasi, on mukava lukea. Mitä muuten Viking Linellä joutuu maksamaan siitä?

Yrität olla hieman liian viisas näihin kuvioihin. En myöskään halua mitään kuluja tuon kortin hankinnasta kuten sinullakaan ei ole ollut. Miksi vedät viking linen mukaan tähän, en ole sanallakaan maininnut itse ko.

Kysyin ainoastaan mitä tuo kortti tulee maksamaan, en muuta. Jos olet vähääkään seurannut tätä palstaa, tuo hoonosoomi-valitus on useamman kerran esiintynty valitus. Minä en ole kyseisestä kortista maksanut senttiäkään. Pyysin myös puolisoani tarkistamaan tilinsä. Emme ole kumpikaan ostaneet Tallink Siljalta sellaista tuotetta tai palvelua, kuin lahkakortti. Silti se tuli postissa. Kun ostat tuotetta, tai palvelua joudut siitä yleensä maksamaan, joko käteisellä, pankkikortilla, luotolla, sekillä jne.

Mitään merkintää tälläisestä ei löytynyt. Joten, en osaa vastata sinulle mitä kortti maksaa. Sitä sinun pitää edelleen kysyä Tallink Siljalta.

Toivottavasti yhteisesti käyttämämme Silja nyt sentään pysyy pinnalla eikä uppoa! Olen seurannut palstaa ajoittain, en kovin tarkasti. Tässä ketjussa kuvittelen olleeni ensimmäinen, joka käytti hoonosoomi-ilmausta, vaikka en ole jokaista viestiä siltä osin tarkkaan tutkinut.

Sen lisäksi käsittelin omassa viestissäni varauksiin liittyviä sekoiluja Siljalla. Nyt lainaan sinun tekstiäsi edellisestä viestistäsi: Ehkä Siljan epäonnistuvia varauksia on käsitelty aiemminkin palstalla syytä ehkä olisi ollut Edelleen jää kalvamaan epäilys, että tällä kerralla kyse oli viittauksesta omaan tekstiini, vaikka ei suoraa lainausta.

Ja silloin ehkä oli kyse myös siitä, että kommentoit tekstiäni lukematta sitä kunnolla. Ehkä näin ei ollutkaan, varma en voi olla. Kaksi lainausta tästä uusimmasta viestistäsi: Keskusteleminen on sinulle "rähisemistä"? Siljan palvelun heikkouksista kertominen on "rähisemistä"? Entäpä nettikeskustelussa isojen kirjainten käyttö, joka yleensä ymmärretään huutamisena? Sehän ei ole rähisemistä? Minulle Silja ei ole niin tärkeä asia, ettenkö kestäisi lukea siitä sekä negatiivista että positiivista kirjoitusta esittämättä oletuksia toisten matkustajien ominaisuuksista.

Ei myöskään Viikkari, jota myös käytän. Johan kerroin, että se tuli postissa. Ei pitäisi olla niin vaikeaa käsittää. Olen kummankin yhtiön kanta-asiakas, mutta kummallakaan en ole vielä ehtinyt matkustaa. Että tältä pohjalta näkisin ainakin TS: Ja tuo kirjoituksesi viittasi suoraan siihen, ei välttämättä suoraan, mutta rivien välistä. Mielelläni lähden Tallinnaan 22 tunnin risteilylle, Tukholman matka on liian pitkä, ei hotsita lorvailla laivassa niin pitkää aikaa.

Tänne tuli kanssa vip silver lahjakortti, heti kirjeen avaamisen jälkeen menin nettiin varaamaan matkaa, mutta yllätysyllätys oli enään muutamia matkoja Tukholmaan jäljellä eikä Tallinnan matkojakaan hirveästi ollu viikonloppuina siis. Saatiin sitten onneksi tammikuulle varattua matka Tukholmaan B- hytissä, ilmaismatka jää jo siihen, jos otetaan kaikille neljälle buffet ruoat ja aamiaiset kummallekin suunnalle.

Joo näin on,aika huijjausta tuon siljan toiminta. Mutta eipä löydy ainuttakaan vapaata lähtöä viikonloppuna. Maksullisia alennusmatkoja näytti kyllä olevan. Niistä nopeimmat varaavat parhaat. Jätä ihmeessä lahjakorttisi käyttämättä jos ei kelpaa, eihän kukaan sillä pakota risteilemään!

Ilmanen risteily viikonlpuksi lukee kyllä lipussa Kannattaa tehdä pieni laskutoimitus ennenkuin alkaa itkemään omaa hitauttaan: Lahjakorttiahan ei kukaan pakota käyttämään viikonloppuna , huvittavaa aina tällainen nuukailu ja ahnailu. Itse asiassa on vain järjestelykysymys, voiko matkustaa arkena. Itse olen päivätöissä ma-pe, mutta olen voinut pitää vuosilomapäivän ja päässyt risteilylle.

: Silja joululahjakortti suomityttö

CINDY SUN HÄMEENLINNA YÖKERHO Mä oon yrittänyt nähdä täällä ollessa mahdollisimman paljon maata ja tutustua varsinkin sellaisiin paikkoihin, joihin Suomesta ei tulisi lähdettyä. Osaatko Ville keroa Viikkarin puhelinmyynnin hintoja? Täällä herään aina arkisin seiskalta ja harvoin "ehdin" nukkua päiväunia. Olen vaan katsonut Greyn Anatomiaa. Ei oo menny nallekarkit tasan: Itse sain vain silver-lahjan, ja se on kyllä täysin verrannollinen Viikkarilta tulleeseen.
Turku escort thaitytöt Webcam seksiä helsinki
Silja joululahjakortti suomityttö Kosteaa pillua erotick massage

Silja joululahjakortti suomityttö -

Se maistui hyviltä suklaakekseiltä, vanilijajäätelöltä ja suolapähkinöiltä. Käytiin loppumatkasta jossain puistossa ja siellä pääsi laskemaan tuollaisen rengasjutun kanssa. Pingviini sea life Aucklandissa. Itse asiassa on vain järjestelykysymys, voiko matkustaa arkena. Johan kerroin, että se tuli postissa. Paljon mahtuu kriteerejä minunkin kauneusihanteelleni, kun täydellisyyttä aletaan hipoa, mutta se ei missään nimessä tarkoita sitä, etteikö joku aivan toisen mallinen, näköinen tai luonteinen ihminen olisi todella kaunis juuri sellaisena kuin on. Viikkarille tuo yrityskauppa on ollut todellinen onnenpotku. Eilen oli jälleen kerran aika onnistunut pubi-ilta!

Minkä ikäinen olit ku se sai tietää? Kui vanha olit kui isi kuoli? Ootteko vielä siljan kanssa väleissä? Mitä meikkejä käytät ja minkä merkkisiä? Minkä ikäinen nyt oot? Wau näytät ihan superkauniilta tollasilla vähän luonnollisemmilla meikeillä! Miks sä et vastaa mun kysymyksii formspringis: Oon kysyny jo toisen kerran sitä samaa: Tykkäätkö uida kesällä meressä tai järvessä? Mitkä sun äitin ja isän nimet on? Kivoimmat tytön ja pojan nimet mitä voisit laittaa omille lapsillesi?

Oletko tehnyt mallin töitä? Jos et ole, oletko miettinyt niitä? Eli kiinnostaisiko sinua tehdä jonkinlaisia mallihommia? Tykkäätkö enemmän tyttömäisistä tytöistä vai poikamaisista tytöistä? Voisitko esim seurustella itsesi kaltaisen tytön kanssa, kun olet aika tyttömäinen? Mutta miten nopeasti pääsit isäsi kuolemasta yli tietenkään siitä ei kokonaan pääse koskaan, mutta niin että olit asian kanssa sinut ja unohtaako noin tärkeästä ihmisestä "perusjuttujakin" poismenon jälkeen mm.

Ootko sie ikinä aatellu värjää tukkaasi tummaksi? Ja ootko sie minkä ikänen? Tää on tosi henkilökohtanen eli ymmärrän jos et haluu vastata.

Mut mitä sun isälle tapahtu? Mitä piirteitä huomioit ihmisessä? Ja jos olet niin miksi, ja mihin se johti ja tuliko seurauksia? Ei siis tarvi kaikkii henkilökohtasii yksityskohtii alkaa selittää mut ees alustavasti voisitko kertoo?

Kerro 3 asiaa joista tykkäät ulkonäössäsi, ja 3 asiaa joista et tykkää. Siis ei sillä et olisit joskus sanonutkaan niin mut mietin vaan: Voisitko ikinä seurustella naisellinen tytön kanssa, kun tuntuu et kaikki noi sun tyttöystävät on ollu tosi miehekkäitä ulkonäöllisesti. Esim jude ja taho. Ootko huomannu että tummalla silmämeikillä oon aika veemäisen näkönen mut luonnollisella meikillä oot taas paljon helpommin lähestyttävän näkönen: D oot kivan näkönen molemmilla mut kuiteski.

Dd Siis mitenniin 'ei voi enää perua'? Kai ihmisillä nyt on oikeus olla ostamatta sitä tuotetta jos tulee katumapäälle, ilman että sä pidät asetta niiden ohimolla ja sanot ''tapan sut jos et nyt ostakkaan tätä''. Oikeastaan, jos tarjoat ostaa tuotteen hinnalla X, niin sinulla on velvollisuus ostaakkin se silloin huutokauppa tilanteissa. Ei pidä lähteä edes tarjoamaan ellei ole valmis lopulta maksamaan. Mietippä sitä sähläämistä jos moni suurimman tarjouksen antanut alkaa perumaan kauppoja, koko hommanhan täytyisi alkaa alusta.

Se ei ole yhtään niin vaikeaa! Lähettänyt Jenna klo Kohteen lähettäminen sähköpostitse Bloggaa tästä! Saatiin vähän aikaa Sallalta haaste, jossa pitää paljastaa kahdeksan asiaa itsestä. Ollaan joskus, varmaan pariinkin otteeseen, blogihistorian aikana tehty samanlaisia, mutta nyt kun on tullut uusia lukijoitakin niin voisin tehdä tämän uudelleen. Eikä kukaan vanhoista lukijoista kuitenkaan muista niitä edellisiä paljastuksia..

Lähettänyt Riikka klo Lauantaina oli tosiaan Turku Workout, iso ryhmäliikuntatapahtuma Logomossa. Mä päätin heti kun kuulin tapahtumasta, että sinne on ehdottomasti päästävä.

Liput tapahtumaan maksoi 30 euroa, mutta me päästiin ilmaiseksi, kiitos Jennan uskomattoman tuurin arvonnoissa.. Me ei kaverin kanssa saatu varattua ennakkoon paikkoja kaikille tunneille joille oltaisiin haluttu, koska ne oli jo täynnä, mutta lopulta se osoittautuikin ihan hyväksi ratkaisuksi. Tuli nimittäin mentyä sellaisille tunneille, joille normaalisti en olisi mennyt. Mähän en normaalisti siis käy ryhmäliikuntatunneilla, ihan vaan siitä syystä että tällä hetkellä ei ole varaa maksaa niistä salin lisäksi ja tällä hetkellä haluan keskittyä salitreeniin.

Ajattelin nyt kertoa vähän fiiliksiä joita treenipäivästä ja erilaisista tunneista jäi. Ensimmäisenä mentiin CXWorxiin, joka oli yksi niistä tunneista joihin ehdottomasti halusin.

Kyseessä on Les Milssin tehokas 30 minuutin tunti, jolla treenataan kesivartaloa, peppua ja vähän olkapäitäkin kuminauhan, "tuubin" avulla. Tunnistä löytyy lisää tietoa mm. Mä ihastuin tähän tuntiin! Sopivasti haastetta ja eniten tunnista saisi ehkä irti sitten kun olisi pari kertaa käynyt.

Voisin hyvin kuvitella ottavani tämän treenin mun ohjelmaan, sitten kun hankin kortin myös ryhmäliikuntatunneille. Seuraavana päivänä vatsalihaksissa tuntui kivasti, uskon että osittain tämän tunnin takia.

Mun pitäisi ihan oikeasti olla jo nukkumassa, mutta mitä teen? Katson Greyn Anatomiaa, taas kerran. Ennen sitä meni Putous ja pussillinen sipsejä ja nyt jo toinen jakso Greytä. Maanantait ovat aina ärsyttäviä, uskottelen niiden tulevan hitaammin jos menen sunnuntaina myöhemmin nukkumaan..

Tänään oli aivan mahtava päivä. Mentiin tyttöjen kanssa Idan luokse Harpendeniin, joka on siis kaupunki ihan St Albansin naapurissa. Meidän oli tarkoitus käydä kävelyllä auringonpaisteessa, mutta se kuitenkin katosi pilven taakse piiloon juuri kun saatiin ulkokamat päälle ja päästiin ovesta ulos. Vettäkin tuli pari pisaraa, mutta oli kyllä kivaa kuitenkin!

Käveltiin vanhaa junarataa ja oikastiin jossain välissä pellon poikki, jossa oli ihan kivasti mutaa. Kaikkien kengät oli lopulta ihan mudassa, hyi että.

Saa nähdä onko mun ihanat pinkit lenkkarit koskaan enää entisensä! Törmättiin matkalla pariin possuun, mutta mun pettymykseksi lampaita ei näkynyt yhtään.

Koiria senkin edestä, niitä on muuten Englannissa tosi paljon ja kaikki pitävät koiriaan vapaana ulkona! Ihan eri kun Suomessa.

Käytiin loppumatkasta jossain puistossa ja siellä pääsi laskemaan tuollaisen rengasjutun kanssa. Mikäs ihme sen nimi on? Hauska se kuitenkin oli! Alkoi lapsettaa oikein kunnolla.. Ilta jatkui tortillojen ja Change-Up leffan parissa. Ostin sen varmaan pari kuukautta sitten ja nyt vasta katsoin sen alusta loppuun. Aika huono se oli, mutta onneksi Ryan Reynolds oli  hot,  ruoka hyvää ja seuraa vielä parempaa.. Tällaisia päiviä saisi olla enemmänkin!

Nyt kyllä nukkumaan, jotta selviän taas yhdestä viikosta ja viikonloppu on nopeammin täällä. Hauskaa alkavaa viikkoa kaikille! Lähettänyt Jenna klo 1. Englanti , leffat , lifestyle. Eilen oli jälleen kerran aika onnistunut pubi-ilta! Ihan jees paikka, halpa ja musiikki ei soi liian kovalla, joten kerrankin paikka jossa pystyy kunnolla juttelemaan! Inhoan sellasia paikkoja, jossa musiikki soi liian kovalla ja joutuu koko ajan huutamaan..

Juotiin muutamat, juteltiin ja lopulta pari tyttöä jatkoi matkaansa clubille ja mä lähdin vesisateessa kävelemään kotia kohti. Kerrankin olin vaan iloinen kun satoi, se tarkoittaa lumen sulaamista. Tänään ei olekaan oikeastaan yhtään lunta ja aurinkokin on paistanut koko päivän. Nyt pitäisi lähteä Harpendeniin iltapäiväkävelylle ja leffaa katsomaan. Niin ja syömään tortilloja, se on ehkä se kaikkista tärkein.. Toivottavasti se aurinko ei nyt menisi pilvien taakse piiloon.. Kai siellä Suomessakin paistaa aurinko?

Au pair , Englanti , juhlintaa , lifestyle. Kuulumisia näin ruokakuvien kautta, miten niitä aina tallentuukaan yllättävän paljon muistikortille? Eilen toisella pojalla oli nimipäivät ja leivottiin "kakku", tai siis mä tein pohjan muunnelma mutakakusta, josta tuli mielestäni ihan liian kuivaa.. Mä vatkasin kermat ja pilkoin mansikat, he saivat hoitaa muut. Mielestäni se on reilua mutta tämä Siljan tempaus taitaakin olla todellinen feikkitempaus.

Onneksi Viikkariin voi luottaa!! Vuosaari-Trelleborg laivayhteys Olisi hyvä koska Trelleborgista pääsee kätevästi jatkamaan laivalla mm. Europalle huomenna tanssimaan Onko tanssitaitoisia miehiä?

On hirvittävän sääli, miten hienosti hoidettu yrityskuva on romuttunut pienen ajan sisällä. Mutta se nyt oli ennakoitavissa. Virolaisella henkilökunnalla, jota siellä lisääntyvässä määrin käytetään on pitkä matka siihen palvelukulttuuriin, johon Siljan aikana opittiin. Viikkarille tuo yrityskauppa on ollut todellinen onnenpotku. Viimeksi käydessämme palvelu oli loistavaa, ruoka Californian teemaviikoilla oli erittäin hyvää, kaikki toimi. Yhdelläkään SILJAN laivalla ei ole virolaista henkilökuntaa ehkä muutama hyttisiivooja , pääasiassa ruotsalaista ja suomalaista, kuten on aina ollutkin!!

Tallinnan laivat on sitten asia erikseen.. Tietääkseni se on ollut itäeurooppalaista Tallink-laatua jo kesästä saakka. Joskus ennen oli suomalainen Silja Line, joka tarjosi laadukasta matkustusta.

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Sivistystasossasi on korjaamisen varaa, samoin käytöksessäsi! Me varasimme myös heti kun saimme lahjakortin joskus marraskuussa, kyllähän noita matkoja baltic princesille ainakin löytyi,melki joka päivä. Siinähän nuo tärkeimmät jo tulivatkin. Itse selasin tänään ko. Muutama viikonloppulähtö esimerkiksi Helsinki-Tukholma-Helsinki -reitille ja vastaavasti Tallinnaan oli varattuja yllättäen kun tuhannet varaavat ilmaismatkojaan samaan aikaan mutta yleisesti ottaen saatavuus on hyvä.

Ethän viitsi syyttää varustamoa, mikäli et itse osaa käyttää tietokonetta. Ja muista, että aina voit kääntyä esim.

Osaatko Ville keroa Viikkarin puhelinmyynnin hintoja? Ja ainahan toki voi opetella online-varausjärjestelmiä käyttämäänjo on pikkurahasta puutetta. Minä pääsen nykyään keskimäärin kahdella soitolla. Ensin teen varauksen, josta tietysti pyydän vahvistuksen sähköpostiin se tulee nykyään hyvin perille, kun ottavat osoitteen kanta-asiakastiedoista, eikä sitä joudu enää joka kerta tavaamaan hoonosoomi-virkailijalle. Sitten soitan tehdäkseni ne muutokset, jotka siinä kumminkin on mennyt pieleen virkailijan huolimattomuuden vuoksi viimeksi oli lähtöpäivä pielessä, onneksi myös oikealle päivälle oli edelleen paikkoja , ja taas vahvistus sähköpostiin.

Sähköpostin tietysti tulostan lähtöselvitystä varten mukaani siinä kuin maksukuitinkin, jotta on mustaa valkoisella, jos vielä viime hetkellä on tullut mokia. On-line-varauksia en harrasta, koska siinä ei voi tehdä esim. On sitten vastannut hoono soomi tai ihan suomalainen niin aina ovat olleet tiedot oikein. On tainnut meillä käydä sitten vaan hyvä tuuri Risteilemme useita kertoja vuodessa, esim.

Joskus varaamme netissä, joskus puhelimitse ilmaisnumerosta toki , mutta koskaan ei ole tarvinut korjata tietoja jälkikäteen. Olisiko peiliin katsomisen paikka, jos varaukset ei onnistu. Ja joka kerta olen "hoonosoomi" puheenkin ymmärtänyt. Toisten täytyy vain valittaa muodon vuoksi. Sinun kokemuksesi eroavat yleensäkin aika paljon suurimman osan kokemuksista, koska sinulla on pakkomielle. Tulipa mahtava klubitarjous Viking Lineltä joululahjan muodossa Ei voi kun nauraa, kun laittaa vip goldin viereen ja miettii, kummanko valitsee.

Jos minun viestiini viittasit, kun hoonosoomi-ilmausta käytit, niin miten on itselläsi suomenkielen kanssa? En väittänyt, ettenkö ymmärtäisi heikäläistä virkailijaa.

Minä sanoin, ettei hoonosoomi-virkailija saanut yleensä selvää meikäläisestä sähköpostiosoitteesta. Yhteen aikaan jostain syystä sitä aina kysyttiin sen sijaan, että nykyään lähettävät suoraan asiakastiedoissa olevaan osoitteeseen.

Siinä ensin tavattiin nimeä, odoteltiin sähköpostia, jota ei tullut vaikka se oli "juu juu, oikein on" vakuutettu kirjoitetun. Ja sitten soitettiin ja taas tavattiin. Ethän se vain ole sinä, joka valittaa muista täällä vain muodon vuoksi? Ja ihan oli suomityttö sillä kerralla virkailijana. Laatuluokan palvelua vaiko muodon vuoksi valittamista?

Kerro ihmeessä meille tavallisille tallukoille, että millaisia lahjatarjouksia Silja jakaa gold-asiakkaille. Itse sain vain silver-lahjan, ja se on kyllä täysin verrannollinen Viikkarilta tulleeseen. Tosin Viikkarilla hyttiluokan korotus esim. A-hytiksi oli pikkuisen halvempaa ainakin Turusta, jonka hintatiedon vilkaisin, mutta periaatteessa. Silver-asiakas ei Siljan lahjalla vielä nauruunsa pääse tikahtumaan.

Että jos sinä tai vaikka joku muu gold-asiakas haluaisi valistaa, mistä kaikesta jään paitsi? Kiva kun kerrankin joku viitsii vastata tällä palstalla asiallisesti, kiitos sinulle matkaajatar! No, sisämaan asukin ei tule risteiltyä niin paljon, että kultakorttia pukkaisi, joten noihin Viikkarin kanssa verrannollisiin tarjouksiin on tyytyminen.

Jos joku jää kismittämään, niin se, ettei commodorea ole silverillä edes tarjolla Näin ainakin päättelen omasta kupongistani ja siitä, ettei löydy hintoja millekään päivälle, mitä kokeilin, tuskin sentään olisivat kaikki vielä varattuja.

0 thoughts on “Silja joululahjakortti suomityttö

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *